KANAVAPUHDISTUS

KANAVAPUHDISTUKSET TEOLLISUUDESTA KOTITALOUKSIIN

Satatech Talotekniikka Oy hoitaa kiinteistösi ilmanvaihtokanavien puhdistuksen koneellisin menetelmin. Kanavapuhdistuksen kohteet vaihtelevat pientaloista aina suuriin teollisuuskiinteistöihin.

Käytössämme on nykyaikaiset puhdistuslaitteet ja tehokkaat alipaineistajat. Lisäksi käytettävissämme oleva kaapelikamera auttaa puhdistustyössä tarvittaessa. Alipaineistajien ja suodattimien käytön avulla varmistamme, että pöly ei leviä rakennukseen puhdistustyön aikana. Tarvittaessa desinfioimme kanaviston kemiallisesti puhdistustyön jälkeen.

Puhdas ja toimiva ilmastointijärjestelmä on puhtaan sisäilman perusedellytys. Likaantunut kanavisto heikentää järjestelmän energiatehokkuutta.

Kun kanavisto on puhdas, suoritetaan aina ilmamäärien säätö, jossa säädetään ilmanvaihtojärjestelmä ja siihen liittyvä automaatio toimimaan suunnitellulla tavalla.

Mittauksesta ja kanaviston puhdistuksesta laaditaan pöytäkirjat työn valmistuttua. Talletamme kaikki pöytäkirjat omaan sähköiseen järjestelmään.

Kanavapuhdistus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Erillisen sopimuksen mukaan voimme myös kuvata kanavistosi ennen/jälkeen puhdistustyön.

Toimitilat ja kiinteistöt

Kotitaloudet ja taloyhtiöt

Teollisuus ja erikoiskohteet

Ammattikeittiöt

ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ KUNTOON KANAVAPUHDISTUKSELLA

N

Puhdas ja terveellinen sisäilma

N

Järjestelmän energiatehokkuus paranee

N

Paloturvallisuus paranee

N

Havaittujen vikojen ja puutteiden korjaus

N

Järjestelmä toimii normaalisti

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen yhteydessä käydään läpi kanaviston lisäksi mm. ilmanvaihtokoneet, puhaltimet, venttiilit, säätöpellit sekä suoritetaan ilmamäärien mittaus- ja säätötyö.

Työn jälkeen toimitamme pöytäkirjat puhdistus- ja säätötyöstä.

Kanavapuhdistustyö on myös kotitalousvähennyskelpoinen.

PUHDISTUSTYÖ

Ilmanvaihtokanavien, päätelaitteiden, koneiden ja kanavavarusteiden puhdistus. Tarvittaessa vikojen korjaus ja järjestelmän huolto.

+

MITTAUS JA SÄÄTÖ

Järjestelmän toiminnan testaus sekä ilmavirtojen mittaus- ja säätö suunniteltuihin arvoihin. Käytettävissämme on alan nykyaikainen mittauskalusto.

i

DOKUMENTOINTI

Dokumentit ja pöytäkirjat puhdistustyöstä toimitetaan asiakkaalle sekä dokumentoidaan Satatechin sähköiseen järjestelmään.

ILMANVAIHTOKANAVIEN KUVAUS

Käytössämme on ilmanvaihtokanavien kuvauksen mahdollistava kaapelikamera. Käytämme kaapelikameraa tarvittaessa kanavapuhdistustyön tukena. 

Kaapelikameran avulla voidaan kartoittaa ilmanvaihtokanavien ja -hormien kunto ja puhtaustaso sekä löytää kanavistosta mahdolliset ongelmakohdat rakenteita purkamatta.

Hoidamme tarvittaessa myös kanavakuvauksen materiaalin editoinnin ja tallennuksen sähköisen muotoon.

ILMANVAIHTOKANAVIEN DESINFIOINTI

Kalustomme mahdollistaa ilmanvaihtokanavien desinfioinnin. Desinfioinnin avulla kanavistosta saadaan tuhottua mikrobit, pieneliöt ja virukset.

Desinfiointi suoritetaan kanavapuhdistuksen jälkeen sumuttamalla alipainemenetelmää hyödyntämällä. Kanaviston tulee olla erityisen puhdas ennen desinfiointiin ryhtymistä.

Kanavien desinfiointi suoritetaan vain perustelluista syistä sitä vaativiin kohteisiin. Ennen desinfiointia myös mahdolliset rakenteelliset ongelmat tulee korjata.

KANAVAPUHDISTUKSET JA DESINFIOINNIT KAIKKIIN KOHTEISIIN

  • Toimistot ja liikekiinteistöt
  • Asuinrakennukset
  • Teollisuus
  • Ammattikeittiöt ja rasvakanavat
Likaantunut IV-kanava

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy