ILMALÄMPÖPUMPUT

ASENNETTUNA VALTUUTETULTA JÄLLEENMYYJÄLTÄ

RAUMA – EURAJOKI – PYHÄRANTA – EURA

MITSUBISHI ELECTRIC JA GREE ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumppuvalikoimaamme kuuluvat testatut ja laadukkaat Mitsubishi Electric ja Gree ilmalämpöpumput, jotka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa.

Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin lämpöpumppuvalikoimasta löydät takuuvarmasti vaihtoehdon kohteeseen. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu on korkean hyötysuhteen laite, johon voit todistetusti luottaa. Valikoima koostuu skandinaaviseen sisustukseen soveltuvasta design-mallista, suomalaisten kotien ja mökkien täysiverisistä lämpöpumpuista sekä kerrostaloasuntoon soveltuvista jäähdytyslaitteista.

Green lämpöpumppuvalikoimasta löydät edulliset ja toimivat ratkaisut asuntojen, autotallien ja varastotilojen lämmitykseen sekä jäähdytykseen.

Toimitamme ilmalämpöpumput asennettuna toimialueellamme.
Merkkiriippumattoman lämpöpumppuhuollon tavoitat numerosta 02-8376 6100.

Säästöä lämmityskustannuksiin jopa

30-55%

Maksuaikatarjous, 3 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa 31.8.2024 asti! Lue lisää

LÄMPÖPUMPPUALAN
EDELLÄKÄVIJÄ

Satatech Talotekniikka Oy on jo vuosia toiminut maahantuoja Scanofficen luotettavana ja laadukkaana kumppanina sekä Satakunnan suurimpana Mitsubishi Electric -jälleenmyyjänä. Myynti, asennus ja huolto on testattu maahantuojan toimesta. Laadun takeeksi Satatech Talotekniikka Oy on maahantuoja Scanofficen valtuuttama Lämpöpumppu-Pro partneri. Lämpöpumppu-Pro partnerit ovat alueidensa johtavia toimijoita.

Oikein valittu, mitoitettu ja sijoitettu laitteisto juuri Sinun asuntoosi on tärkeää. Lämpöpumppuasennukset suoritamme omalla koulutetulla henkilöstöllä. Kaikilla kylmäasentajillamme on Tukesin valtuuttama toimintaoikeus kylmäainetta sisältävien järjestelmien asennukseen ja huoltoon.

Ota yhteyttä, tule poikkeamaan liikkeessämme tai kutsu meidät katselmukselle. Kerromme mielellämme tuotteista lisää ja autamme oikeassa laitevalinnassa. Mitsubishi Electric sisäyksiköt nähtävillä liikkeessämme. Meiltä saat myös ilmalämpöpumppujen lisätarvikkeet ja suodattimet.

Turvallinen valinta

Suomalaisten suosikki on Mitsubishi Electric -lämpöpumppu, jonka maahantuojana toimii kotimainen Scanoffice.

Asennettuna

Toimitamme lämpöpumput asennettuna omalla koulutetulla henkilöstöllä, ilman välikäsiä. Näin takaamme turvallisen ja vastuullisen hankinnan asiakkaalle.

Pohjolan olosuhteisiin

Myymme lämmityskäyttöön vain lämpöpumppuja, jotka on tehty ja testattu Pohjolan olosuhteisiin. Toimiva laite takaa suuremmat säästöt ja nopeamman takaisinmaksuajan.

Puhdasta energiaa

Panostamme lämmityslaiteasennuksissa lämpöpumpputekniikkaan, jossa olemme toimialueemme johtava toimija.

Huoltopalvelut

Toimintamme ei rajoitu pelkästään laitteiden myyntiin, joten kauttamme saat palvelua tulevaisuudessakin. Tarjoamme kattavat huolto- ja varaosapalvelut.

Rahoitusvaihtoehdot

Hoida lämpöpumpun hankinta rahoituksella, jolloin voit maksaa investointia kertyneillä säästöillä.

Rahoituksen myöntää OP-Yrityspankki Oyj.

ILMALÄMPÖPUMPUT LÄMMITYKSEEN JA JÄÄHDYTYKSEEN POHJOLAN OLOSUHTEISIIN

Hinnat sis. alv. 24%
Rauma +20km

MITSUBISHI ELECTRIC

LN HYPER HEATING

Mitsubishi_Electric_LN

Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on Suomen myydyin ilmalämpöpumppu täynnä huippuominaisuuksia. Tyylikäs sisäyksikkö on saatavilla neljällä eri värivaihtoehdolla ja kolmella eri teholuokalla.

Asennettuna alk.

2220€

MITSUBISHI ELECTRIC

RW HYPER HEATING

Mitsubishi_Electric_LN

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating tuottaa lämpöä kovillakin pakkasilla ennennäkemättömän tehokkaasti. Saatavilla kahdella eri teholuokalla.

Asennettuna alk.

2380€

MITSUBISHI ELECTRIC

FT HYPER HEATING

Mitsubishi_Electric_LN

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating on sisäyksikön kooltaan pieni, mutta täysiverinen ilmalämpöpumppu lämmityskäyttöön. Saatavilla kolmella eri teholuokalla.

Asennettuna alk.

2070€

MITSUBISHI ELECTRIC

AY-SARJA

Mitsubishi Electric AY on edullinen lämmityskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu, joka sisältää huippuominaisuudet.

Asennettuna alk.

1900€

MITSUBISHI ELECTRIC

HR-SARJA

Mitsubishi_Electric_LN

Mitsubishi Electric HR on vaihtoehto, kun etsit pelkkää tehokasta jäähdyttävää laitetta esimerkiksi kerrostaloasuntoon. 

Asennettuna alk.

1700€

MITSUBISHI ELECTRIC

KW-LATTIAMALLI

Mitsubishi_Electric_LN

Mitsubishi Electric KW-lattiamalli on vaihtoehto, jos seinämallin asentaminen tilaan ei ole mahdollista.

Asennettuna alk.

Kysy tarjous!

MITSUBISHI ELECTRIC

MULTISPLIT

Mitsubishi_Electric_Multi

Mitsubishi Electric Multisplit -järjestelmään voidaan yhteen ulkoyksikköön liittää 2-5 kpl sisäyksiköitä.

MITSUBISHI ELECTRIC

M-KATTOKASETTI

Mitsubishi_Electric_LN

Mitsubishi Electric M-kattokasetti on tarkoitettu uppoasennettavaksi keskeiselle paikalle kattoon.

ILMALÄMPÖPUMPUT LÄMMITYKSEEN JA JÄÄHDYTYKSEEN POHJOLAN OLOSUHTEISIIN

Hinnat sis. alv. 24%
Rauma +20km

GREE

AMBER

Mitsubishi_Electric_LN

Gree Amber on täydellinen ratkaisu lämmitys- ja jäähdytyskäyttöön moniin eri käyttötarkoituksiin.

Asennettuna alk.

1750€

GREE

SP NORDIC

Mitsubishi_Electric_LN

Gree SP Nordic on täydellinen ratkaisu esimerkiksi autotallin tai varaston lämmitykseen.

Asennettuna alk.

1650€

GREE

BORA

Gree Bora on edullinen vaihtoehto, joka on tarkoitettu pelkästään kesäajan jäähdytyskäyttöön.

Asennettuna alk.

1500€

LISÄTARVIKKEET ILMALÄMPÖPUMPUILLE

LÄMPÖPUMPUT TEOLLISUUTEEN JA SUURIIN TILOIHIN

TEOLLISUUS- JA ERIKOISRATKAISUT

MELCLOUD-ETÄOHJAUS

HALLITSE JA SEURAA LÄMPÖPUMPPUASI

MelCloud-sovelluksen avulla hallitset ilmalämpöpumppua etänä, missä ikinä oletkin. MelCloud-sovellus on saatavilla puhelimen sovelluskaupasta ilmaiseksi. Vaihtoehtoisesti palvelua voi käyttää verkkoselaimella. 

Kaikki lämmitykseen soveltuvat Mitsubishi Electric -mallit ovat yhteensopivia MelCloud-järjestelmän kanssa. Tarvitset vain kiinteistöön langattoman verkkoyhteyden.

MITSUBISHI ELECTRIC -ILMALÄMPÖPUMPUT

Satatech Talotekniikka Oy on jo vuosia luottanut ilmalämpöpumpuissa Mitsubishi Electric -tuotemerkkiin. Mitsubishi Electric on Suomen suosituin lämpöpumppumerkki sekä pitkäaikainen ja tunnettu merkki Suomen olosuhteissa. Lämpöpumppujen maahantuojana toimii Scanoffice Oy.

Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput puhtaasti omilla tuotantolaitoksilla Thaimaassa, Japanissa, Turkissa ja Skotlannissa.

ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO – RAUMA JA LÄHIALUEET

Toimintamme ei rajoitu pelkästään uusien laitteiden myyntiin. Olemme tukenasi koko laitteen elinkaaren ajan. Huollamme ja korjaamme merkkiriippumattomasti eri valmistajien ilmalämpöpumppuja useiden vuosien kokemuksella.

ILMALÄMPÖPUMPPU KOTITALOUTEEN

Ilmalämpöpumput soveltuvat kaikkiin kotitalouksiin lämmitys- ja jäähdytyskäyttöön.

Ilmalämpöpumppu omakotitaloon

Ilmalämpöpumput ovat tulleet suomalaisiin kotitalouksiin jäädäkseen. Ilmalämpöpumpulla voit sekä lämmittää ja jäähdyttää asuintiloja. Nykypäivänä lämpöpumppuja asennetaan omakotitaloihin molempiin käyttötarkoituksiin.

Suurimmat säästöt saa asentamalla ilmalämpöpumpun sähkö- tai öljylämmitteiseen omakotitaloon. Tällöin säästö lämmityskustannuksissa voi olla jopa 60%. Ilmalämpöpumpun voi asentaa myös toisen lämmitysjärjestelmän tueksi.

ASENNUSPAIKKA
Omakotitalossa ilmalämpöpumppu tulisi asentaa mahdollisimman avoimeen tilaan, josta lämmin tai jäähdytetty ilma pääsee levimään muihin huonetiloihin.

Ilmalämpöpumppu kerrostaloon

Ilmalämpöpumppu on mahdollista asentaa myös kerrostaloasuntoon. Kerrostaloasennukset ovatkin viime vuosina yleistyneet huomattavasti.
Kerrostaloissa ilmalämpöpumppu asennetaan lähes aina pelkästään jäähdytyskäyttöön.
Paksusta betoniseinästä päästään siististi läpi timanttiporauksella.
Kerrostaloissa tarvitaan aina taloyhtiön lupa laitteen asennukselle.

ASENNUSPAIKKA
Kerrostaloissa ulkoyksikkö sijoitetaan pääsääntöisesti asunnon parvekkeelle. Jäähdytyksellä sisäyksiköstä tuleva kondenssivesi tulee viemäröidä. Uudemmissa kerrostaloissa tämä saadaan helposti johdettua parvekkeen sadevesiviemäriin.

Ilmalämpöpumppu rivitaloon

Rivitaloasennukset eivät juurikaan poikkea omakotitaloista. Laitteita asennetaan lämmitys ja jäähdytyskäyttöön. Asennukselle tarvitaan aina taloyhtiön lupa.

ASENNUSPAIKKA
Sisäyksikkö tulisi sijoittaa mahdollisimman avoimeen tilaan, josta lämmin tai jäähdytetty ilma leviää eri huoneisiin.

Ilmalämpöpumppu autotalliin

Ilmalämpöpumppu on helppo ja edullinen tapa lämmittää autotallia tai varastoa. Autotallissa voi laitteen avulla pitää esimerkiksi +10°C ylläpitolämpötilaa.
Lämpöpumppu joutuu autotallissa usein kovalle käytölle, koska tilassa ei ole muuta lämpökuormaa. Tämän vuoksi susoittelemme autotalliin laadukasta mallia.

Ilmalämpöpumppu kesämökille

Ilmalämpöpumppu tuo helppoutta ja mukavuutta kesämökille. Nykyajan laitteet on yhdistettävissä etäohjaukseen Wi-Fi yhteyden avulla. Ilmalämpöpumpun avulla voit pitää alennettua ylläpitolämpötilaa poissaollessa ja nostaa lämpötilan haluttuun arvoon mökille mennessä. Kesäaikana voit nauttia lämpöpumpun jäähdytyksestä. Etäohjauksen avulla voit tarkastaa mökin sisälämpötilan vaikka kotisohvaltasi.

ILMALÄMPÖPUMPPU YRITYKSILLE

Ilmalämpöpumppu on helppo ratkaisu toimiston, liiketilan tai varaston lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Ilmalämpöpumppu liiketilaan

Ilmalämpöpumput soveltuvat mainiosti kaikkien liiketilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Myös liiketiloissa saadaan lämpöpumpulla energiansäästöä verrattuna esimerksiki suoraan sähkölämmitykseen. Kuumana kesänä laite pitää huonelämpötilan mukavan viileänä.
Liiketiloihin on saatavilla useita erilaisia lämpöpumppujärjestelmiä aina kohteen mukaan.

ASENNUSPAIKKA
Liiketiloissa asennuspaikka tulee aina tarkastaa tapauskohtaisesti ja ottaa asennuksessa huomioon myös muut kiinteistön käyttäjät sekä ympäristö.

Ilmalämpöpumppu toimistoon

Ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Valikoimassa on useita eri kokoluokkia erilaisilla järjestelmillä toteutettuna. Laite voidaan tarvittaessa ajastaa jäähdyttämään vain tilan käytön ajaksi.

ASENNUSPAIKKA
Toimistoissa asennuspaikka harkitaan aina tapauskohtaisesti ja huomioidaan työpisteiden mukavuus. Ulkoyksikön sijoittelussa tulee huomioida muut kiinteistön käyttäjät ja ympäristö.

Ilmalämpöpumppu teollisuuteen tai varastoon

Suurempiin teollisuus- ja varastokohteisiin löytyy myös ratkaisut lämpöpumppuvalikoimasta lämmitykseen ja jäähdytykseen.
Teollisuuskohteissa tilan puhtaus vaikuttaa oleellisesti oikean laitteen valintaan.

Kysy meiltä lisää suuremmista teollisuslaitteista!

Ilmalämpöpumppu ATK- tai serveritilaan

Ilmalämpöpumppu on helppo ja edullinen ratkaisu erilaisten serverihuoneiden jäähdytykseen, joissa lämpötilan tulee pysyä vaadituissa raja-arvoissa läpi vuoden. Lämpöpumppuvalikoimastamme löytyy useita eri järjestelmiä usealla tehovaihtoehdolla.

Z

Satatech Talotekniikka Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin valtuuttama kylmälaiteliike sekä S3 sähköurakointiliike.

LUOTETTAVAA PALVELUA

^

Suuret varastot

Yleisimmät konemallit suoraan varastosta

^

Tuki ja huolto

Aina saatavilla nopealla aikataululla

^

Joustavuus

Asennus ja huolto sovittuna aikana

^

Nopea asennus

Lähes aina jo kahden viikon sisällä tilauksesta

^

Laadukkaat mallit

Vain Pohjolassa testattua laatua

^

Lämpöpumppu Pro

Maahantuojan valtuuttama

MITSUBISHI ELECTRIC ILMALÄMPÖPUMPUT TOIMIVAT POHJOLAN KARUISSA OLOSUHTEISSA

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy