HANKINTATURVALIIKE

TURVALLINEN OSTOS – MAAHANTUOJA SCANOFFICEN HANKINTATURVALIIKE SATAKUNNAN ALUEELLA

Satatech Talotekniikka Oy on maahantuoja Scanofficen valtuuttama Hankintaturvaliike Satakunnan alueella.

Maahantuoja Scanofficella on Suomessa noin 45 Hankinaturvaliikettä. Hankintaturvaliikkeet ovat omien alueiden vahvimpia lämpöpumpputoimijoita, joiden myynti- ja asennustavat ovat hyväksyttyjä maahantuojan toimesta.

Suomessa nopeasti kasvanut lämpöpumppumyynti on houkutellut alalle myös lyhytjänteisesti toimivia yrittäjiä, joiden asennuksien laatu, jälkihoito ja takuuasioiden hoito on jättänyt paljonkin toivomisen varaa. Suuret lupaukset ovat kadonneet yritysten lopettamisten myötä. Tämän vuoksi maahantuoja Scanoffice on myöntänyt testatuille ja luotettaville jälleenmyyjille Hankintaturvaliike-tunnuksen.

MAAHANTUOJA SCANOFFICELLA ON SUOMESSA

HANKINTATURVALIIKETTÄ

LÄMPÖPUMPPUALAN EDELLÄKÄVIJÄ

Hankintaturvaliikkeet ovat alalla pitkään toimineita ja luotettavia asennusliikkeitä, joiden asennustapa, vastuuasiat ja mahdolliset takuuasiat ovat maahantuojan toimesta todettu toimivan moitteettomasti. Hankinaturvaliike toimii tiiviissä yhteistyössä maahantuojan kanssa ja hoitaa oman alueen mahdolliset huollot, takuukorjaukset ja vikatilanteet. Hankintaturvaliikkeet ovat myös ohjaamassa lämpöpumppualaa sekä mukana alan tuotekehityksessä.

Ostamalla tuotteen Hankintaturvaliikkeestä voit olla varma, että mahdolliset huolto- ja takuuasiat toimivat moitteettomasti ja laitteeseesi saat huollon ja varaosia vielä vuosien jälkeenkin.

KOKEMUS JA KOULUTUS

Hankintaturvaliikkeillä on alalta useamman vuoden kokemus sekä asennushenkilöstö on koulutettu niin uusiin kuin vanhoihin laitteisiin.

LAATU

Hankintaturvaliikkeet ovat sitoutuneita myymään vain Pohjolan olosuhteissa testattuja ja toimivia laitteita.

TAKUU

Kotitalouskäyttöön asennettujen ilmalämpöpumppujen täystakuu on 3 vuotta ja ilmavesilämpöpumppujen jopa 5 vuotta.

MAAHANTUOJA SCANOFFICEN TIEDOTE

Suomeen on ilmestynyt Etelä-Euroopan markkinoille suunniteltuja Mitsubishi Electric malleja, joiden toimintaa valmistaja ei takaa Pohjolan oloissa. Laitteisiin tehdyt muutostyöt, kuten sulatusvesivastusten jälkiasennukset eivät ole valmistajan hyväksymiä, ja rajoittavat valmistajan tuotevastuuta.

Laitteet eivät ole Scanoffice Oy:n maahantuomia, eivätkä siten ole Scanoffice Oy:n takuun piirissä. Voit varmistaa hankintasi alkuperän tuotteen pakkauksesta löytyvistä “Imported by Scanoffice” ja “Hankintaturvatuote” -tarroista.

Lisätietoja tästä.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy