ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

ASENNETTUNA VALTUUTETULTA JÄLLEENMYYJÄLTÄ RAUMA JA LÄHIALUEET

Säästöä lämmityskustannuksiin
jopa

60%

MITSUBISHI ELECTRIC ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

Lämpöpumppuvalikoimaamme kuuluvat testatut ja laadukkaat Mitsubishi Electric R32 ilma-vesilämpöpumput, jotka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa. Korkean hyötysuhteen Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppuun voit todistetusti luottaa.

Laitteen asennuksen suoritamme omalla koulutetulla henkilöstöllä, tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen. Kaikilla kylmäasentajillamme on Tukesin valtuuttama toimintaoikeus kylmäainetta sisältävien järjestelmien asennukseen ja huoltoon. Asennuksen jälkeen huoltopalvelumme on tukenasi kaikissa mahdollisissa laitteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput valmistetaan Skotlannissa ja Japanissa. Laajasta tuotevalikoimasta löydät kohteeseesi sopivan kokoonpanon. Valikoimassamme on myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle asennettavat energiansäästäjät.

Ota yhteyttä tai tule poikkeamaan liikkeessämme, kerromme mielellämme tuotteista lisää ja autamme oikeassa laitevalinnassa.

ENERGIANSÄÄSTÖÄ YKSINKERTAISESTI, ILMASTA ENERGIAA

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii? Katso oheinen visualisoitu video ja tutustu asennukseen ja Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumpun toimintaan.

LÄMPÖPUMPPUALAN EDELLÄKÄVIJÄ

Satatech Talotekniikka Oy on jo vuosia toiminut maahantuoja Scanofficen luotettavana ja laadukkaana kumppanina sekä Satakunnan suurimpana Mitsubishi Electric -jälleenmyyjänä. Myynti, asennus ja huolto on testattu maahantuojan toimesta. Laadun takeeksi Satatech Talotekniikka Oy on maahantuoja Scanofficen valtuuttama Lämpöpumppu Pro -partneri

Panostamme lämmityslaiteasennuksissa vahvasti puhtaaseen ja uusiutuvaan energiaan.

Järjestelmävaihtoehdot

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan -ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon energiatehokkaasti.

TUTUSTU

Käyttökohteet: Uudisrakennukset ja saneerauskohteet

 • lämmitykseen ja käyttöveden tuottoon
 • integroitu lämminvesivaraaja yksikössä, tilavuus 200L tai 300L
 • saatavilla useita eri tehovaihtoehtoja
 • varaajayksikön korkeus vain 1,6m
 • saatavilla 2-lämmityspiirin ohjauksella
 • Zubadan-tekniikalla lämpöä vielä -28 pakkasasteessa
 • vara- ja lisälämmitys: sähkövastus
 • lämmönsiirto levylämmönvaihtimella
LADATTAVA MATERIAALI
Energiansäästäjä nykyisen järjestelmän rinnalle

Mitsubishi Electric -energiansäästäjä sopii erinomaisesti omakotitaloon, on lämmönlähteenä sitten öljy, suora sähkö tai jokin muu.

TUTUSTU

Käyttökohteet: Saneerauskohteet

 • lämmitykseen nykyisen järjestelmän rinnalle
 • saatavilla useita eri tehovaihtoehtoja
 • Zubadan-tekniikalla lämpöä vielä -28 pakkasasteessa
 • lämmönsiirto levylämmönvaihtimella
 • oma ohjausyksikkö tekee kytkennästä helppoa
Scanoffice Energypac + Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas lämmitysjärjestelmä omakotitaloon, jolla säästät jopa puolet vuosittaisista lämmityskuluistasi.

TUTUSTU

Käyttökohteet: Uudisrakennukset ja saneerauskohteet

 • lämmitykseen ja käyttöveden tuottoon
 • saatavilla useita eri tehovaihtoehtoja
 • vähäinen tilantarve
 • erillinen käyttövesivaraaja
 • Zubadan-tekniikalla lämpöä vielä -28 pakkasasteessa
 • lämmönsiirto levylämmönvaihtimella
 • vara- ja lisälämmitys: sähkö
 • oma ohjausyksikkö tekee kytkennästä helppoa
LADATTAVA MATERIAALI
Mitsubishi Electric Hydrobox R32

Mitsubishi Electric Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin.

TUTUSTU

Käyttökohteet: Uudisrakennukset ja saneerauskohteet

 • kiinteistön lämmitykseen
 • ratkaisu, kun haluat säilyttää nykyisen lämminvesivaraajan
 • saatavilla useita eri tehovaihtoehtoja
 • saatavilla 2-lämmityspiirin ohjauksella
 • Zubadan-tekniikalla lämpöä vielä -28 pakkasasteessa
 • vara- ja lisälämmitys: sähkövastus
 • lämmönsiirto levylämmönvaihtimella
LADATTAVA MATERIAALI

Ominaisuudet

Tehokas lämmitys

Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumpulla lämmität suurella lämpöteholla myös kylmillä keleillä. Osa malleista on varustettu Mitsubishi Electricin ainutlaatuisella Zubadan-tekniikalla, jonka ansiosta laite tuottaa tehokkaasti lämpöä jopa -28 asteen ulkolämpötilassa.

Suuret säästöt

Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput käyttävät portaatonta invertteritekniikkaa, jonka ansiosta laite tuottaa energiaa tarkalleen sen määrän, joka rakennuksen lämmitykseen tarvitaan.

R32 kylmäaine

Kaikki Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput toimivat ympäristöystävällisemmällä ja tehokkaammalla R32 kylmäaineella.

Puhdasta energiaa

Ecodan R32 hyödyntää ulkoilman puhdasta energiaa talosi lämmittämiseen. Se tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa viisi kilowattia puhdasta lämpöenergiaa. 

Reilusti käyttövettä

Ecodan R32:lla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella, mikä tuo uudenlaista mukavuutta asumiseen. Käytettävissä on 40-asteista käyttövettä yhtäjaksoisesti jopa 290 litraa.

i

5 vuoden täystakuu

Turvallinen investointi kannattaa. Kotitalouskäyttöön tarkoitetuille Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumpuille myönnetään 5 vuoden täystakuu, myös asennukselle. Asennustyön osuuden voit hyödyntää kotitalousvähennykseen.

60%

JOPA 60% SÄÄSTÖÄ LÄMMITYSKUSTANNUKSIIN

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU PÄÄSÄÄNTÖISEKSI LÄMMITYSLÄHTEEKSI

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu useimpiin kohteisiin pääsääntöiseksi lämmityslähteeksi uudisrakennukseen tai lämmitysjärjestelmän saneeraukseen kohteisiin, joissa on vesikiertoinen järjestelmä. Ilma-vesilämpöpumpulla tuotetaan puhdasta energiaa kiinteistön lämmitykseen ja käyttöveteen. Maalämpöön verrattuna ilma-vesilämpöpumpun asentaminen on edullisempaa ja asennustyöltään helpompi.

Ilma-vesilämpöpumpun avulla hallitset kotisi lämpötilaa ja nautit tasaista lämpöä ympäri vuoden. Mitsubishi Electric- ilmavesilämpöpumppujen etäohjaus ja älykkäät toiminnot tekevät käytöstä vaivatonta ja mukavaa.

Suosituin kokoonpano koostuu sisäpuolelle asennettavasta Ecodan-varaajayksiköstä, joka sisältää käyttövesivaraajan (200L) ja ulkopuolelle asennettavasta ulkoyksiköstä, joka valitaan kiinteistön energiantarpeen mukaan.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU SÄHKÖ- TAI ÖLJYLÄMMITYKSEN RINNALLE

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa myös olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle hybridikytkentänä. Tällöin ilma-vesilämpöpumppu hoitaa kiinteistön lämmityksen pitkälti läpi vuoden. Kovilla talvipakkasilla hyödynnetään apuna olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää.

Valikoimassa on useita eri teholuokkia ja tarvittaessa yksiköitä voidaan asentaa rinnan, jolloin saavutetaan suurempi lämmitysteho.

Sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna ilma-vesilämpöpumpulla voi säästää jopa 50-70% lämmitysenergian kustannuksissa.

Kattomallinen ilmalämpöpumppu.
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN.

PÄIVÄSSÄ VAIHTOON

Lämmitysjärjestelmän vaihto öljy- tai sähkökattilasta ilma-vesilämpöpumppuun saadaan useimmiten jopa saman päivän aikana käyttökuntoon. Toimitamme järjestelmät avaimet käteen -periaatteella.

LAADUKKAAT MATERIAALIT TAKAAVAT TOIMIVAN JÄRJESTELMÄN
TUTUSTU MATERIAALIVALINTOIHIMME

Toimiva lämmitysjärjestelmä tarvitsee ympärilleen laadukkaat ratkaisut. Luotamme asennuksessamme tunnettuihin tuotemerkkeihin ja laadukkaisiin materiaaleihin.

 • eristetyt kylmäaineputket, materiaali kupari
 • lämmitysverkoston putkimateriaali, kupari/puristusjärjestelmä, Viega
 • kiertovesipumput, Wilo tai Grundfos
 • sulatusvesikaukalo sulamisveden hallintaan, valmistusmaa Suomi
 • sulatusveden viemäröinti saattolämmityksellä
 • ulkoyksikön teline, materiaali metalli, valmistusmaa Suomi
 • värinänvaimennus ulkoyksikölle
 • varolaiteryhmä/täyttöventtiili, Oras
 • sulkuventtiilit, Oras tai Onnline
 • Cyclone-magneettilianerotin lämmitysverkostoon
 • puskurivaraaja, materiaali RST
 • langaton kaukosäädin lämmönhallintaan (lisävaruste)

KOMPAKTI JA HILJAINEN SISÄYKSIKKÖ

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -sisäyksikkö on pienikokoinen, vain 1,6 metriä korkea, joten se sopii hyvin myös matalaan tilaan. Sisäyksikkö sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa lämmintä käyttövettä.

Laite on myös miellyttävän hiljainen, joten voit sijoittaa sen vaikka kodinhoitohuoneeseen.

OPPIVA OHJAUSTEKNIIKKA

Mitsubishi Electricin ainutlaatuinen älykäs ja oppiva ohjausjärjestelmä huomioi automaattisesti muutokset kotisi lämmitystarpeessa. Laitteisto mittaa jatkuvasti tiloissa olevaa huonelämpötilaa ja ohjaa järjestelmään lähtevän lämmitysveden lämpötilaa tarpeen mukaan.

LEVYLÄMMÖNVAIHDIN

Ecodan R32:n sisäyksikkö sisältää levylämmönvaihtimen. Sen ansiosta vesi lämpiää tehokkaammin ja lämpimän käyttöveden määrää saadaan lisättyä. Voit käyttää lämmintä vettä huolettomasti ilman pelkoa siitä, että se loppuisi kesken.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AP.
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AP.

SAATAVILLA 2-PIIRIOHJAUKSELLA

Tämän varusteen avulla voit jakaa ilma-vesilämpöpumppusi lämmityspiirit kahdella eri lämpötilatavoitteella toimivaksi: esimerkiksi korkea lämpötila patteriverkostoon ja matala lämpötila kylpyhuonetilojen lattialämmitykseen.

LANGATON LÄMMÖNSÄÄTÖ

Voit varustaa Ecodan R32- ilmavesilämpöpumppusi langattomalla kaukosäätimellä tai langallisella huoneanturilla. Ne lähettävät sisälämpötilatietoja, joita laitteisto analysoi. Tietojen avulla sisätilojen lämmöntarve määritetään niin, että lämmitysverkon lämpötilan on joka hetki lämpöpumpputekniikalle optimaalisin.

Ohjauslogiikka huomioi myös rakennuksen sisällä syntyvän lämmön, jota esimerkiksi auringonpaiste tuottaa, jolloin sekin lämpö saadaan hyödynnettyä ilman, että huonetilat lämpiävät liikaa.

Huoneen lämpötila pysyy vakaana ulkolämpötilan vaihteluista huolimatta ja laitteistosta saatava säästö on omaa luokkaansa, erinomaista!

LISÄVARUSTEENA MELCLOUD WI-FI OHJAUS

MelCloud-sovelluksella voit ohjata lämpöpumppuasi mistä vain. Voit säätää järjestelmän lomalla ollessasi esimerkiksi pelkälle peruslämmölle ja säästää selvää rahaa. Lisäksi voit tarkistaa laitteiston mittaamat lämpötilat ja saat tiedon mahdollisista häiriöistä.

MelCloud-järjestelmä on liitettävissä kolmansien osapuolien tarjoamiin pörssisähköohjauksiin.

HANKI ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous, jos olet kiinnostunut lämmitysjärjestelmän vaihdosta tai sinulla on uudiskohde, jonka lämmityksen haluat hoitaa ilma-vesilämpöpumpulla. Toimitamme mitoituslaskelman ja olemme valmiina palvelemaan. Asennussisältö on mukautettavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

HYÖDYNNÄ JOPA 4000€ TUKI

Öljylämmityksen vaihto ympäristöystävälliseen ilmavesilämpöpumppuun on nyt kannattavampaa kuin koskaan, sillä valtio tukee hankintaa avustuksin ja verovähennyksin. Voit saada tukea jopa 4 000 euroa.

Lue lisää vaihtoehdoista.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AP.

Ilma-vesilämpöpumppu rahoituksella?

Rahoita hankintasi joustavalla takaisinmaksuajalla SOG-rahoituksen avulla. Tutustu ilmalämpöpumpun rahoitusvaihtoehtoihin.

Kiinnostuitko vai haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.

SOITA MEILLE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

j

JÄTÄ VIESTI

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy