MITSUBISHI ELECTRIC MULTISPLIT

1 ULKOYKSIKKÖ JA 2-5 SISÄYKSIKKÖÄ

Mitsubishi Electric multisplit ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta viiteen sisäyksikköä. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään monikerroksisissa asuinrakennuksissa, toimistotiloissa ja kohteissa joihin ei jostain syystä voida asentaa useampia ulkoyksiköitä.

Multisplit-mallit myydään aina järjestelmänä, koska valittavana on usea eri ulkoyksikkö- ja sisäyksikkövaihtoehto. Kysy lisää ja selvitetään yhdessä, mikä kokoonpano sopii kohteeseen parhaiten.

YHDISTELE VAPAASTI

 • LN-sarja
 • AP-sarja
 • M-sarja

USEITA TEHOVAIHTOEHTOJA

Multisplit-malleja löytyy neljässä eri kokoluokassa. Ulkoyksikön mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä ja ulkoyksiköitä on aina vain yksi kappale! Laitteistot soveltuvat toimistojen tai kotien viilentimiksi ja lämpöpumpuiksi. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja tai kattokasetteja.

Laitteisto, jossa on yksi ulkoyksikkö on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa tarvitaan useita ulkoyksiköitä.

SAATAVILLA MYÖS UUSI HYPER HEATING -MALLI

Ainutlaatuinen uutuus lämmitystä vaativiin kohteisiin, Mitsubishi Electric Hyperheating kaksois-split, jonka teho ei hyydy kovillakaan pakkasilla. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä ja yhdellä ulkoyksiköllä. Uuden supertehokkaan MXZ-2F53VFHZ ulkoyksikön teho on 6,4 kW -15 °C ulkolämpötilassa. Uusi ulkoyksikkö on siis näissä pakkaslukemissa lähes kaksi kertaa aiempia malleja tehokkaampi. Taattu toiminta lämpötila on -25°C. Tehosta huolimatta erittäin hiljainen ulkoyksikkö, vain 45-55 dB(A).

MULTISPLIT-MALLIT NYT R32 KYLMÄAINEELLA

Mitsubishi Electric on päivittänyt nyt myös multisplit-mallit uuteen nykyaikaiseen ja ympäristöystävällisempään R32 kylmäaineeseen.

ULKOYKSIKKÖMALLIT

 • MXZ-2F53VFH3, kaksi sisäyksikköä
 • MXZ-2F53VFHZ (Hyper-Heating-malli), kaksi sisäyksikköä
 • MXZ-3F54VF3, kolme sisäyksikköä
 • MXZ-4F72VF3, neljä sisäyksikköä
 • MXZ-5F102VF, viisi sisäyksikköä

SISÄYKSIKKÖMALLIT

 • LN-sarja, seinämalli
 • AP-sarja, seinämalli
 • M-sarja, kattokasetti

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy