JÄÄHDYTYS

JÄÄHDYTYS- JA KYLMÄTEKNIIKKAPALVELUT KATTAVASTI

Satatech Talotekniikalla on kymmenien vuosien kokemus jäähdytys- ja kylmätekniikasta. Olemme toimittaneet teollisuuslaitoksiin ja kiinteistöihin eri tavoilla toimivia järjestelmiä aina vapaajäähdytyksestä eri kylmäaineita käyttäviin järjestelmiin.

Tunnemme jäähdytyksen eri vaihtoehdot ja rakennamme tiloihisi ja tarpeisiisi sopivimman ratkaisun myös avaimet käteen periaatteella. Energiatehokas ja elinkaariltaan pitkäaikainen jäähdytys saadaan aikaan oikeilla laitevalinnoilla ja mitoituksella.

Kaikilla kylmäasentajillamme on Tukesin hyväksymät yli 3 kg:n kylmäluvat.

MERKKIRIIPPUMATON KYLMÄHUOLTO

Palveluihimme kuuluu jäähdytyksen talotekniikkahuolto, joka takaa laitteen toimivuuden kaikkina vuodenaikoina ja on käytettävissä kaikissa vikatilanteissa. Huoltopäivystyksemme palvelee vikatilanteiden sattuessa 24/7.

Jäähdytys asennettuna.
Jäähdytys asennettuna.

KAIKKI ALAN RATKAISUT

  • Vedenjäähdyttimet
  • Suorat ja epäsuorat jäähdytysjärjestelmät
  • VRF- ja VRV-järjestelmät
  • Kaappikojeet
  • Vakioilmastointikoneet
  • Puhallinkonvektorit ja puhallinhöyrystimet
  • ATK- ja palvelintilojen laitteet
  • Kylmiökojeet
  • Lämpöpumput
Z

Satatech Talotekniikka Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin valtuuttama kylmälaiteliike sekä S3 sähköurakointiliike.

JÄLKIASENTEINEN JÄÄHDYTYS

Kiinteistöjen jäähdytys on lähes aina mahdollista toteuttaa myös jälkiasenteisena ilman, että tarvittaisiin rakenteellisia muutoksia tai sisätilasaneerausta. Jälkiasenteinen jäähdytys onnistuu tilakohtaisesti tai koko kiinteistöä palvelemana ratkaisuna.

Olemassa olevan ilmanvaihdon kautta toteutettu jäähdytys on investoinniltaan edullinen, huomaamaton sekä huoltokustannuksitaan edullinen.

Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä kiinteistöösi parhaiten sopiva jäähdytysratkaisu, jolla saavutetaan miellyttävät sisäilmaolosuhteet.

Jäähdytysratkaisut

Laatu ja osaaminen

Kylmätekniikkaratkaisut vuosien kokemuksella omalla koulutetulla henkilöstöllä toteutettuna. Laitetoimittajamme ovat tunnettuja ja pitkäaikaisia luotettavia yhteistyökumppaneita.

Energiatehokkuus

Energiatehokkaat ja optimoidut jäähdytysratkaisut saavutetaan oikeilla laitevalinnoilla, mitoituksella ja järjestelmän älykkäällä ohjauksella. Olemme vahvasti mukana jo kohteen suunnitteluvaiheessa.

Vastuu ja lainsäädäntö

Kylmätekniikalla on suuri merkitys ympäristölle. Panostamme kylmäaineiden huolelliseen käsittelyyn ja laitevalinnoissa aina alan uusimpaan tekniikkaan, jolloin myös loppukäyttäjä saa laitteesta mahdollisimman pitkäaikaisen hyödyn.

Vapaajäähdytysratkaisut

ENERGIATEHOKKAAT RATKAISUT VAPAAJÄÄHDYTYKSELLÄ

Ulkoilmaan perustuva vapaajäähdytys käyttää veden jäähdyttämiseen kylmää ulkoilmaa. Mekaaniseen jäähdytykseen verrattuna tämä menetelmä on taloudellinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Suomen pitkän kylmän jakson vuoksi vapaajäähdytys on taloudellinen ratkaisu kohteisiin, joissa jäähdytystä tarvitaan talvellakin.

Vapaajäähdytyksen käyttö on lisääntynyt huomattavasti energiatehokkuusvaatimuksien noustessa etenkin prosessijäähdytyksessä.

Valikoimassa on valmiit pakettiratkaisut, jotka sisältävät vapaajäähdytyksen ja tarvittavan automatiikan.

YMPÄRIVUOTISEN JÄÄHDYTYKSEN RATKAISUT

Toimitamme jäähdytysratkaisut myös kohteisiin, joissa jäähdytystä tarvitaan läpi koko vuoden. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi ATK-tilat ja konesalit.

Valikoimastamme löytyy laitteet, jotka toimivat ja jäähdyttävät energiatehokkaasti kovalla pakkasella tai helteisellä kesäkelillä.

Tilat, jotka ovat kriittisiä pienillekin lämpötilavaihteluille voidaan toteuttaa lisäksi kahdennetulla- tai hätäjäähdytyksellä, jotta toimivat olosuhteet saavutetaan häiriötilanteessakin.

HUOLTO JA YLLÄPITOPALVELUT JÄÄHDYTYKSEEN

Satatechin huoltoauto
Kehittyvää kylmätekniikkaa

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy