MITSUBISHI ELECTRIC RW-SARJA

ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ TEHOKKUUTTA

MYYNNISSÄ NYT! HYPER HEATING -SARJAN UUTUUSMALLI

Skandinaavinen uutuustuote Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu lämmittää ennennäkemättömän tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella kovillakin pakkasilla.

Uusien ominaisuuksien ansiosta voit muokata laitteen palvelemaan parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Asumismukavuutesi paranee ja myös rahaa säästyy.

RW-sarja on Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu Hyper Heating -malli, jonka korkea lämpökerroin takaa lyhyemmän takaisinmaksuajan ja suuremmat säästöt.

Toiminta-alue lämmityksellä jopa -35 °C asti!

HINTAESIMERKKI, MITSUBISHI ELECTRIC RW25

 

 

  • 1 kpl seinäläpivienti puuseinään
  • sisä- ja ulkoyksikön etäisyys 3 metriä
  • putkien ja kaapeleiden kotelointi
  • ulkoyksikön kiinnitys sokkelitelineellä
  • sähkönsyöttö ulkopistorasiasta
  • laite asennettuna ja koekäytettynä

Asennettuna

2380 €

MITSUBISHI ELECTRIC RW-SARJA
TEKNISET TIEDOT

Tyyppimerkintä: MSZ-RW25/35VGHZ-SC
SCOP: 5,2 SEER: 11,2
Energialuokka: A+++
Hyper Heating: Kyllä
Kylmäaine: R32
Toiminta ulkolämpötilaan asti: -35C
Mitat, sisäyksikkö KxLxS: 305 x 998 x247
Jännite: 230V
Sisäyksikön väri: valkoinen

OMINAISUUDET

• Lämmitys, jäähdytys, kuivaus, puhallus
• Sisäänrakennettu Wi-Fi ohjaus, maksuton
• 3D i-See Sensor, flat-malli
• Automaattinen takkatoiminto
• Puhallusilman suuntaus kaukosäätimestä
• Ylläpitolämpötila, alin +10C
• Ilmanpuhdistustoiminto, plasma
• Toimintatilan lukitus kaukosäätimestä
• Night Mode -yötoiminto
• Automaattinen käynnistys sähkökatkon jälkeen
• Taustavalaistu kaukosäädin
• Dual Barrier pinnoite sisäyksikössä

 

TAKUU

Täystakuu 3 vuotta, kompressorille lisäksi kahden vuoden lisätakuu (materiaalitakuu)

TILASUOSITUS

Huom! Tilasuositus on vain ohjeellinen.

RW25VGHZ-SC: 40-130 m2
RW35VGHZ-SC: 110-220 m2

 

LADATTAVA MATERIAALI:

TIEDOT:

Mitat sisäyksikkö L x K x S: 998 x 305 x 247
Tyyppimerkintä: Mitsubishi Electric RW25/35VGHZ-SC

Lämmitystehontuotto 1kW:n sähkökulutuksella
(RW25VGHZ-SC)

SCOP = 5,2

Jäähdytystehontuotto 1kW:n sähkökulutuksella
(RW25VGHZ-SC)

SEER = 11,2

HYPER HEATING -MALLI

Mitsubishi Electric RW-sarja sisältää tutun Hyper Heating -teknologian, jonka ansiosta laitteen lämmöntuotto pysyy maksimitehossa vielä paukkupakkasillakin. Laite antaa täyden nimellistehonsa verran lämpöä vielä -25 °C asteessa. Tällöin tarvittava teho saadaan juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Hyper Heating -sarjan lämpöpumput lämmittävät aina -35 °C ulkolämpötilaan asti.

Korkean lämmöntuoton ansiosta Hyper Heating -mallit soveltuvat hyvin myös kesämökeille talviajan lämmitykseen. Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun toimintaan voit luottaa kovillakin pakkasilla.

MUKAUTA LÄMPÖPUMPPUASI TARPEEN MUKAAN

Tuntuuko, että on hankala löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ilmalämpöpumppua?

Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-mallisarjaan uuden toiminnon, jotta ilmalämpöpumppusi palvelisi sinua paremmin.

Käyttötilan valitsimella saat muokattua laitteiston juuri tarpeisiisi sopivaksi: voit hallita suuren tilan lämpötilaa optimaalisesti, valita mahdollisimman hyvän hyötysuhteen maksimaalisen lämmitystehon sijaan tai pienentää puhallustehoja ja keskittyä nauttimaan hiljaisuudesta.

UUSI KEHITTYNYT TAKKATOIMINTO

Takkatoiminto on kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä. Säästät sähköä ja lämpö leviää tasaisemmin, kun takassa on tuli.

RW-sarja sisältää uuden kehittyneen automaattisen takkatoiminnon. Kun käytät automaattista takkatoimintoa, sisäyksikkö jää puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu eli takkatoimintoa ei enää tarvitse erikseen valita. Lämpötilan laskiessa alle asetusarvon, kytkeytyy lämpöpumppu jälleen automaattisesti lämmitystoiminnolle.

VAKIONA SISÄÄNRAKENNETTU WI-FI OHJAUS

Mitsubishi Electric Wi-Fi -ohjaus antaa sinulle vapauden räätälöidä jäähdytys- ja lämmitysasetukset juuri sopivaksi. Ohjaus toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla kaikkialta internetyhteydellä ilman erillisiä lisämaksuja.

Voit esimerkiksi tarkistaa mökkisi lämpötilan talven keskellä kotisohvalta.

DUAL BARRIER PITÄÄ SISÄYKSIKÖN PUHTAANA

Sisäyksikön puhtaus on erittäin tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan kannalta. Dual Barrier -pinnoitteen ansiosta sisäyksikkö pysyy puhtaana ja laite tehokkaana.

Lämmitettävä tai jäähdytettävä sisäilma kulkee sisäyksikön läpi helposti, kun sisäyksikkö on puhdas. Näin sisäyksikön läpi kulkeva ilmamäärä on oikeanlainen ja lämmityskäytössä sisätilat saadaan lämpiämään alhaisemmalla lämmönsiirtokennon lämpötilalla.

Alhaisemman lämmönsiirtokennon lämpötilan ansiosta laitteisto säilyttää erinomaisen hyötysuhteensa.

PLASMA-ILMANPUHDISTIN

Edistyksellinen kaksivaiheinen plasmapuhdistin Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka parantaa ilmanlaatua huonetilassasi.

Plasma Quad Plus poistaa ilmasta tehokkaasti erilaisia leijuvia hiukkasia, kuten viruksia, bakteereita, hometta, allergeeneja, pölyä ja PM2.5 -hiukkasia.

Puhdas huoneilma edistää terveyttä ja tuo helpotusta myös allergiaoireisiin. Voit olla huoleti ja nauttia raikkaasta sisäilmasta kodissasi!

3D ISEE SENSOR, ÄLYKÄS JA OPPIVA

RW-sarjan ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See Sensorin avulla. RW-sarjan i-See Sensor on entistä huomaamattomampi flat-malli. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumppu voidaan kohdistaa suoraan sinne missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti jäähdyttäen/lämittäen tilaa huomaamattomasti. Sensori pitää oleskelualueella huonelämpötilan jatkuvasti tasaisena.

YLLÄPITOLÄMPÖTILA

Mitsubishi Electric RW-sarja sisältää ylläpitolämpötilan, jolloin asetusarvon voi laskea alimmilleen +10°C asteeseen. Ylläpitolämpötila on säädettävissä portaattomasti, kätevä vaihtoehto esim. kesämökille ja autotalliin.

}

KYLMÄAINEENA R32

RW-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisemmällä R32 kylmäaineella. Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

TAUSTAVALAISTU KAUKOSÄÄDIN

RW-mallisarjan LED-valaistu kaukosäädin helpottaa ilmalämpöpumpun käyttöä iltahämärässä.

Kaukosäädin on tehty helppokäyttöiseksi ja selkeäksi, jotta se palvelee myös vanhempia ikäluokkia. Kätevän liukukannen alta löydät lisää toimintoja.

Kiinnostuitko vai haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.

SOITA MEILLE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

j

JÄTÄ VIESTI

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy