02-8376 6100 info@satatech.fi

TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN

Julkaistu 16.3.2020, päivitetty 26.3.2020, kello 9.13

Satatech Talotekniikka Oy on varautunut koronaviruksen aiheuttamiin ongelmiin ja häiritötilanteisiin sekä tekee omalta osaltaan tarvittavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Olemme luoneet varautumissuunnitelman, jolla pyrimme turvaamme palveluiden saatavuuden poikkeusolosuhteissa. Henkilöstölle on annettu toimenpideohjeet, joita noudatetaan. Päivitämme oman henkilöstön ohjeita päivittäin.

Tarvittavat muutokset työjärjestelyihin ja toimintaan toteutetaan välittömästi, joten aikataulumuutokset töihin ovat mahdollisia.

RAJOITUKSET TYÖTILAUKSIIN JA TOIMITILOIHIN

Pyrimme suojelemaan oman henkilöstön terveyttä sekä pyrimme takaamaan palveluidemme saatavuuden poikkeusolojen aikana, minkä johdosta rajoitamme liikkumista toimitiloissamme toistaiseksi.

MYYNTIEDUSTAJAT: Pääsy tiloihimme kielletty toistaiseksi!
ASIAKKAAT: Pyydämme hoitamaan asianne ensisijaisesti puhelimitse 02-8376 6100, sähköpostilla info@satatech.fi tai verkkolomakkeella. Asioidessasi liikkeessämme, pyrimme välttämään ylimääräistä kontaktia.

Huomioithan ilmoittaa meille ennen työn suoritusta, mikäli olet oleskellut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana tai tunnet olosi kipeäksi. Sovitun ajan muutos on aina kuluton.

RAHTI- JA LÄHETTIPALVELUT: Pyydämme toimittamaan paketit välittömästi ulko-ovemme läheisyyteen. Emme allekirjoita lähetys- tai rahtikirjoja, kuin välttämättömän pakon edestä.

VAIKUTUS TYÖSKENTELYYN 

Työskentely ja työmaat jatkuvat Suomessa toistaiseksi normaalisti muutamaa rajoitusta lukuun ottamatta.
Emme palvele asiakkaita, jotka ovat oleskelleet ulkomailla; 14 vuorokauden varoaika. Pyrimme välttämään läheistä kontaktia ulkopuolisiin ihmisiin työskentelyn yhteydessä sekä huolehdimme omalta osaltamme hyvästä hygieniasta ja työkalujen puhtaudesta. Jokainen asentaja pyrkii suorittamaan työtä vain omilla henkilökohtaisilla työkaluilla. Satatech Talotekniikka Oy on laatinut henkilöstölle sisäiset toimintaohjeet tilanteen johdosta ja kaikessa työskentelyssä noudatetaan laadittuja ohjeita ja määräyksiä.

Asiakkailta tulleita ohjeita ja rajoituksia noudatetaan.

Ulkomaantöitä ei toistaiseksi suoriteta.

TALOYHTIÖIDEN VUOSIHUOLLOT JA KANAVAPUHDISTUKSET KESKEYTETÄÄN TOISTAISEKSI

Satatech Talotekniika Oy on 16.3.2020 päättänyt keskeyttää taloyhtiöiden asunnoissa tapahtuvat vuosihuollot sekä kanavapuhdistustyöt. Nämä työt vaativat käyntiä jokaisessa asunnossa ja ovat siksi terveydellinen riski yrityksen henkilöstölle ja asiakkaille.

Näin ehkäisemme koronaviruksen mahdollista leviämistä.

VAIKUTUS TARVIKETOIMITUKSIIN

Satatech Talotekniikka Oy on saanut jäähdytysalaan liittyviltä toimittajilta tietoa, että tavaran toimitukset tulevat tulevaisuudessa viivästymään. Toistaiseksi tehtaat pyörivät lähes normaalisti, mutta rahtiliikenteessä on jo näkyvissä ruuhkautumista, joka aiheuttaa toimitusvaikeuksia.

Muutama jäähdytysalaan liittyvä varaosatilaus Italiasta on viivästynyt emmekä ole näille saaneet vahvistettua toimituspäivää. Tulevaisuudessa odotamme varaosien saatavuuden heikentyvän.

Muut toimialaamme liittyvät toimitukset ovat jatkuneet toistaiseksi normaalisti.

 

Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2022 Satatech Talotekniikka Oy