AJANKOHTAISTA

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN KYSYNTÄ JATKUNUT VILKKAANA

Julkaistu 30.11.2022

Ilmalämpöpumppujen kysyntä on jatkunut vilkkaana. Ajankohtainen energiakustannusten nousu aiheutti alkusyksyllä lämpöpumppumarkkinoille kovan kysynnän, joka on jatkunut tasaisena talveen siirryttäessä.

Ilmalämpöpumppuja asennetaan tällä hetkellä etenkin suorasähkölämmitteisiin asuinrakennuksiin ja liiketiloihin.

ASENNUSJONO NOIN 6 VIIKKOA

Lämpöpumppujen asennusjono on saatu tasattua ja se on tällä hetkellä noin 6 viikkoa tilauksesta. Kysyntä jatkuu edelleen tasaisena, joten asennusjono tulee todennäköisesti säilymään tällaisena läpi talven. Asennamme laitteet tilausjärjestyksessä.

LAITTEET SUORAAN OMASTA VARASTOSTA

Kysytyimmissä ilmalämpöpumpuissa on esiintynyt toimitusvaikeuksia ja toimitusajat ovat pidentyneet. Tilanne on jatkunut tällaisena jo yli vuoden. Tästä huolimatta olemme onnistuneet varautumisessa ja pitämään oman varastosaldon kiitettävänä.

Pystymme toimittamaan suurimman osan laitteista suoraan omasta varastosta. Tämän ansiosta asennusaika asiakkaalle toteutuu, eikä ylimääräisiä yllätyksiä tai viivästyksiä toimitusvaikeuksista johtuen tule.

Tilaustuotteille emme pysty tällä hetkellä lupaamaan tarkkaa toimitusaikaa.

AJANKOHTAISTA 

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

AJANKOHTAISTAKEVÄT ON HYVÄ AIKA HANKKIA KESÄN JÄÄHDYTYSJulkaistu 10.4.2023Kevät on hyvä aika hankkia ilmalämpöpumppu kesäajan jäähdytykseen. Kesää lähestyttäessä asennusjonot ovat edellisinä vuosina kasvaneet huomattavasti. Hankkimalla laitteen nyt keväällä, varmistut...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy