REKRYTOINTI

Satatech Talotekniikka Oy  on ilmastointiin, LVI-huoltoon, jäähdytykseen, lämpöpumppuihin ja LVI-alan konsultointitehtäviin erikoistunut palveluyritys. Asiakkaamme ovat julkishallinto, yritykset, teollisuus- ja yksityisasiakkaat. Olemme toimialueemme johtava toimija.

Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Etsimme jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme aktiivisia, hyvällä asenteella olevia osaavia henkilöitä jokaiselle osa-alueelle. Pääset kasvamaan kanssamme talotekniikan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle turvallisen työpaikan, hyvän työyhteisön, yksityisen työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä muut edut.

Jätä meille avoin työhakemus: rekry@satatech.fi

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja. Voit kuitenkin jättää hakemuksen, niin olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä paikan avautuessa.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy