02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

KEVÄT ON HYVÄ AIKA VAIHTAA SUODATTIMET ILMANVAIHTOKONEESEEN

Julkaistu 12.4.2021

VAIHDA SUODATTIMESI NYT

Kevätauringon paistaessa on hyvä aika suorittaa kodin huoltotoimenpiteitä, joista tärkeä on ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto.

Ilmanvaihtokoneen suodattimet tulee vaihtaa 6-12 kuukauden välein.

Kauttamme saat yleisimpien ilmanvaihtokoneiden suodatinsarjat suoraan varastosta. Myös harvinaisempien mallien suodattimet saadaan tilaamalla ilman toimituskuluja.

Vaihtoehtoisesti tarjoamme koneen suodattimien vaihtoa ja huoltoa palveluna. Mikäli epäilet ongelmaa koneen toiminnassa, ota rohkeasti yhteyttä.

Likainen puhallin.

MUISTA MYÖS ILMALÄMPÖPUMPPU

Muista puhdistaa ilmalämpöpumpun suodattimet säännöllisesti. Etenkin näin ennen jäähdytyskauden alkua on hyvä tehdä perusteellisempi tarkastus. Tutustu alla olevasta linkistä ilmalämpöpumpun omatoimiseen huoltoon.

Mikäli epäilet ongelmaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Sisäyksikön kenno

AJANKOHTAISTA 

Puhelinvaihteessamme esiintyy ajoittain ruuhkaa

Puhelinvaihteessamme esiintyy ajoittain ruuhkaa

AJANKOHTAISTAPUHELINVAIHTEESSAMME ESIINTYY AJOITTAISTA RUUHKAAJulkaistu 22.6.2021Kesäkuun paahteinen hellejakso on aiheuttanut jäähdytykseen kysyntäpiikin myynti- ja huoltopuolelle. Tilanteen vuoksi puhelinvaihteemme on ajoittain ruuhkautunut suuren puhelumäärän...

Satatech Talotekniikka Oy toteuttaa Karin Kampuksen ilmanvaihtourakan

Satatech Talotekniikka Oy toteuttaa Karin Kampuksen ilmanvaihtourakan

AJANKOHTAISTASATATECH TALOTEKNIIKKA OY TOTEUTTAA KARIN KAMPUKSEN ILMANVAIHTOURAKANJulkaistu 26.5.2021Raumalainen talotekniikka-alan yritys Satatech Talotekniikka Oy on valittu ilmanvaihtourakoitsijaksi Rauman kaupungin rakennuttamaan Karin kampus -hankkeeseen....

Haemme kylmälaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen

Haemme kylmälaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen

AJANKOHTAISTAHAEMME KYLMÄLAITEASENTAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEENJulkaistu 19.5.2021KYLMÄLAITEASENTAJA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEENKasvaneen kysynnän vuoksi etsimme kylmälaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Satatech Talotekniikka Oy  on...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Päätoimipiste:
Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

Tavaraterminaali (satama-alueella):
Hakunintie 21, 26100 Rauma

Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2021 Satatech Talotekniikka Oy