KIINTEISTÖLÄMPÖPUMPUT

RATKAISUT LIIKEKIINTEISTÖIHIN JA TEOLLISUUTEEN

Kauttamme löydät lämpöpumppuratkaisut suuriin teollisuus-, varasto- ja liiketiloihin sekä erikoistuotteet esimerkiksi keittiöjäähdytykseen. Laitevalikoimastamme löytyy laitteet myös epäpuhtaisiin teollisuustiloihin.

Kauttamme saat tarvittaessa investoinnin rahoitus- tai leasingratkaisulla toteutettuna, jolloin sinun ei tarvitse sitoa yrityksen pääomaa investointiin ja voit antaa sen maksaa itse itsensä takaisin.

Toimitamme kiinteistölämpöpumppujärjestelmät tarvittaessa kokonaistoimituksena suunnittelusta toteutukseen sekä järjestelmän ylläpitoon ja huoltoon.

Alla esiteltynä esimerkkejä suurten tilojen tuotteista. Kysy lisää niin etsitään sinulle sopiva vaihtoehto kohteeseen!

Investoi kiinteistölämpöpumppuun

Kannattavuus

Säästät rahaa, kun kiinteistösi energiankulutus vähenee. Samalla myös kiinteistösi arvo nousee.

g

Mukavuus

Lämpöpumput tuottavat tasaista lämpöä tai jäähdyytstä kiinteistöösi.

Päästöt

Ilma-vesilämmitysjärjestelmillä kiinteistösi CO2 päästöt pienenevät huomattavasti.

Soveltuvuus

Kiinteistölämpöpumput soveltuvat lähes jokaiseen kiinteistöön.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT SUURIIN KIINTEISTÖIHIN

Ilma-vesilämpöpumput soveltuvat kiinteistöjen ja teollisuushallien lämmitysjärjestelmäksi. Saneerauskohteissa ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa osaksi hybridilämmitysjärjestelmäksi nykyisen lämmitysjärjestelmän, esimerkiksi öljykattilan rinnalle.

Valittavana on laaja skaala eri tehovaihtoehdoilla toimivia järjestelmiä.

ILMA-ILMALÄMPÖPUMPUT SUURIIN KIINTEISTÖIHIN

Ilma-ilmalämpöpumppu on kustannustehokas energiansäästötoimenpide, jos liike- tai teollisuustilassa ei ole olemassa erillistä vesikiertoisa lämmitysjärjestelmää. Ilma-ilmalämpöpumpuissa lämmönsiirto tapahtuu nimensä mukaisesti kiertoilmatyyppisestä sisäyksiköstä.

Valittavana on laaja skaala eri teholuokkiin kykeneviä ulko- ja sisäyksiköistä. Tämä ratkaisu sopii myös epäpuhtuatta sisältäviin teollisuuskohteisiin, jotka ovat avointa tilaa.

Ilma-ilmalämpöpumput soveltuvat myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle osaksi hybridilämmitysjärjestelmää.

Ilma-ilmalämpöpumput voidaan lämmityksen lisäksi asentaa toimimaan jäähdytyskäytössä.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN.

TULOILMALÄMPÖPUMPUT

Suorahöyrysteisellä jäähdytysjärjestelmällä voidaan rakentaa jäähdytys rakennuksen ilmanvaihtokoneen kautta. Tuloilmapatterit soveltuvat uudis- ja saneerauskohteisiin ja tämän kautta voidaan hoitaa lämmitys ja jäähdytys.

Tuloilmalämpöpumppu koostuu ulos ilmanvaihtokonehuoneen läheisyyteen sijoitettavasta ulkoyksiköstä, ilmanvaihtokoneen yhteyteen asennettavasta patterista sekä ohjausyksiköstä. Patterin ja ulkoyksikön välillä kiertää kylmäaine. Suljetun putkiston ansiosta lämmönsiirtoaineen jäätymisvaaraa ei ole.

Tuloilmalämpöpumppujen yksinkertaisen rakenteen ansiosta laitteet on helppo asentaa ja niiden ylläpito on vaivatonta.

Laitteisto asennetaan parissa päivässä olemassa olevan ilmanvaihtokoneen yhteyteen. Toimitamme patterit mittojen mukaan.

SUURKEITTIÖLAITTEET

Valikoimastamme löytyy ratkaisut ravintola- ja laitoskeittiöiden jäähdytykseen, jolla taataan miellyttävät työskentelyolosuhteet valmistusympäristössä.

Laitteet on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka hylkii rasvaa, joten vaikeakin lika on helposti puhdistettavissa laitteen pinnasta. Myös laitteen sisärakenteissa on kiinnitetty erityistä huomiota puhdistamisen helppouteen.

Sisäyksikkö on varustettavissa rasvasuodattimella.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN.

Investointi rahoituksella?

Rahoita investointi osamaksu- tai leasingsopimuksella ja vapauta yrityksen pääoma muuhun käyttöön. Kysy lisää vaihtoehdoistamme!

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy