02-8376 6100 info@satatech.fi

AURINKOSÄHKÖ

Aurinkosähkö, uusiutuvaa ja luonnon tuottamaa energiaa.

Olemme erikoistuneet energia- ja ympäristöystävällisiin lämmitysratkaisuihin, jonka tueksi toimitamme kiinteistöjen aurinkosähköjärjestelmät kokonaistoimituksena. 

Aurinkosähkö on uusiutuvaa, luonnon tuottamaa energiaa. Voit ottaa sen talteen aurinkosähköjärjestelmän avulla ja käyttää kotona ja mökillä käyttöveden ja asuintilojen lämmitykseen, valaistukseen ja vaikkapa sähköauton lataukseen.

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmät Raumalle ja lähialueille.

TESTATTUA LAATUA

PITKÄ TEHDASTAKUU, 12-15 VUOTTA

PITKÄ TUOTTOTAKUU, 25-30 VUOTTA

TESTATUT AURINKOPANEELIT

SUOMALAISET KATTOKIINNIKKEET

TUNNETUT INVERTTERIT ETÄOHJAUKSELLA

KOKO AURINKOVOIMALA YHDESTÄ PAIKASTA

Harkitsetko aurinkosähkön hankintaa? Helpointa ja vaivattominta järjestelmän perustaminen on silloin, kun voit hankkia kaiken siihen kuuluvan samalta toimittajalta. Eri toimittajien  aurinkosähköjärjestelmiä vertaillessa on hyvä varmistaa, että tuotteet ovat laadukkaita ja asianmukaisesti testattuja ja niillä on pitkä takuu.

PANEELIT JA INVERTTERIT

SCANOFFICE PREMIUM SOFAR -PAKETIT

Scanoffice Premium aurinkosähköpaketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaadukkaailla inverttereillä ja Canadian Solarin uusimmilla half-cut-paneeleilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen sijoitus, joka kestää kesät ja talvet.

CANADIAN SOLAR MUSTA HIDM-BLACK

Täysin mustat Canadian Solar HiDM-Black -paneelit ovat näyttävät ja sopivat vaativimpaankin makuun. Tätä hienompaa ja suorituskykyisempää paneelia saa hakea!

CANADIAN SOLAR KUPOWER PANEELI

Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat KuPower-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-teknologiaa, joka takaa huomattavasti aikaisempaa paremman energiatuoton myös pilvisellä säällä.

ZNSHINE SOLAR ZXM6

Tyylikäs musta lasi-lasipaneeli half-cut-teknologialla.

ZNSHINE SOLAR ZXP6

Kestävät ja laadukkaat tuplalasi-aurinkopaanelit 30 vuoden tuotantotakuulla.

SOLAR SOFAR INVERTTERI

Sofar Solar invertteri toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottaman sähkön kuljettamisessa kodin sähkölaitteiden käyttöön.

FRONIUS SYMO INVERTTERI

Tunnettu Fronius Symo invertteri selkeällä näytöllä ja etäseurantamahdollisuudella. 

KACO BLUEPLANET INVERTTERI

Erityisesti yritysten käyttöön soveltuvat kolmivaiheiset KACO blueplanet -invertterit ovat nyt saatavilla, aina 125 kW:n kokoluokkaan asti.

TUKEVAT JA VARMAT KIINNITYSRATKAISUT

ORIMA SOLAR KATTOKIINNIKKEET

Orima Solar on suomalainen aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmä 30 vuoden takuulla. Mekaanisesti kestävä ja vesiturvallinen kiinnitysjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien yleisimpien kattotyyppien kanssa.

ORIMA ALFA HEAVY SNOW LOAD

Orima Alfa Heavy Snow Load -aurinkopaneelien tasakattoteline on erityisesti Pohjolan oloihin suunniteltu paneelien kiinnitysjärjestelmä. 

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄN OSTAJALLE ILMALÄMPÖPUMPPU 

-100€ ALENNUKSELLA 

JÄRJESTELMÄN ASENNUKSEN YHTEYDESSÄ

MAAHANTUOJANA SCANOFFICE

Aurinkojärjestelmien maahantuojana toimii lämpöpumppualalta tuttu Scanoffice.

HUOLTO TUKENASI

Kauttamme täydellinen talotekniikkahuolto, joka on tarvittaessa apunasi kaikkina vuodenaikoina.

OTA YHTEYTTÄ

SOITA

02-8376 6100

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2022 Satatech Talotekniikka Oy