AJANKOHTAISTA

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN KYSYNTÄ JATKUNUT VILKKAANA

Julkaistu 30.11.2022

Ilmalämpöpumppujen kysyntä on jatkunut vilkkaana. Ajankohtainen energiakustannusten nousu aiheutti alkusyksyllä lämpöpumppumarkkinoille kovan kysynnän, joka on jatkunut tasaisena talveen siirryttäessä.

Ilmalämpöpumppuja asennetaan tällä hetkellä etenkin suorasähkölämmitteisiin asuinrakennuksiin ja liiketiloihin.

ASENNUSJONO NOIN 6 VIIKKOA

Lämpöpumppujen asennusjono on saatu tasattua ja se on tällä hetkellä noin 6 viikkoa tilauksesta. Kysyntä jatkuu edelleen tasaisena, joten asennusjono tulee todennäköisesti säilymään tällaisena läpi talven. Asennamme laitteet tilausjärjestyksessä.

LAITTEET SUORAAN OMASTA VARASTOSTA

Kysytyimmissä ilmalämpöpumpuissa on esiintynyt toimitusvaikeuksia ja toimitusajat ovat pidentyneet. Tilanne on jatkunut tällaisena jo yli vuoden. Tästä huolimatta olemme onnistuneet varautumisessa ja pitämään oman varastosaldon kiitettävänä.

Pystymme toimittamaan suurimman osan laitteista suoraan omasta varastosta. Tämän ansiosta asennusaika asiakkaalle toteutuu, eikä ylimääräisiä yllätyksiä tai viivästyksiä toimitusvaikeuksista johtuen tule.

Tilaustuotteille emme pysty tällä hetkellä lupaamaan tarkkaa toimitusaikaa.

AJANKOHTAISTA

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPUN KEVÄTHUOLTO - OTA NÄMÄ ASIAT HUOMIOONJulkaistu 13.5.2024 Nyt on hyvä hetki tehdä ilmalämpöpumpun keväthuolto. Katso mitä huoltotoimenpiteitä voit tehdä itse ja mitkä on parempi jättää ammattilaisen hoidettavaksi. ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy