02-8376 6100 info@satatech.fi

MITSUBISHI ELECTRIC LN-SARJA

TOIMINTA-ALUE JOPA -35 °C ASTI

TESTATTUA LAATUA
POHJOLAN OLOSUHTEISIIN

MARKKINOIDEN LIPPULAIVA

Ilmalämpöpumppu, joka on tehty Pohjolan olosuhteisiin. Tyylikäs skandinaavinen muotoilu, nykyajan ympäristöystävällisempi kylmäaine R32 sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Mitsubishi Electric LN-sarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla A+++ ja on täynnä huippuominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjolan vaativissa olosuhteissa.
Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä paljon muuta.

Toiminta-alue lämmityksellä jopa -35 °C asti!

HINTAESIMERKKI, MITSUBISHI ELECTRIC LN25

 

 

  • 1 kpl seinäläpivienti puuseinään
  • sisä- ja ulkoyksikön etäisyys 3 metriä
  • putkien ja kaapeleiden kotelointi
  • ulkoyksikön kiinnitys sokkelitelineellä
  • sähkönsyöttö ulkopistorasiasta
  • laite asennettuna ja koekäytettynä

Asennettuna

1950€

Tilasuositukset:
MSZ-LN25: 30-130 m2
MSZ-LN35: 120-200 m2
MSZ-LN50: 180-300 m2

LADATTAVA MATERIAALI:

TIEDOT:

Mitat sisäyksikkö L x K x S: 890 x 307 x 233
Tyyppimerkintä: Mitsubishi Electric MSZ-LN25/35/50VGHZ
MSZ-LN25 SCOP (tehontuotto 1kW:n sähkön kulutuksella) = 5,2 kW

Wi-Fi etäohjaus

LN-sarja on yhdistettävissä kiinteistön langattomaan verkkoon, jolloin voit ohjata lämpöpumppuasi mobiilisovelluksella.

SCOP 5,2 (LN25)

Korkea lämpökerroin Pohjolan olosuhteissa; 5,2 = 1kW tuottaa 5,2kW lämpöä.

Ylläpitolämpötila

Täydellinen ominaisuus kesämökissä tai autotallissa. Lämpötilan voi laskea alimmillaan +10 °C asteeseen.

VTT testattu tuote

LN-sarja on testattu VTT:n toimesta, joten voit huoletta luottaa laitteen toimintaan Pohjolan karuissa olosuhteissa.

Kylmäaine R32

LN-sarjan kylmäaineena on uusi ympäristöystävällisempi nykyajan kylmäaine R32.

Energialuokka A+++

LN-sarja toimii parhaalla mahdollisella saavutettavissa olevalla energialuokalla.

Z

Täystakuu 3 vuotta

Laitteelle ja asennukselle 3 vuoden täystakuu. Lisäksi kompressorille 5 vuoden materiaalitakuu.

agsdi-aspengrovestudios

Puhdistustoiminto

Plasma-sähkösuodattimen saa kytkettyä kaukosäätimestä. Plasma-suodatin poistaa sisäilmasta epämiellyttäviä hajuja ja pienhiukkasia.

VALITSE ITSELLESI MIELEISIN VÄRI, KLIKKAA KUVIA SUUREMMAKSI

Valkoinen

Helmenvalkoinen

Onyxin musta

Rubiikin punainen

TYYLIKÄS JA ÄLYKÄS

LN on aina ympäristöönsä sopiva moderni ilmalämpöpumppu. Tyylikäs muotoilu ja neljä huikeaa sisäyksikön väriä: valkoinen, helmenvalkoinen, onyxinmusta ja rubiininpunainen. Kolmen viimeksi mainitun sisäyksikön pinta on käsitelty uudella tekniikalla syvän ja moni-ilmeisen väriseksi.

I-see-Sensor havaitsee huonetilassa olevien ihmisten sijainnin ja itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet ohjaavat ilmavirran miellyttävästi huonetilaan. Valintasi mukaan puhallusilma ohjataan joko kohti ihmisiä tai poispäin ihmisistä.

SÄÄSTÖÄ JA MUKAVUUTTA

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumpuilla on korkein saatavilla oleva energiatehokkuusmerkintä A+++. SCOP arvo 5.2 kertoo sen, että ilmalämpöpumppu kuluttaa 1kW:n verran sähköä samalla kun se tuottaa 5.2 kW lämpöä.

Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumput ovat Hankintaturvatuotteita, joka on laadun tae. Asennetuilla laitteilla on kolmen vuoden täystakuun sekä viiden vuoden materiaalitakuun kompressorille.

PUHALLUSILMANSUUNTAUS KAKSOISSIIVEKETOIMINNOLLA

Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma ilmalämpöpumpusta saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella, joten lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi. Nämä ominaisuudet takaavat myös lämpöpumpun ilman jakautumisen tehokkaammin asuntoon.

LÄMPÖPUMPPU, JOKA TOIMII POHJOLAN KOVISSAKIN OLOSUHTEISSA

3D I-SEE SENSOR

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See Sensorin avulla. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumppu voidaan kohdistaa suoraan sinne missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti jäähdyttäen/lämittäen tilaa huomaamattomasti.

PUHDASTA SISÄILMAA

Oletko allerginen tai herkkä erilaisille hajuille? Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistustoiminto, jonka kytket käyttöön kaukosäätimestä. Laitteeseen sisäänrakennettu suodatin ehkäisee 94-99% epämiellyttävistä ilmassa leijuvista pienhiukkasista.

ALENNETTU ÄÄNITASO

Uniikki Yötoiminto -funktio tarkoittaa, että ulkoyksikön äänentaso tippuu 3dB mikä tekee sen lähes äänettömäksi. Tämä tekee Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun yhdeksi markkinoiden hiljaisimmista lämpöpumpuista.

SISÄÄNRAKENNETTU WI-FI

Sisäänrakennetulla WiFillä voit hallita asuintilasi olosuhteita mistä ja milloin tahansa. Yhdessä MELCloud sovelluksen kanssa saadaan internetin kautta reealiaikaisen sekä viikoittaisen seurannan lämpöpumpullesi. Näin näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset unohtamatta laitteen kuluttamaa sähköä.

HYPER HEATING

LN -mallissa on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokka A+++. Nämä ilmalämpöpumput ovat suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä.

Hyper Heatingin avulla lämpöteho pysyy maksimikapasiteetissaan vielä -15°C ulkolämpötilaan asti. Tämä on uniikki Mitsubishi Electricin kehittämä ominaisuus, jota muista lämpöpumpuista ei löydy.

KYLMÄAINEENA R32

LN-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisemmällä R32 kylmäaineella. Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Z

VTT TESTATTU TUOTE

LN-mallisarja on testattu Suomessa Valtion teknillisen tutkimuskeskus VTT:n toimesta, joten voit huoletta luottaa laitteen lupaamiin teknisiin arvoihin ja toimintaan Pohjolan olosuhteissa.

Kiinnostuitko LN-sarjasta? Jätä alle yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä:

Toivottu yhteydenottotapa

©2020 Satatech Talotekniikka Oy