ILMALÄMPÖPUMPUN
PERUSASENNUS

Ilmalämpöpumpun perusasennuspakettimme on valmis avaimet käteen toimitus, joka sisältää kaiken laitteen asennuksesta käyttöönottoon, siivousta unohtamatta.

Tutustu alta perusasennuspaketin sisältöön. Kotitalouksiin asennettavista ilmalämpöpumpuista noin 90% asennetaan perusasennuksen sisällöllä ilman lisäkustannuksia.

Muistathan, että kokonaishintaan sisältyvästä asennustyön osuudesta voit hakea kotitalousvähennystä.

Olemme aidosti paikallinen ja toimialueemme suurin asennus- ja huoltoliike, valmiina palvelemaan. Tärkeintä on, että laite on asennettu oikein ja siihen saa tarvittaessa huoltopalvelua.

ILMALÄMPÖPUMPUN PERUSASENNUS

SISÄ- JA ULKOYKSIKKÖ

Valitse haluamasi malli valikoimastamme. Tarvittaessa voimme yhdessä kartoittaa kohteeseen soveltuvan mallin ja koon sekä voit hyödyntää ilmaista kartoituskäyntiä Rauman talousalueella.

Perusasennushintaan sisältyy aina laitteen sisä- ja ulkoyksikkö kaukosäätimellä. Kaikki paikoilleen asennettuna sisältäen laite- ja asennustakuun.

Mikäli uusi ilmalämpöpumppu asennetaan olemassa olevan tilalle, vanhan laitteen purku ja hävitys sisältyvät hintaan.

SEINÄLÄPIVIENTI

Perusasennuspakettiin sisältyy 1 kpl tiivistetty seinäläpivienti puu- tai tiiliverhoiltuun seinään.

Lisähintaan:
– ylimääräiset seinäläpiviennit
– timanttiporauksena suoritettava reikä (suoritamme timanttiporauksen itse omalla kalustolla märkä- tai kuivaporauksena)

KYLMÄAINEPUTKET JA KAAPELI

Sisä- ja ulkoyksikön välille asennettavat eristetyt kylmäaineputket maks. 4 metriä sekä yksiköiden välinen välikaapeli maks. 4 metriä.

Lisähintaan:
– putkimatkan ylitys yli 4 metriä

KONDENSSIVESIVIEMÄRI

Sisäyksikön kondenssivesiletku johdetaan kylmäaineputkien kanssa samaa reittiä ulos. Perusasennuspakettiin sisältyy maks. 4 metriä kondenssivesiletkua.

Lisähintaan:
– viemäröinti yli 4 metriä
– viemäröinti esim. pesualtaan vesilukkoon tms.

SUOJAKOURU

Kaikki putket ja kaapelit koteloidaan muovisella suojakourulla, jonka vakioväri on valkoinen. Perusasennuspakettiin sisältyy maks. 4 metriä suojakourua tarvittavine osineen.

Lisähintaan:
– putkimatkan ylitys yli 4 metriä
– suojakourun väri ruskea tai musta

ULKOYKSIKÖN TELINE

Ulkoyksikkö asennetaan sille soveltuvalle asennustelineelle. Asennustelineitä on useita eri vaihtoehtoja, joista valitaan kohteeseen parhaiten sopiva. Perusasennuspakettiin sisältyy 1 kpl asennusteline; seinäteline, sokkeliteline, korottava sokkeliteline tai maatukiteline+pihalaatat. Värinänvaimennuskumit 4 kpl sisältyvät telineeseen.

Lisähintaan:
– maatukitelineen perustustyöt
– muut kuin tehdasvalmisteidet telineet

SÄHKÖNSYÖTTÖ

Ilmalämpöpumppu tarvitsee toimiakseen sähköä. Sähkönsyöttö olemassa olevalta soveltuvalta pistorasialta tai turvakytkimeltä (maks. 5 m etäisyydellä ulkoyksiköstä) sisältyy perusasennuspakettiin.

Lisähintaan:
– turvakytkin
– etäisyys yli 5 m
– sähkönsyöttö esim. sähkökeskukselta

ASENNUS JA KÄYTÖNOPASTUS

Suoritamme kaikki asennuksemme omalla ammattitaitoisella ja koulutetulla henkilöstöllä. Kaikilla asentajillamme on Tukesin valtuuttamat kylmäaineluvat.

Asennuksen jälkeen siivoamme omat työjälkemme, kierrätämme pakkausjätteet ja annamme kattavan käytönopastuksen. Olemme tarvittaessa tukena myös laitteen asennuksen jälkeen.

Lisähintaan:
– teline- tai nostinkulut, jos asennuspaikat korkealla
-asennuspaikka toimipisteestä +30km
-saarikohteet sovitaan erikseen

TÄYDELLINEN LAITE- JA ASENNUSTAKUU

Kaikki ilmalämpöpumppumme sisältävät laite- ja asennustakuun. Laitetakuun myöntää aina laitteen valmistaja/maahantuoja. Tämän lisäksi Satatech Talotekniikka Oy myöntää täydellisen asennustakuun omalle työlleen, jonka voimassaolo on sama, kuin laitetakuun.

Takaamme maahantuojan Hankintaturvaliikkeenä kaikkiin myymiimme laitteisiin 10 vuoden varaosien saatavuustakuun. Saatavuustakuu alkaa siitä, kun mallisarja poistuu lopullisesti myynnistä markkinoilta.

Täystakuu 3 vuotta (laite ja asennus), kompressorille 5 vuoden materiaalitakuu:
– Mitsubishi Electric LN25/35-, RW25/35-, FT25/35-,  ja AY25/35-sarja

Täystakuu 2 vuotta (laite ja asennus):
– Mitsubishi Electric HR-sarja, KW-sarja ja M-sarja sekä Gree ilmalämpöpumput

Kiinnostuitko vai haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.

SOITA MEILLE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

j

JÄTÄ VIESTI

Lisävarusteet

Ilmalämpöpumpuille on saatavilla kattava valikoima lisävarusteita, kuten esimerksiksi suojakotelo ulkoyksikölle. Lisävarusteiden asennustyö sisältyy perusasennuspakettiin, kun ne asennetaan laitteen asennuksen yhteydessä.

Parvekekotelo ulkyoksikölle.

Huoltopalvelut

Palvelumme ei lopu laitteen asennukseen. Olemme tukenasi koko asennetun laitteen elinkaaren ajan. Annamme tarvittaessa opastusta laitteen käytössä sekä huollamme laitteet sovitun kokoonpanon mukaan.

Mahdollisen vian sattuessa toteutamme laitteiden vikakorjaukset ja takaamme varaosien saatavuuden asennettuihin laitteisiin.

Sisäyksikön kenno

Markkinoiden lippulaiva

Mitsubishi Electricin LN-sarja on markkinajohtaja. Edistyksellinen ilmalämpöpumppu, tyylikäs skandinaaviseen sisutukseen sopiva muotoilu sekä täynnä huippuominaisuuksia. Saatavilla 4 eri värivaihtoehtoa sisäyksikölle ja 3 eri teholuokkaa.

Lämmittää ja jäähdyttää Pohjolan kovissa ja vaihtelevissa olosuhteissa.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy