02-8376 6100 info@satatech.fi

ASUNTOILMANVAIHTO

TARVIKKEET, KONEET JA VARAOSAT PIENTALOIHIN

Satatech Talotekniikka Oy  tarjoaa pientalojen ilmanvaihto- ja jäähdytysratkaisut. Lisäksi palveluumme kuuluvat lämpöpumppulaitteistot.
Varastostamme löytyy hyvä valikoima pientalojen ilmanvaihtotarvikkeita ja varaosia. Laadukas asuntoilmanvaihto saavutetaan oikeaoppisella suunnittelulla ja asennuksella.

Kauttamme saat huollot ja varaosat kaikkiin pientalojen ilmanvaihtokoneisiin. Huoltoasentajillamme on laitekohtainen koulutus kaikkiin yleisimpiin konemalleihin.

  • LTO-koneet
  • Poistoilmapuhaltimet
  • Korvausilmaventtiilit
  • Liesikuvut
  • Ohjausjärjestelmät

JÄLLEENMYYNTI JA HUOLTO

TERVEELLINEN SISÄILMA

Kodissa tarvitaan raikasta ja puhdasta ulkoilmaa, jotta
asukkaat voivat hyvin. Ilmastoinnilla vaikutetaan ensisijaisesti terveyteen mutta samalla myös energiankäyttöön ja rakennuksen käyttöikään. Toimivalla ilmastoinnilla estetään rakennuksen kosteus- ja homevauriot. Rakennuksen energiankulutuksesta 30-40 %:a poistuu ilmanvaihdon kautta, eli lämmön talteenotto on ilmanvaihdon yhteydessä järkevä ratkaisu.
Lämmön talteenottolaitteet ovat viime vuosina kehittyneet erittäin tehokkaiksi.

ILMASTOINNIN SUUNNITTELU

Kodin sisäilman tulisi vaihtua ulkoilmaan vähintään kerran kahdessa tunnissa. Ilmanvaihtokoneen on vaihdettava tämä ilmamäärä 50-60%:n tehollaan. Kojeen teho määritellään talon ilmamäärätarpeen perusteella. Tehostusta tarvitaan mm. poikkeaviin olosuhteisiin ja pesutilojen kosteuden poistoon. Laitteisto mitoitetaan ja säädetään siten, että rakennuksen painesuhteet ovat tasapainossa.

KANAVOINNIN PERIAATE

Puhdas, suodatettu ja lämmitetty tuloilma johdetaan makuuhuoneisiin, oleskelutiloihin ja saunan kiukaan yläpuolelle. Pesuhuoneesta, kodinhoitohuoneesta ja wc-tiloista kostea ja epäpuhdas ilma poistetaan ulos vesikaton läpi lämmöntalteeottolaitteen kautta.

Keittiön ilmanvaihto voidaan toteuttaa liesituulettimella, huippuimurilla tai liesikuvulla. Keittiön lieden poistoa ei yhdistetä yleisilmanvaihtoon.

VENTTIILIT

Oikein sijoitetut ja kooltaan sopivat venttiilit takaavat vedottaman ilmanvaihdon. 

LÄMMÖNTALTEENOTTO

Lämmöntalteenottolaite lämmittää ulkoa tuotavan ilman poistettavalla sisäilmalla. Näin saadaan poistoilmasta ”ilmaista” energiaa, joka tarvitaan kylmän ulkoilman lämmittämiseen. Ilmastoinnin ilmanotto sijoitetaan rakennuksen pölyttömälle puolelle. Poistettava sisäilma johdetaan läpi vesikaton ulos.

ILMAMÄÄRÄSÄÄTÖ

Laitteisto säädetään voimassa olevien rakentamismääräysten mukaan tasapainoon, niin ettei asunnossa ole yli- tai alipainetta. Säätämätön ilmanvaihtojärjestelmä voi olla rakenteiden kannalta kohtalokas.

HUOLTO

Laitteiston toimivuuden takaa säännöllinen huolto. Varastostamme löytyy vaihtosuodattimet kaikkiin yleisimpiin konemalleihin.

ILMANVAIHTOTUOTTEET SUORAAN VARASTOSTA

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2020 Satatech Talotekniikka Oy