02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

KEVÄT ON HYVÄ AIKA VAIHTAA SUODATTIMET ILMANVAIHTOKONEESEEN

Julkaistu 12.4.2021

VAIHDA SUODATTIMESI NYT

Kevätauringon paistaessa on hyvä aika suorittaa kodin huoltotoimenpiteitä, joista tärkeä on ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto.

Ilmanvaihtokoneen suodattimet tulee vaihtaa 6-12 kuukauden välein.

Kauttamme saat yleisimpien ilmanvaihtokoneiden suodatinsarjat suoraan varastosta. Myös harvinaisempien mallien suodattimet saadaan tilaamalla ilman toimituskuluja.

Vaihtoehtoisesti tarjoamme koneen suodattimien vaihtoa ja huoltoa palveluna. Mikäli epäilet ongelmaa koneen toiminnassa, ota rohkeasti yhteyttä.

Likainen puhallin.

MUISTA MYÖS ILMALÄMPÖPUMPPU

Muista puhdistaa ilmalämpöpumpun suodattimet säännöllisesti. Etenkin näin ennen jäähdytyskauden alkua on hyvä tehdä perusteellisempi tarkastus. Tutustu alla olevasta linkistä ilmalämpöpumpun omatoimiseen huoltoon.

Mikäli epäilet ongelmaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Sisäyksikön kenno

AJANKOHTAISTA 

Ilmalämpöpumppujen kysyntä jatkunut vilkkaana

Ilmalämpöpumppujen kysyntä jatkunut vilkkaana

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPPUJEN KYSYNTÄ JATKUNUT VILKKAANAJulkaistu 30.11.2022Ilmalämpöpumppujen kysyntä on jatkunut vilkkaana. Ajankohtainen energiakustannusten nousu aiheutti alkusyksyllä lämpöpumppumarkkinoille kovan kysynnän, joka on jatkunut tasaisena talveen...

Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja käynnistyi

Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja käynnistyi

AJANKOHTAISTAVALTAKUNNALLINEN ASTETTA ALEMMAS -KAMPANJA KÄYNNISTYIJulkaistu 10.10.2022Valtakunnallinen Astetta alemmas- energiansäästökampanja alkoi tänään 10.10.2022. Kampanja tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen...

Ilmalämpöpumppuja saatavilla lämmityskauteen

Ilmalämpöpumppuja saatavilla lämmityskauteen

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPPUJA SAATAVILLA LÄMMITYSKAUTEENJulkaistu 15.8.2022Olemme varautuneet tulevaan lämmityskauteen ja suositumpien kotitalouksiin soveltuvien ilmalämpöpumppumallien oma varastosaatavuus on erinomainen. Erikoisempien mallien toimitusaika saattaa...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2022 Satatech Talotekniikka Oy