AJANKOHTAISTA

KEVÄT ON HYVÄ AIKA VAIHTAA SUODATTIMET ILMANVAIHTOKONEESEEN

Julkaistu 12.4.2021

VAIHDA SUODATTIMESI NYT

Kevätauringon paistaessa on hyvä aika suorittaa kodin huoltotoimenpiteitä, joista tärkeä on ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto.

Ilmanvaihtokoneen suodattimet tulee vaihtaa 6-12 kuukauden välein.

Kauttamme saat yleisimpien ilmanvaihtokoneiden suodatinsarjat suoraan varastosta. Myös harvinaisempien mallien suodattimet saadaan tilaamalla ilman toimituskuluja.

Vaihtoehtoisesti tarjoamme koneen suodattimien vaihtoa ja huoltoa palveluna. Mikäli epäilet ongelmaa koneen toiminnassa, ota rohkeasti yhteyttä.

Likainen puhallin.

MUISTA MYÖS ILMALÄMPÖPUMPPU

Muista puhdistaa ilmalämpöpumpun suodattimet säännöllisesti. Etenkin näin ennen jäähdytyskauden alkua on hyvä tehdä perusteellisempi tarkastus. Tutustu alla olevasta linkistä ilmalämpöpumpun omatoimiseen huoltoon.

Mikäli epäilet ongelmaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Sisäyksikön kenno

AJANKOHTAISTA

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

AJANKOHTAISTAKESKON UUDEN K-SUPERMARKETIN ILMANVAIHTOURAKKA SATATECHILLEJulkaistu 28.9.2023Satatech Talotekniikka Oy on valittu ilmanvaihtourakoitsijaksi Keskon rakentamaan K-Supermarketiin, joka nousee Raumalle Sinkokadulle. Uusi K-Supermarket avautuu asiakkaille...

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

AJANKOHTAISTAUUSI VALLOX 125 MV HELPOTTAA ILMANVAIHTOSANEERAUSTAJulkaistu 31.8.2023Uusi Vallox 125 MV -ilmanvaihtokone mullistaa ilmanvaihdon saneerauksen. Sen eri malleilla voi korvata kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokoneita nopeasti ja helposti ja saavuttaa...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy