LÄMPÖPUMPPU PRO -PARTNERI

TURVALLINEN OSTOS – MAAHANTUOJA SCANOFFICEN LISENSOITU LÄMPÖPUMPPU-PRO JÄLLEENMYYJÄ

Satatech Talotekniikka Oy on maahantuoja Scanofficen valtuuttama Lämpöpumppu-Pro -jälleenmyyjä (ent. Hankintaturvaliike), joka edustaa korkeinta jälleenmyyjäpartneritasoa.

Maahantuoja Scanofficella on Suomessa noin 60 Lämpöpumppu-Pro -jälleenmyyjää. Nämä liikkeet ovat omien alueiden vahvimpia lämpöpumpputoimijoita, joiden myynti- ja asennustavat ovat hyväksyttyjä maahantuojan toimesta.

Suomessa nopeasti kasvanut lämpöpumppumyynti on houkutellut alalle myös lyhytjänteisesti toimivia yrittäjiä, joiden asennuksien laatu, jälkihoito ja takuuasioiden hoito on jättänyt paljonkin toivomisen varaa. Suuret lupaukset ovat kadonneet yritysten lopettamisten myötä. Tämän vuoksi maahantuoja Scanoffice on myöntänyt testatuille ja luotettaville jälleenmyyjille Lämpöpumppu-Pro -tunnuksen.

MAAHANTUOJA SCANOFFICELLA ON SUOMESSA

LÄMPÖPUMPPU-PRO PARTNERIA

LÄMPÖPUMPPUALAN EDELLÄKÄVIJÄ

Lämpöpumppu-Pro jälleenmyyjät ovat alalla pitkään toimineita ja luotettavia asennusliikkeitä, joiden asennustapa, vastuuasiat ja mahdolliset takuuasiat ovat maahantuojan toimesta todettu toimivan moitteettomasti. Lämpöpumppu-Pro kumppani toimii tiiviissä yhteistyössä maahantuojan kanssa ja hoitaa oman alueen mahdolliset huollot, takuukorjaukset ja vikatilanteet. Nämä kumppanit ovat myös ohjaamassa lämpöpumppualaa sekä mukana alan tuotekehityksessä.

Ostamalla tuotteen Lämpöpumppu-Pro liikkeestä voit olla varma, että mahdolliset huolto- ja takuuasiat toimivat moitteettomasti ja laitteeseesi saat huollon ja varaosia vielä vuosien jälkeenkin.

KOKEMUS JA KOULUTUS

Lämpöpumppu-Pro liikkeillä on alalta useamman vuoden kokemus sekä asennushenkilöstö on koulutettu niin uusiin kuin vanhoihin laitteisiin.

LAATU

Lämpöpumppu-Pro liikkeet ovat sitoutuneita myymään vain Pohjolan olosuhteissa testattuja ja toimivia laitteita.

TAKUU

Kotitalouskäyttöön asennettujen ilmalämpöpumppujen täystakuu on 3 vuotta ja ilmavesilämpöpumppujen jopa 5 vuotta.

MAAHANTUOJA SCANOFFICEN TIEDOTE

Suomeen on ilmestynyt Etelä-Euroopan markkinoille suunniteltuja Mitsubishi Electric malleja, joiden toimintaa valmistaja ei takaa Pohjolan oloissa. Laitteisiin tehdyt muutostyöt, kuten sulatusvesivastusten jälkiasennukset eivät ole valmistajan hyväksymiä, ja rajoittavat valmistajan tuotevastuuta.

Laitteet eivät ole Scanoffice Oy:n maahantuomia, eivätkä siten ole Scanoffice Oy:n takuun piirissä. Voit varmistaa hankintasi alkuperän tuotteen pakkauksesta löytyvistä “Imported by Scanoffice” ja “Hankintaturvatuote” -tarroista.

Lisätietoja tästä.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy