02-8376 6100 info@satatech.fi

MITSUBISHI ELECTRIC HR-SARJA

LAATUA JÄÄHDYTYKSEEN

JÄÄHDYTYSTÄ KOTIIN JA TOIMISTOON

Mitsubishi Electric HR-sarja on suunniteltu vain jäähdytyskäyttöön Pohjolan olosuhteisiin. HR-sarja on kompaktin koon ja tyylikkään muotoilun vuoksi sijoitettavissa kaikkiin tiloihin. Sisäyksikön matalan korkeuden vuoksi laite on sijoitettavissa myös ovien ja ikkunoiden yläpuolelle.

HR-sarja sisältää myös lämmitystoiminnon, joka soveltuu pienimuotoiseen lämmitykseen syksyllä ja keväällä. Myymme HR-sarjaa vain jäähdytykseen, koska laitetta ei ole suunniteltu lämmitykseen Pohjolan olosuhteissa ja hyötysuhde lämmityksellä jää kauas Pohjolaan tarkoitetuista Mitsubishi Electric malleista.

HINTAESIMERKKI, MITSUBISHI ELECTRIC HR25

 

 

  • 1 kpl seinäläpivienti puuseinään
  • sisä- ja ulkoyksikön etäisyys 3 metriä
  • putkien ja kaapeleiden kotelointi
  • ulkoyksikön kiinnitys sokkelitelineellä
  • sähkönsyöttö ulkopistorasiasta
  • laite asennettuna ja koekäytettynä

Asennettuna

1700€

KERROSTALOJEN SUURSUOSIKKI!

LADATTAVA MATERIAALI:

TIEDOT:

Mitat sisäyksikkö L x K x S: 839 x 280 x 228

TYYLIKÄS MUOTOILU, HELPPO KÄYTTÄÄ

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu huomaamattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 838 mm ja korkeus 280 mm tekee siitä varsin huomaamattoman.

Laitteen kaukosäädin on selkeä ja helppokäyttöinen.

HR-sarjasta on valittavana kaksi eri teholuokkaa.

TAATTUA MITSUBISHI ELECTRIC LAATUA

HR-sarja on Mitsubishi Electricin kehittämä ratkaisu Pohjolan kasvaneeseen jäähdytyskysyntään. Etenkin tiiviit kerrostalomme kaipaavat kesäajan jäähdytykseen soveltuvaa mallia. HR-sarjasta on myös tehty kompaktin kokoinen sekä edullinen malli Pohjolaan, unohtamatta tunnettua Mitsubishi Electric laatua.

Nyt kaikilla on mahdollisuus miellyttävään sisäilman lämpötilaan.

LISÄVARUSTEENA WI-FI OHJAUS

HR-sarjaan on saatavilla lisävarusteena MelCloud Wi-Fi-ohjain. Etäohjauksen avulla voit hallita ilmalämpöpumppua maksuttoman mobiilisovelluksen kautta. Ilmalämpöpumppu liitetään kiinteistön olemassa olevaan langattomaan verkkoon.

KYLMÄAINEENA R32

HR-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisemmällä R32 kylmäaineella. Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Kiinnostuitko vai haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.

SOITA MEILLE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

j

JÄTÄ VIESTI

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2022 Satatech Talotekniikka Oy