MITSUBISHI ELECTRIC MULTISPLIT-JÄRJESTELMÄ

1 ULKOYKSIKKÖ, 2-5 SISÄYKSIKKÖÄ

Mitsubishi Electric multisplit ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta viiteen sisäyksikköä. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään monikerroksisissa asuinrakennuksissa, toimistotiloissa ja kohteissa joihin ei jostain syystä voida asentaa useampia ulkoyksiköitä.

Multisplit-mallit myydään aina järjestelmänä, koska valittavana on usea eri ulkoyksikkö- ja sisäyksikkövaihtoehto. Kysy lisää ja selvitetään yhdessä, mikä kokoonpano sopii kohteeseen parhaiten.

Kattomallinen ilmalämpöpumppu.

YHDISTELE VAPAASTI

Multisplit-malleja löytyy neljässä eri kokoluokassa. Ulkoyksikön mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä ja ulkoyksiköitä on aina vain yksi kappale! Laitteistot soveltuvat toimistojen tai kotien viilentimiksi ja lämpöpumpuiksi. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja tai kattokasetteja.

 

SISÄYKSIKKÖMALLIT

  • LN-sarja, seinämalli
  • AY-sarja, seinämalli
  • M-sarja, kattokasetti
  • KT-sarja, lattiamalli

ULKOYKSIKKÖMALLIT

  • MXZ-2F53VFH4, kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-2F53VFHZ (Hyper Heating malli), kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-3F54VF3, kolme sisäyksikköä
  • MXZ-4F72VF3, neljä sisäyksikköä
  • MXZ-5F102VF, viisi sisäyksikköä

SAATAVILLA MYÖS HYPER HEATING-MALLI

Mitsubishi Electric multisplit-järjestelmä yhdellä ulkoyksiköllä ja kahdella sisäyksiköllä on saatavilla Hyper Heating -teknologian sisältävällä ulkoyksiköllä. 

Hyper Heating -mallia suositellaan käytettäväksi, jos järjestelmä asennetaan omakotitaloon lämmityskäyttöön.

Kattomallinen ilmalämpöpumppu.

Ilmalämpöpumppu rahoituksella?

Rahoita hankintasi joustavalla takaisinmaksuajalla SOG-rahoituksen avulla. Tutustu ilmalämpöpumpun rahoitusvaihtoehtoihin.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy