KAUTTAMME ENERGIATEHOKAS JA PUHDAS SISÄILMA

Satatech Talotekniikka Oy on ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Toteutamme kaikkiin kiinteistöihin ja teollisuuslaitoksiin ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät. Avaimet käteen periaatteella toteuttavat kohteet ovat vahvuutemme.

Ilmastointiin liittyvät haasteet eivät aina ole helppoja. Oikein ja kustannustehokkaasti suunniteltu järjestelmä on avain toimivaan ilmastointiin. Osaamme asiamme ja ratkaisemme ongelmat usean vuoden ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita kohteita eri puolella Suomea.

LAADUKKAAT TOTEUTUKSET OMALLA HENKILÖSTÖLLÄ

Henkilöstöllämme on kymmenien vuosien kokemus alalta. Takaamme asiakkaille tietotaidon alasta ja ammattitaitoisimmat asentajat.

Osaamisemme laajuus varmistaa sen, että palvelemme aina toimivasta toteutuksesta järjestelmän ylläpitoon ja huoltoon.

Laadunvarmistamiseksi käytämme kohteissamme tyyppihyväksyttyjä laitteita ja luotettavaksi tunnettuja tuotemerkkejä.

Palveluihimme kuuluu myös talotekniikkahuolto ja kanavapuhdistus.

HUOLTO JA YLLÄPITOPALVELUT ILMASTOINTIIN

ILMANKÄSITTELYÄ KAIKKIIN KOHTEISIIN

  • Ilmastointi, ilmanvaihto
  • Teollisuusilmastointi
  • Jäähdytysjärjestelmät
  • Ilmastoinnin peltiosat ja huuvat
  • Puhaltimet, varaosat, suodattimet, ilmanpuhdistimet
  • Suurkeittiöjärjestelmät
  • Kohdepoistolaitteet ja pakokaasujärjestelmät
  • Väestösuojalaitteet
  • Kuntokartoitukset ja energiansäästö

 

 

YLEISILMASTOINTI

Ratkaisemme ja toteutamme kaikki yleisilmastointiin liittyvät haasteet ja tarpeet. Palvelemme asiakkaita laajalla rintamalla erilaisten liike- ja toimistorakennuksien ilmanvaihtotöissä kokoluokasta riippumatta.

Tuotteissa luotamme alan tunnettuihin tuotemerkkeihin sekä hyödynnämme alan uusinta teknologiaa energiatehokkuusvaatimukset huomioiden.

Älykkäät automaatio- ja ohjausjärjestelmät ovat viime vuosina lisääntyneet ilmastoinialalla huomattavasti. Olemme panostaneet omassa suunnittelussa ja henkilökunnan koulutuksessa vahvasti älykkääseen ilmanvaihtoon, tarpeenmukaiseen ohjaukseen, jolla saavutetaan huomattavaa energiansäästöä.

TEOLLISUUSILMASTOINTI

Palvelemme asiakkaitamme teollisuusilmastointiin liittyvissä haasteissa. Meillä on useiden vuosien kokemus erilaisista teollisuuskohteiden ilmastointi- ja kunnossapitokohteista. Toteutuksemme perustuu pitkään kokemukseen, joten osaamme ratkaista hankalatkin teollisuuden haasteet.

Palvelualueeseemme kuuluu laaja valikoima erikoisempia teollisuuden järjestelmiä ja laitteita kuten puhaltimet, suodatinseinät, huuvat, pölynpoisto ja lämmöntalteenottoratkaisut. Toimitamme tuotteet tarviketoimituksena tai asennettuna.

Kaikki haasteet ovat ratkaistavissa.

ENERGIANSÄÄSTÖÄ JA MUKAVUUTTA TARPEENMUKAISELLA ILMANVAIHDOLLA

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy