02-8376 6100 info@satatech.fi

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

Jopa 50% säästöä lämmityskustannuksiin

Muista kotitalousvähennys

Kauttamme suoritetusta asennus- tai huoltotyöstä olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Avustus öljylämmittäjille

Tutustu tästä ELY-keskuksen avustukseen lämmitysmuodon muuttamiseksi.

MITSUBISHI ELECTRIC -ILMAVESILÄMPÖPUMPUT

Tarjoamme testatut ja laadukkaat Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput avaimet käteen -periaatteella kaikkiin kiinteistöihin. Toimituksemme sisältää kaiken suunnittelusta mitoitukseen sekä asennukseen ja käyttöönottoon. Asennuksen jälkeen huoltopalvelumme on tukenasi kaikissa mahdollisissa laitteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Valikoimassamme on myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle asennettavat energiansäästäjät.

Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumppu on oikea valinta Pohjolan olosuhteisiin, kun haluat toimintavarman lämmityksen kiinteistöön.

ENERGIANSÄÄSTÖÄ YKSINKERTAISESTI, ILMASTA ENERGIAA

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii? Katso oheinen visualisoitu video ja tutustu asennukseen ja toimintaan.

Hankintaturvaliike logo.
Z

Satatech Talotekniikka Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin valtuuttama kylmälaiteliike sekä S3 sähköurakointiliike.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU SÄHKÖ- TAI ÖLJYLÄMMITYKSEN RINNALLE

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa myös olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tällöin ilma-vesilämpöpumppu hoitaa kiinteistön lämmityksen pitkälti läpi vuoden. Kovilla talvipakkasilla hyödynnetään apuna olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää.

Valikoimassa on useita eri teholuokkia ja tarvittaessa yksiköitä voidaan asentaa rinnan, jolloin saavutetaan suurempi lämmitysteho.

Sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna ilma-vesilämpöpumpulla voi säästää jopa 50-70% lämmitysenergian kustannuksissa.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU PÄÄSÄÄNTÖISEKSI LÄMMITYSLÄHTEEKSI

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu useimpiin kohteisiin myös pääsääntöiseksi lämmityslähteeksi. Maalämpöön verrattuna ilma-vesilämpöpumpun asentaminen on edullista ja helppoa.

Ilma-vesilämpöpumpun soveltuvuus ainoaksi lämmityslähteeksi tarkastetaan aina kohteen mukaan. Parhaimmillaan ilma-vesilämpöpumppu on kohteissa, joissa lämmitysverkostoon ajetaan matalaa lämpötilaa. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi vesikiertoisella lattialämmityksellä varustetut kiinteistöt.

T

SUUNNITTELU JA MITOITUS

ASENNUSPALVELU

HUOLTO JA YLLÄPITO

REFERENSSI: MERIJAKAMON LÖYLYMESTARI

Suvitien Merijakamo Oy:n Löylymestarin sauna- ja ravintolatilojen lämmitys- ja käyttövesi toteutetaan kahdella Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumpulla. Meren rannalla sijaitsevan saunan lauteille mahtuu kerralla jopa 50 kylpijää.

Kohde on varustettu lisäksi aurinkokeräimillä, jotka ottavat aurinkoenergiasta saatavan hyödyn käyttöveden lämmitykseen.

Satatech Talotekniikka Oy vastasi kohteen suunnittelusta ja toteutuksesta.

MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN -ILMAVESILÄMPÖPUMPPU

Käyttökohteet: Uudisrakennukset ja saneerauskohteet

Ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Mitsubishi Electric Ecodan -ilmavesilämpöpumppu portaattomalla invertteritekniikalla. Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi. Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen.

ENERGIANSÄÄSTÄJÄ NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN RINNALLE

Käyttökohteet: Saneerauskohteet

Mitsubishi Electric on kehittänyt energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö, tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.

Mitsubish Electric energiansäästäjä on helppo ja yksinkertainen asentaa ja käyttöönottaa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta lämpöpumpun ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon, kuten vesipatteri- tai lattialämmityspiiriin.

SCANOFFICE ENERGYPAC

Käyttökohteet: Uudis- ja saneerauskohteet

Energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloihin, saneeraus- ja uudiskohteisiin. Scanoffice-Energypac lämmitysjärjestelmä on saatavilla lämmitysteholuokkiin 10,5 kW – 17 kW.

Scanoffice-Energypac on täydellinen energiatehokas lämmitysjärjestelmä suuren omakotitalon tarpeisiin, jossa on vesikiertoinen lämmönjako.

Laitteistokokonaisuus on kiinteistön päälämmönlähde, eikä tarvitse tuekseen muita lämmönlähteitä.

MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN HYDROBOX

Käyttökohteet: Saneerauskohteet

Ecodan Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin.

Tehokas ulkoyksiköstä ja Ecodan Hydroboxista koostuva lämmitysjärjestelmä korvaa öljy-, sähkö- tai kaukolämpöenergiaa ympäristöystävällisellä energiapihillä lämpöpumpputekniikalla.