02-8376 6100 info@satatech.fi

JÄÄHDYTYS

JÄÄHDYTYS- JA KYLMÄTEKNIIKKAPALVELUT KATTAVASTI

Satatech Talotekniikalla on kymmenien vuosien kokemus jäähdytys- ja kylmätekniikasta. Olemme toimittaneet teollisuuslaitoksiin ja kiinteistöihin eri tavoilla toimivia järjestelmiä aina vapaajäähdytyksestä eri kylmäaineita käyttäviin järjestelmiin.

Tunnemme jäähdytyksen eri vaihtoehdot ja rakennamme tiloihisi ja tarpeisiisi sopivimman ratkaisun myös avaimet käteen periaatteella. Energiatehokas ja elinkaariltaan pitkäaikainen jäähdytys saadaan aikaan oikeilla laitevalinnoilla ja mitoituksella.

Kaikilla kylmäasentajillamme on Tukesin hyväksymät yli 3 kg:n kylmäluvat.

MERKKIRIIPPUMATON KYLMÄHUOLTO

Palveluihimme kuuluu jäähdytyksen talotekniikkahuolto, joka takaa laitteen toimivuuden kaikkina vuodenaikoina ja on käytettävissä kaikissa vikatilanteissa. Huoltopäivystyksemme palvelee vikatilanteiden sattuessa 24/7.

Jäähdytys asennettuna.
Jäähdytys asennettuna.

KAIKKI ALAN RATKAISUT

  • Vedenjäähdyttimet
  • Suorat ja epäsuorat jäähdytysjärjestelmät
  • VRF- ja VRV-järjestelmät
  • Kaappikojeet
  • Vakioilmastointikoneet
  • Puhallinkonvektorit ja puhallinhöyrystimet
  • ATK- ja palvelintilojen laitteet
  • Kylmiökojeet
  • Lämpöpumput
Z

Satatech Talotekniikka Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin valtuuttama kylmälaiteliike sekä S3 sähköurakointiliike.

JÄLKIASENTEINEN JÄÄHDYTYS

Kiinteistöjen jäähdytys on lähes aina mahdollista toteuttaa myös jälkiasenteisena ilman, että tarvittaisiin rakenteellisia muutoksia tai sisätilasaneerausta. Jälkiasenteinen jäähdytys onnistuu tilakohtaisesti tai koko kiinteistöä palvelemana ratkaisuna.

Olemassa olevan ilmanvaihdon kautta toteutettu jäähdytys on investoinniltaan edullinen, huomaamaton sekä huoltokustannuksitaan edullinen.

Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä kiinteistöösi parhaiten sopiva jäähdytysratkaisu, jolla saavutetaan miellyttävät sisäilmaolosuhteet.

R

LAATU JA OSAAMINEN

Kylmätekniikkaratkaisut vuosien kokemuksella omalla koulutetulla henkilöstöllä toteutettuna. Laitetoimittajamme ovat tunnettuja ja pitkäaikaisia luotettavia yhteistyökumppaneita.

ENERGIATEHOKKUUS

Energiatehokkaat ja optimoidut jäähdytysratkaisut saavutetaan oikeilla laitevalinnoilla, mitoituksella ja järjestelmän älykkäällä ohjauksella. Olemme vahvasti mukana jo kohteen suunnitteluvaiheessa.

VASTUU JA LAINSÄÄDÄNTÖ

Kylmätekniikalla on suuri merkitys ympäristölle. Panostamme kylmäaineiden huolelliseen käsittelyyn ja laitevalinnoissa aina alan uusimpaan tekniikkaan, jolloin myös loppukäyttäjä saa laitteesta mahdollisimman pitkäaikaisen hyödyn.

HUOLTO JA YLLÄPITOPALVELUT JÄÄHDYTYKSEEN

©2020 Satatech Talotekniikka Oy