02-8376 6100 info@satatech.fi

TIEDOKSI TALOYHTIÖN ISÄNNÖITSIJOILLE JA PÄÄTTÄJILLE 17.3.2020

Satatech Talotekniikka Oy seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja noudattaa viranomaisilta tulevia ohjeita ja määräyksiä. Tarvittavat muutokset työjärjestelyihin ja toimintaan tehdään tilanteen muuttuessa välittömästi. Noudatamme toiminnassamme sisäisiä laadittuja ohjeita ja henkilöstön ja asiakkaiden terveyden turvaaminen on meille tärkeää.

Mahdollisista muutoksista tiedotetaan työn tilaajaa erikseen.

TALOYHTIÖIDEN VUOSIHUOLLOT JA KANAVAPUHDISTUKSET KESKEYTETÄÄN TOISTAISEKSI
Satatech Talotekniikka Oy on 17.3.2020 päättänyt keskeyttää taloyhtiöiden asunnoissa tehtävät vuosihuollot sekä kanavapuhdistustyöt toistaiseksi. Tällä toimenpiteellä pyrimme turvaamaan oman henkilöstön terveyden sekä estämme mahdollisesti koronaviruksen leviämistä.

 Monessa taloyhtiössä asuu myös iäkkäämpää väkiluokkaa, joten töiden suorittaminen osittain ei onnistu nykyisessä tilanteessa.

Keskeytys on voimassa toistaiseksi ja tilannetta tarkastellaan päivittäin tulevan tiedon mukaan.

YKSITTÄISET TYÖT TALOYHTIÖISSÄ
Yksittäisten töiden suorittamisesta taloyhtiöiden asunnoissa keskustellaan aina tapauskohtaisesti.

Kiireelliset hälytysluonteiset työt toteutetaan asunnoissa normaalisti.

TOIMINTAOHJEET TILATTUIHIN KANAVAPUHDISTUSTÖIHIN
Tilatut kanavapuhdistustyöt pyritään ensisijaisesti siirtämään suoritettavaksi myöhemmäksi ajankohdaksi. Ajankohta neuvotellaan yhdessä asiakkaan kanssa, kunnes ajankohtainen tilanne helpottaa. Kanavapuhdistustyön saa tässä yhteydessä myös peruuttaa kuluitta.

TOIMINTAOHJEET VOIMASSA OLEVIIN VUOSIHUOLTOIHIN JA SUODATINVAIHTOIHIN

Kiinteähintaisten voimassa olevien vuosihuoltojen osalta olemme päätyneet antamaan taloyhtiöille kolme eri vaihtoehtoa:

Vaihtoehto 1
Kevään huolto jätetään kokonaan suorittamatta eikä kevään huoltoa tältä osin laskuteta.

Vaihtoehto 2
Kevään huolto siirretään myöhempään sovittuun ajankohtaan, kunnes ajankohtainen tilanne helpottuu. Mikäli tilanne jatkuu pidempään, voi kevään huollon peruuttaa myöhemmin kuluitta.

Vaihtoehto 3
Taloyhtiöiden huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden suodatinsarjat toimitetaan taloyhtiölle sovittuun paikkaan ja vaihtotyön suorittaa asunnon haltija. Tässä vaihtoehdossa pelkät suodatinsarjat laskutetaan lukumäärän mukaan voimassa olevan suodatinmyyntihinnaston mukaan ja kevään huollosta ei tule itse työkuluja. Jaamme tässä tilanteessa suodatinsarjan vaihto-ohjeet sähköisesti.

Pyydämme taloyhtiön päättäjää ilmoittamaan meille halutun vaihtoehdon mahdollisimman pikaisesti. Pyydämme toimittamaan päätöksen ensisijaisesti sähköpostilla.

 

YHTEYSHENKILÖ:

Jukka Otamo
044-3400 525
jukka.otamo@satatech.fi

KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSET TARVIKETOIMITUKSIIN
Satatech Talotekniikka Oy on saanut jäähdytysalaan liittyviltä toimittajilta tietoa, että tavaran toimitukset tulevat tulevaisuudessa viivästymään. Toistaiseksi tehtaat pyörivät lähes normaalisti, mutta rahtiliikenteessä on jo näkyvissä ruuhkautumista, joka aiheuttaa toimitusvaikeuksia.

 Muutama jäähdytysalaan liittyvä varaosatilaus Italiasta on viivästynyt emmekä ole näille saaneet vahvistettua toimituspäivää. Tulevaisuudessa odotamme varaosien saatavuuden heikentyvän.

Muut toimialaamme liittyvät toimitukset ovat jatkuneet toistaiseksi normaalisti.

 

Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa taloyhtiölle. Koronavirus vaikuttaa rajusti myös omaan toimialaamme työnteon estyessä työkohteissa. Pyrimme omalta osaltamme tekemään kaikkemme tilanteen estämiseksi sekä turvaamaan oman henkilöstön ja liiketoiminnan jatkamisen poikkeusolojen aikana.