AUTOMAATIO

ÄLYKÄS TALOTEKNIIKAN AUTOMAATIO

Tarjoamme palvelut kiinteistöautomaatiojärjestelmiin. Automaatiojärjestelmän avulla voidaan ohjata esimerkiksi kiinteistön LVIS-järjestelmää, energiankulutusta, kulunvalvontaa ja palohälytysjärjestelmää yhden käyttöliittymän takaa. Automaatiojärjestelmät kehittyvät jatkuvasti ja automaatiolla on suuri merkitys energiatehokkuuteen.

Toteutamme automaatioratkaisuja uudiskohteista saneerausjärjestelmiin.

Kohteen automaatio voidaan toteuttaa paikallisohjauksella, omalla käyttöliittymällä tai tarvittaessa järjestelmä voidaan kytkeä Satatech Talotekniikka Oy:n valvomoon.

Talotekniikan automaatio

SATATECH CONNECT -PALVELU

Satatech Talotekniikka Oy tarjoaa asiakkailleen myös rakennusautomaation kaukovalvontaa Satatech Connect -palvelun avulla. Valvomon avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa kiinteistön järjestelmien ylläpitoa, nopeaa reagointia vikatilanteisiin ja seuraamaan järjestelmien energiankulutusta. Valvomoon liitettävistä järjestelmistä ja palveluista voidaan sopia aina tapauskohtaisesti.

KUSTANNUSTEN SÄÄSTÖ JA HALLINTA

 Valvomon avulla voidaan ohjata lämpötilaa, ilmanvaihtoa ja valaistusta tarpeen ja käyttötilanteen mukaan. Kiinteistön lämpötilaa voidaan säätää etänä, käymättä paikanpäällä. Tämän avulla rakennuksen energiankulutus saadaan kokonaisvaltaisesti hallintaan.

TEHOSTUNUT HUOLTO JA KUNNOSSAPITO

 Hälytykset ja vikatiedot saadaan valvomojärjestelmään välittömästi, ympäri vuoden. Hälytykset saadaan tarvittaessa suoraan puhelimeen. Tämän avulla voimme reagoida kriittisiin vikatilanteisiin entistä nopeammin. Hälytykset saadaan ohjattua suoraan oikeille henkilöille.

Kohteen etäyhteysmahdollisuus helpottaa huoltotyötä ja pienentää huollosta aiheutuvia kustannuksia. Moni vika saadaan ratkaistua etänä suoraan valvomosta, käymättä paikanpäällä. Valvonnan avulla myös kohteen huolto osataan ajoittaa paremmin oikeaan ajankohtaan.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy