LAAJAT PALVELUT TALOTEKNIIKKAAN

Olemme talotekninen kumppanisi kaikissa talotekniikkaan liittyvissä haasteissa. Tarjoamme laajat palvelut suurelle asiakaskunnalle, aina pientalo- ja taloyhtiöasiakkaista liikekiinteistöihin ja teollisuuteen.

Mikäli suunnittelet tai toteutat uutta, saneeraat tai modernisoit vanhaa tai tarvitset järjestelmälle huoltoa ja kunnossapitoa, olemme käytettävissä.

Kätettävissämme on laaja ja nykyaikainen kalusto, joka on valmiina palvelemaan taloteknisissä haasteissa.

ILMASTOINTI

Toteutamme kaikki ilmastointiin liittyvät työt aina pientaloista suuriin kiinteistöihin ja teollisuuskohteisiin. Kauttamme löydät ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. Asentajiemme ammattitaito on alansa huippua ja käytössämme on nykyaikaiset työkalut ja laitteet.

JÄÄHDYTYS

Meillä on useiden vuosien kokemus jäähdytysalan töistä. Olemme Tukesin valtuuttama kylmälaiteliike. Kauttamme ratkaisut kattavasti kylmäalaan. Jäähdytykset myös suunnittelusta toteutukseen.

TALOTEKNIIKKA

Kauttamme kaikki talotekniikkapalvelut tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen sekä kohteen ylläpitoon ja huoltoon.
Oma osaava henkilökunta takaa onnistuneen lopputuloksen.

TALOTEKNIIKKAHUOLTO

Talotekniikkahuoltomme kattaa kaikki LVI-, jäähdytys- ja automaatioalan työt. Kauttamme saat palvelut aina kertaluonteisista vikahuolloista jatkuviin huollon ylläpitosopimuksiin. Huoltomme palvelee tarvittaessa 24/7.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Lämpöpumpuissa luotamme testattuun ja tunnettuun Mitsubishi Electric -tuotemerkkiin. Olemme Satakunnan alueen suurin Mitsubishi Electric jälleenmyyjä sekä maahantuojan valtuuttama Hankintaturvaliike. Valikoimassamme ratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

Toteutamme ilma-vesilämpöpumpuilla ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat lämmitysjärjestelmät pieniin ja suuriin kiinteistöihin. Kauttamme saat kaiken, suunnittelusta toteutukseen sekä tarvittaessa kohteen ylläpitoon ja huoltoon.

KIINTEISTÖLÄMPÖPUMPUT

Suuret kiinteistölämpöpumput soveltuvat lähes kaikkiin liike- ja teollisuusrakennuksiin, lämmitys- tai jäähdytyskäyttöön.

 

KANAVAPUHDISTUS

Kauttamme kaikki ilmanvaihtokanavien puhdistukset aina omakotitaloista suuriin kiinteistöihin ja teollisuuteen. Käytössämme on nykyaikaiset puhdistuslaitteet ja alipaineistajat.
Myös kanavakuvaukset kaapelikameralla!

MITTAUS JA SÄÄTÖ

Suoritamme kaikki LVI-alan mittaus ja säätötyöt, ilmamäärien- ja vesivirtojen mittaukset. Mittaus- ja säätötyöt voivat vaihdella aina yhden huonetilan tarkastusmittauksesta koko kiinteistön tasapainoitukseen.

ASUNTOILMANVAIHTO

Pientalojen ilmanvaihtotuotteet ja asennukset kauttamme kilpailukykyiseen hintaan. Huoltoasentajillamme on yleisimpien ilmanvaihtokoneiden laitekohtainen koulutus. Kauttamme myös tarviketoimitukset.

SUODATTIMET

Kauttamme saat ilmanvaihtokoneiden suodattimet kaikkiin ilmanvaihtokoneisiin. Suoraan varastosta yleisimpien omakotikoneiden LTO-suodatinsarjat sekä yleisimmät pussisuodattimet.

SUUNNITTELU

Toteutamme kaikki talotekniikkaprojektit myös avaimet käteen -periaatteella, suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaessa kohteen ylläpitoon.

 

AUTOMAATIO

Talotekniikka-alalla automaatio yleistyy jatkuvasti. Toteutamme automaatiourakat osana talotekniikkaurakan kokonaisuutta. Lisäksi huoltosopimuksiin on saatavilla automaation kaukovalvonta, jolloin valvomme kohdetta jatkuvasti.

ILMANVAIHTOTARVIKKEET

Varastostamme löytyy kattava valikoima ilmanvaihtotarvikkeita. Yleisimmät tarvikkeet ja osat löytyvät suoraan varastosta.

 

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy