GREE BORA

ASUNTOJEN JA TOIMISTOJEN JÄÄHDYTYKSEEN

RAIKASTA JA VIILEÄÄ SISÄILMAA

GREE Bora soveltuu asuntojen ja toimistojen jäähdytykseen. Puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu mainiosti niin kotiin kuin toimistoon.

Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (A++, SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

HINTAESIMERKKI, GREE BORA

 

 

  • 1 kpl seinäläpivienti puuseinään
  • sisä- ja ulkoyksikön etäisyys 3 metriä
  • putkien ja kaapeleiden kotelointi
  • ulkoyksikön kiinnitys sokkelitelineellä
  • sähkönsyöttö ulkopistorasiasta
  • laite asennettuna ja koekäytettynä

Asennettuna

1500€

GREE Electric Appliances Inc:n maahantuojana Suomessa toimii Scanvarm Oy Ab. Scanvarm Oy Ab kuuluu Scanoffice Groupiin, Pohjoismaiden suurimpaan lämpöpumppujen maahantuonti- ja valmistuttaja yritysryhmään. Suomalainen Scanoffice Group on toiminut vuodesta 1984 ja sen liikevaihto ylittää 30 miljoonaa euroa. Scanoffice Groupiin kuuluvat Suomessa Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ja Ruotsissa ScanMont AB.

LADATTAVA MATERIAALI:

TIEDOT:

Mitat sisäyksikkö L x K x S: 773 x 250 x 185

PIENI KOKO, HELPPO KÄYTTÄÄ

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu huomaamattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 773 mm ja korkeus 250 mm tekee siitä varsin huomaamattoman ja pieneenkin tilaan sopivan.

Gree Bora on suunniteltu Pohjolan olosuhteisiin pelkästään jäähdytyskäyttöön.

Laitteen kaukosäädin on selkeä ja helppokäyttöinen. Sisäänrakennetun Wi-Fin ansiosta Bora-ilmalämpöpumppua voidaan ohjata etänä.

KYLMÄAINEENA R32

Gree Bora on varustettu uudella ympäristöystävällisemmällä R32 kylmäaineella. Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Kiinnostuitko vai haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.

SOITA MEILLE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

j

JÄTÄ VIESTI

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy