AJANKOHTAISTA

KESKON UUDEN K-SUPERMARKETIN ILMANVAIHTOURAKKA SATATECHILLE

Julkaistu 28.9.2023

Satatech Talotekniikka Oy on valittu ilmanvaihtourakoitsijaksi Keskon rakentamaan K-Supermarketiin, joka nousee Raumalle Sinkokadulle.

Uusi K-Supermarket avautuu asiakkaille alustavan aikataulun mukaan syksyllä 2024. Marketin pinta-ala on noin 2400m2 ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Sinkokadun ja Luoteisväylän kulmassa.

Satatech on ollut viime vuosina vahvasti mukana toimialueen liikerakentamisessa ja myymälämuutoksissa. Tällä hetkellä on käynnissä entuudestaan kaksi marketurakkaa Eurajoella.

Likainen puhallin.

Havainnekuva uudesta Sinkokadun K-Supermarketista. Kuva: Kesko Oyj

AJANKOHTAISTA

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPUN KEVÄTHUOLTO - OTA NÄMÄ ASIAT HUOMIOONJulkaistu 13.5.2024 Nyt on hyvä hetki tehdä ilmalämpöpumpun keväthuolto. Katso mitä huoltotoimenpiteitä voit tehdä itse ja mitkä on parempi jättää ammattilaisen hoidettavaksi. ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy