TALOTEKNIIKKA

KAUTTAMME TOIMIVA TALOTEKNIIKKA

Satatech Talotekniikka tarjoaa kokonaistoimitukset kaikkiin talotekniikan töihin, uudis- ja saneerauskohteisiin. Palveluidemme laajuuden vuoksi pystymme tarjoamaan kaikki talotekniikkajärjestelmät myös avaimet käteen -periaatteella, aina suunnittelusta toteutukseen sekä kohteen ylläpitoon ja huoltoon.

Käytämme kaikissa kohteissamme tyyppihyväksyttyjä tuotteita sekä energiatehokkaita ratkaisuja. Oma osaava ja kokenut henkilöstömme takaa onnistuneen lopputuloksen kaikissa osa-alueissa.

Palveluihimme kuuluu myös kokonaisvaltainen talotekniikkahuolto, joka palvelee vikatilanteissa tarvittaessa 24/7.

TOIMIVAT RATKAISUT TEOLLISUUTEEN

Palvelemme myös kaikissa teollisuuden prosessijärjestelmiin liittyvissä haasteissa. Olemme vuosien aikana toteuttaneet menestyksekkäästi useita erilaisia teollisuuden erikoiskohteita aina prosessitekniikasta lämmöntalteenottoon sekä ilmanpuhdistukseen.

Olemme tarvittaessa apuna jo projektin suunnitteluvaiheessa, jolloin voimme taata kustannustehokkaan ja toimivan järjestelmän.

Ilmanvaihto

Jäähdytys

Lämpö ja vesi

Automaatio

LVI-eristys

ENERGIATEHOKKAAT JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Lämmitysjärjestelmissä olemme erikoistuneet energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin lämpöpumpputekniikalla toimiviin järjestelmiin. Lämpöpumpputekniikalla voidaan nykypäivänä toteuttaa koko kiinteistön lämmitys- ja käyttövesijärjestelmä. Vaihtoehtoisesti järjestelmä voidaan toteuttaa hybridiratkaisulla, jossa nykyistä lämmitysjärjestelmää tuetaan lämpöpumpputekniikalla.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy