ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

ASENNETTUNA VALTUUTETULTA JÄLLEENMYYJÄLTÄ, RAUMA JA LÄHIALUEET

MITSUBISHI ELECTRIC ILMAVESILÄMPÖPUMPUT

Lämpöpumppuvalikoimaamme kuuluvat testatut ja laadukkaat Mitsubishi Electric R32 ilma-vesilämpöpumput, jotka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa. Korkean hyötysuhteen Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppuun voit luottaa. Laitteen asennuksen suoritamme omalla koulutetulla henkilöstöllä. Kaikilla kylmäasentajillamme on Tukesin valtuuttama toimintaoikeus kylmäainetta sisältävien järjestelmien asennukseen ja huoltoon.
Oikein valittu ja mitoitettu laitteisto juuri Sinun asuntoosi on tärkeää.

Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput valmistetaan Skotlannissa ja Japanissa. Laajasta tuotevalikoimasta löydät kohteeseesi sopivan kokoonpanon.

Ota yhteyttä tai tule poikkeamaan liikkeessämme, kerromme mielellämme tuotteista lisää ja autamme oikeassa laitevalinnassa.

Säästöä lämmityskustannuksiin
jopa

50%

SOG-rahoituskampanja: Kaikkiin 31.5.2023 mennessä tehtyihin kauppoihin halutessa ensimmäinen eräpäivä 6 kuukauden päähän, ilman korkoja tai kuluja. Lue lisää!

MITSUBISHI ELECTRIC -ILMAVESILÄMPÖPUMPUT

Tarjoamme testatut ja laadukkaat Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumput avaimet käteen -periaatteella kaikkiin kiinteistöihin. Toimituksemme sisältää kaiken suunnittelusta mitoitukseen sekä asennukseen ja käyttöönottoon. Asennuksen jälkeen huoltopalvelumme on tukenasi kaikissa mahdollisissa laitteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Valikoimassamme on myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle asennettavat energiansäästäjät.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on oikea valinta Pohjolan olosuhteisiin, kun haluat toimintavarman lämmityksen kiinteistöön.

LÄMPÖPUMPPUALAN EDELLÄKÄVIJÄ

Satatech Talotekniikka Oy on jo vuosia toiminut maahantuoja Scanofficen luotettavana ja laadukkaana kumppanina sekä Satakunnan suurimpana Mitsubishi Electric -jälleenmyyjänä. Myynti, asennus ja huolto on testattu maahantuojan toimesta. Laadun takeeksi Satatech Talotekniikka Oy on maahantuoja Scanofficen valtuuttama Hankintaturvaliike Satakunnan alueella. Hankintaturvaliikkeet ovat alueidensa johtavia toimijoita.

LANGATON OHJAIN

HALLITSE JA SEURAA LÄMPÖPUMPPUASI

Voit varustaa Ecodan R32- ilma-vesilämppumppusi itseoppivalla langattomalla kaukosäätimellä. Se mittaa ja analysoi sisätilojen lämmöntarpeen ja huomioi myös rakennuksen sisällä syntyvän lämmön.

TURVALLINEN VALINTA

SUOMALAISTEN KOTIEN SUOSIKKIMERKKI KOTIMAISELTA MAAHANTUOJALTA

Kaikki lämpöpumppumme toimitetaan suoraan suomalaiselta maahantuoja Scanofficelta. Satatech Talotekniikka Oy hoitaa lämpöpumppujen markkinoinnin, myynnin, asennuksen ja huollon täysin itsenäisesti ilman suurten liikeketjujen tukea. Vain näin voimme varmistua ja luottaa toimittamiimme laitteisiin sekä tarjota asiakkaillemme vastuullisen palvelun vielä vuosienkin jälkeen.

Rekisteröimme kaikki myymämme tuotteet sähköiseen järjestelmään.

LÄMMITÄ EDULLISEMMIN

Pohjolan olosuhteisiin suunnitelluilla korkean hyötysuhteen R32 lämpöpumpuilla:

 • Suuremmat säästöt
 • Nopeampi takaisinmaksuaika
 • Lämpöä kovillakin talvipakkasilla
 • Tasainen sisälämpötila

 

SATAKUNNAN SUURIN

Satatech Talotekniikka Oy on lämpöpumppujen maahantuoja Scanofficen suurin jälleenmyyjä koko Satakunnan alueella jo vuodesta 2017.

Olemme myös Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin valtuuttama kylmälaiteliike.

RAHOITUS OSAMAKSULLA

Hoida lämpöpumppuhankintasi vaivatta SOG-rahoituksella ja maksa hankintasi kertyneillä säästöillä. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. 

ENERGIANSÄÄSTÖÄ YKSINKERTAISESTI, ILMASTA ENERGIAA

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii? Katso oheinen visualisoitu video ja tutustu asennukseen ja Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumpun toimintaan.

U

1. KARTOITUS

Kartoitamme saneerauskohteissa asiakkaan nykyisen lämmitysjärjestelmän ja uudiskohteissa teemme tarvittavat laskelmat.

l

2. SUUNNITTELU JA MITOITUS

Suunnittelemme ja mitoitamme uuden tai saneerattavan lämmitysjärjestelmän kohteen mukaan.

3. LAITTEEN VALINTA

Suunnitelman ja mitoituksen pohjalta kohteeseen valitaan optimaalinen laite.

h

4. TARJOUS JA TILAUS

Teemme kohteeseen tarjouksen sovitulla sisällöllä ja sovimme asennusaikataulun.

5. ASENNUS

Uusi lämmitysjärjestelmä asennetaan kohteeseen sovitulla sisällöllä.

6. KÄYTTÖÖNOTTO

Otamme lämmitysjärjestelmän käyttöön ja optimoimme järjestelmän. Saat samalla kattavan käytönopastuksen.

PÄIVÄSSÄ VAIHTOON

Lämmitysjärjestelmän vaihto öljy- tai sähkökattilasta ilma-vesilämpöpumppuun saadaan useimmiten jopa saman päivän aikana käyttökuntoon. Toimitamme järjestelmät avaimet käteen -periaatteella.

LAADUKKAAT MATERIAALIT TAKAAVAT TOIMIVAN JÄRJESTELMÄN
TUTUSTU MATERIAALIVALINTOIHIMME

Toimiva lämmitysjärjestelmä tarvitsee ympärilleen laadukkaat ratkaisut. Luotamme asennuksessamme tunnettuihin tuotemerkkeihin ja laadukkaisiin materiaaleihin.

 • eristetyt kylmäaineputket, materiaali kupari
 • lämmitysverkoston putkimateriaali, kupari/puristusjärjestelmä, Viega
 • kiertovesipumput, Wilo tai Grundfos
 • sulatusvesikaukalo sulamisveden hallintaan, valmistusmaa Suomi
 • sulatusveden viemäröinti saattolämmityksellä
 • ulkoyksikön teline, materiaali metalli, valmistusmaa Suomi
 • värinänvaimennus ulkoyksikölle
 • varolaiteryhmä/täyttöventtiili, Oras
 • sulkuventtiilit, Oras tai Onnline
 • Cyclone-magneettilianerotin lämmitysverkostoon
 • puskurivaraaja, materiaali RST
 • langaton kaukosäädin lämmönhallintaan (lisävaruste)

KYLMÄAINEENA R32

Edelläkävijä näyttää suunnan! Kaikki Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput ympäristöystävällisemmällä R32 kylmäaineella. R32 kylmäaine takaa suuremman lämmöntuoton kovilla pakkasilla.

i

5 VUODEN TÄYSTAKUU

Turvallinen investointi kannattaa! Kotitalouskäyttöön tarkoitetuille Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumpuille myönnetään 5 vuoden täystakuu, myös asennukselle. Asennustyön osuuden voit hyödyntää kotitalousvähennykseen.

Z

Satatech Talotekniikka Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin valtuuttama kylmälaiteliike sekä S3 sähköurakointiliike.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU PÄÄSÄÄNTÖISEKSI LÄMMITYSLÄHTEEKSI

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu useimpiin kohteisiin myös pääsääntöiseksi lämmityslähteeksi uudisrakennukseen tai lämmitysjärjestelmän saneeraukseen. Maalämpöön verrattuna ilma-vesilämpöpumpun asentaminen on edullisempaa ja asennustyöltään helpompi.

Ilma-vesilämpöpumpun soveltuvuus ainoaksi lämmityslähteeksi tarkastetaan aina kohteen mukaan. Ilma-vesilämpöpumpussa energia siirretään nimensä mukaisesti vesikiertoiseen järjestelmään ja sillä voidaan hoitaa myös kuuman käyttöveden lämmitys.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU SÄHKÖ- TAI ÖLJYLÄMMITYKSEN RINNALLE

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa myös olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tällöin ilma-vesilämpöpumppu hoitaa kiinteistön lämmityksen pitkälti läpi vuoden. Kovilla talvipakkasilla hyödynnetään apuna olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää.

Valikoimassa on useita eri teholuokkia ja tarvittaessa yksiköitä voidaan asentaa rinnan, jolloin saavutetaan suurempi lämmitysteho.

Sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna ilma-vesilämpöpumpulla voi säästää jopa 50-70% lämmitysenergian kustannuksissa.

MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN R32 -ILMAVESILÄMPÖPUMPPU

Käyttökohteet: Uudisrakennukset ja saneerauskohteet

Ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Mitsubishi Electric Ecodan -ilmavesilämpöpumppu portaattomalla invertteritekniikalla. Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi. Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen.

ENERGIANSÄÄSTÄJÄ NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN RINNALLE

Käyttökohteet: Saneerauskohteet

Mitsubishi Electric on kehittänyt energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö, tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.

Mitsubish Electric energiansäästäjä on helppo ja yksinkertainen asentaa ja käyttöönottaa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta lämpöpumpun ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon, kuten vesipatteri- tai lattialämmityspiiriin.

SCANOFFICE ENERGYPAC

Käyttökohteet: Uudis- ja saneerauskohteet

Energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloihin, saneeraus- ja uudiskohteisiin. Scanoffice-Energypac lämmitysjärjestelmä on saatavilla lämmitysteholuokkiin 10,5 kW – 17 kW.

Scanoffice-Energypac on täydellinen energiatehokas lämmitysjärjestelmä suuren omakotitalon tarpeisiin, jossa on vesikiertoinen lämmönjako.

Laitteistokokonaisuus on kiinteistön päälämmönlähde, eikä tarvitse tuekseen muita lämmönlähteitä.

MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN HYDROBOX R32

Käyttökohteet: Saneerauskohteet

Ecodan Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin.

Tehokas ulkoyksiköstä ja Ecodan Hydroboxista koostuva lämmitysjärjestelmä korvaa öljy-, sähkö- tai kaukolämpöenergiaa ympäristöystävällisellä energiapihillä lämpöpumpputekniikalla.

ENERGIATEHOKKAAT

LÄMPÖPUMPPURATKAISUT

Kehittyvää kylmätekniikkaa.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy