AJANKOHTAISTA

KEVÄT ON HYVÄ AIKA VAIHTAA SUODATTIMET ILMANVAIHTOKONEESEEN

Julkaistu 12.4.2021

VAIHDA SUODATTIMESI NYT

Kevätauringon paistaessa on hyvä aika suorittaa kodin huoltotoimenpiteitä, joista tärkeä on ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto.

Ilmanvaihtokoneen suodattimet tulee vaihtaa 6-12 kuukauden välein.

Kauttamme saat yleisimpien ilmanvaihtokoneiden suodatinsarjat suoraan varastosta. Myös harvinaisempien mallien suodattimet saadaan tilaamalla ilman toimituskuluja.

Vaihtoehtoisesti tarjoamme koneen suodattimien vaihtoa ja huoltoa palveluna. Mikäli epäilet ongelmaa koneen toiminnassa, ota rohkeasti yhteyttä.

Likainen puhallin.

MUISTA MYÖS ILMALÄMPÖPUMPPU

Muista puhdistaa ilmalämpöpumpun suodattimet säännöllisesti. Etenkin näin ennen jäähdytyskauden alkua on hyvä tehdä perusteellisempi tarkastus. Tutustu alla olevasta linkistä ilmalämpöpumpun omatoimiseen huoltoon.

Mikäli epäilet ongelmaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Sisäyksikön kenno

AJANKOHTAISTA

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPUN KEVÄTHUOLTO - OTA NÄMÄ ASIAT HUOMIOONJulkaistu 13.5.2024 Nyt on hyvä hetki tehdä ilmalämpöpumpun keväthuolto. Katso mitä huoltotoimenpiteitä voit tehdä itse ja mitkä on parempi jättää ammattilaisen hoidettavaksi. ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy