AJANKOHTAISTA

KEVÄT ON HYVÄ AIKA VAIHTAA SUODATTIMET ILMANVAIHTOKONEESEEN

Julkaistu 12.4.2021

VAIHDA SUODATTIMESI NYT

Kevätauringon paistaessa on hyvä aika suorittaa kodin huoltotoimenpiteitä, joista tärkeä on ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto.

Ilmanvaihtokoneen suodattimet tulee vaihtaa 6-12 kuukauden välein.

Kauttamme saat yleisimpien ilmanvaihtokoneiden suodatinsarjat suoraan varastosta. Myös harvinaisempien mallien suodattimet saadaan tilaamalla ilman toimituskuluja.

Vaihtoehtoisesti tarjoamme koneen suodattimien vaihtoa ja huoltoa palveluna. Mikäli epäilet ongelmaa koneen toiminnassa, ota rohkeasti yhteyttä.

Likainen puhallin.

MUISTA MYÖS ILMALÄMPÖPUMPPU

Muista puhdistaa ilmalämpöpumpun suodattimet säännöllisesti. Etenkin näin ennen jäähdytyskauden alkua on hyvä tehdä perusteellisempi tarkastus. Tutustu alla olevasta linkistä ilmalämpöpumpun omatoimiseen huoltoon.

Mikäli epäilet ongelmaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Sisäyksikön kenno

AJANKOHTAISTA 

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

AJANKOHTAISTAKEVÄT ON HYVÄ AIKA HANKKIA KESÄN JÄÄHDYTYSJulkaistu 10.4.2023Kevät on hyvä aika hankkia ilmalämpöpumppu kesäajan jäähdytykseen. Kesää lähestyttäessä asennusjonot ovat edellisinä vuosina kasvaneet huomattavasti. Hankkimalla laitteen nyt keväällä, varmistut...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy