02-8376 6100 info@satatech.fi

HANKINTATURVALIIKE

TURVALLINEN OSTOS – MAAHANTUOJA SCANOFFICEN AINOA HANKINTATURVALIIKE SATAKUNNAN ALUEELLA

Satatech Talotekniikka Oy on maahantuoja Scanofficen ainoa valtuuttama Hankintaturvaliike Satakunnan alueella.
Maahantuoja Scanofficella on Suomessa noin 45 Hankinaturvaliikettä. Suomessa nopeasti kasvanut lämpöpumppumyynti on houkutellut alalle myös lyhytjänteisesti toimivia yrittäjiä, joiden asennuksien laatu, jälkihoito ja takuuasioiden hoito on jättänyt paljonkin toivomisen varaa. Suuret lupaukset ovat kadonneet yritysten lopettamisten myötä. Tämän vuoksi Mitsubishi Electric -lämpöpumppujen maahantuoja Scanoffice on myöntänyt Hankintaturvaliike-tunnuksen tunnetuille ja testatuille jälleenmyyjilleen.

Hankintaturvaliikkeet ovat alalla pitkään toimineita ja luotettavia asennusliikkeitä, joiden asennustapa, vastuuasiat ja mahdolliset takuuasiat ovat maahantuojan toimesta todettu toimivan moitteettomasti. Hankinaturvaliike toimii tiiviissä yhteistyössä maahantuojan kanssa ja hoitaa oman alueen mahdolliset huollot, takuukorjaukset ja vikatilanteet.

Ostamalla tuotteen Hankintaturvaliikkeestä voit olla varma, että mahdolliset huolto- ja takuuasiat toimivat moitteettomasti ja laitteeseesi saat huollon ja varaosia vielä vuosien jälkeenkin.

KOKEMUS JA KOULUTUS

Hankintaturvaliikkeillä on alalta useamman vuoden kokemus sekä asennushenkilöstö on koulutettu niin uusiin kuin vanhoihin laitteisiin.

LAATU

Hankintaturvaliikkeet ovat sitoutuneita myymään vain Pohjolan olosuhteissa testattuja ja toimivia laitteita.

TAKUU

Hankintaturvatuote-lämpöpumppujen takuu on 3 vuotta, myös asennukselle. Kompressorille myönnetään jopa 5 vuoden materiaalitakuu.

Ostamalla tuotteen Hankintaturvaliikkeeltä, saat aina maahantuojalta toimitetun laitteen ja asennuksen samalta yritykseltä ilman välikäsiä, jolloin myös mahdolliset huolto- ja takuuasiat sujuvat vaivattomasti ja tiedät kenelle vastuu asennuksesta kuuluu.

MAAHANTUOJA SCANOFFICEN TIEDOTE

Suomeen on ilmestynyt Etelä-Euroopan markkinoille suunniteltuja Mitsubishi Electric malleja, joiden toimintaa valmistaja ei takaa Pohjolan oloissa. Laitteisiin tehdyt muutostyöt, kuten sulatusvesivastusten jälkiasennukset eivät ole valmistajan hyväksymiä, ja rajoittavat valmistajan tuotevastuuta.

Laitteet eivät ole Scanoffice Oy:n maahantuomia, eivätkä siten ole Scanoffice Oy:n takuun piirissä. Voit varmistaa hankintasi alkuperän tuotteen pakkauksesta löytyvistä “Imported by Scanoffice” ja “Hankintaturvatuote” -tarroista.

Lisätietoja tästä.

©2020 Satatech Talotekniikka Oy