02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN

Julkaistu 16.3.2020, päivitetty 15.5.2020

Satatech Talotekniikka Oy on varautunut koronaviruksen aiheuttamiin ongelmiin ja häiritötilanteisiin sekä tekee omalta osaltaan tarvittavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Olemme luoneet varautumissuunnitelman, jolla pyrimme turvaamme palveluiden saatavuuden poikkeusolosuhteissa. Henkilöstölle on annettu toimenpideohjeet, joita noudatetaan. Päivitämme oman henkilöstön ohjeita päivittäin.

Poikkeusolojen vuoksi olemme priorisoineet julkishallinnon ja huoltovarmuuden kannalta tärkeät tukitoiminnot etusijalle. Tarvittavat muutokset työjärjestelyihin ja toimintaan toteutetaan välittömästi, joten aikataulumuutokset töihin ovat mahdollisia.

Palvelemme toistaiseksi normaalisti muutamaa rajoitusta lukuun ottamatta.

RAJOITUKSET TYÖTILAUKSIIN JA TOIMITILOIHIN

Pyrimme suojelemaan oman henkilöstön terveyttä sekä pyrimme takaamaan palveluidemme saatavuuden poikkeusolojen aikana, minkä johdosta rajoitamme liikkumista toimitiloissamme toistaiseksi.

ASIAKKAAT: Pyydämme hoitamaan asianne ensisijaisesti puhelimitse 02-8376 6100, sähköpostilla info@satatech.fi tai verkkolomakkeella. Asioidessasi liikkeessämme, pyrimme välttämään ylimääräistä kontaktia. Voit myös tilata tuotteesi etukäteen puhelimitse ja noutaa ne liikkeestämme ilman kontaktia. Palvelemme edelleen normaalisti 7.00-16.30.

Huomioithan ilmoittaa meille ennen työn suoritusta tai tilauksen yhteydessä, mikäli olet oleskellut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana tai tunnet olosi kipeäksi. Sovitun ajan muutos ja peruutus on aina kuluton.

MYYNTIEDUSTAJAT: Pääsy tiloihimme kielletty toistaiseksi!

RAHTI- JA LÄHETTIPALVELUT: Pyydämme toimittamaan paketit välittömästi ulko-ovemme läheisyyteen. Emme allekirjoita lähetys- tai rahtikirjoja, kuin välttämättömän pakon edestä.

VAIKUTUS TYÖSKENTELYYN 

Työskentely ja työmaat jatkuvat Suomessa toistaiseksi normaalisti muutamaa rajoitusta lukuun ottamatta.

Emme palvele asiakkaita, jotka ovat oleskelleet ulkomailla; 14 vuorokauden varoaika. Pyrimme välttämään läheistä kontaktia ulkopuolisiin ihmisiin työskentelyn yhteydessä sekä huolehdimme omalta osaltamme hyvästä hygieniasta ja työkalujen puhtaudesta. Noudatamme taloyhtiö- ja omakotitalokohteissa Sosiaali- ja terveysministeriön ja Ympäristöministerion ohjeistuksia. Kohteissa suoritamme vain välttämättömät työt ja pyydämme asiakasta mahdollisuuksien mukaan siirtymään pois tilasta, jossa työskentely tapahtuu.

Jokainen asentaja pyrkii suorittamaan työtä vain omilla henkilökohtaisilla työkaluilla. Satatech Talotekniikka Oy on laatinut henkilöstölle sisäiset toimintaohjeet tilanteen johdosta ja kaikessa työskentelyssä noudatetaan laadittuja ohjeita ja määräyksiä.

Asiakkailta tulleita ohjeita ja rajoituksia noudatetaan.

TALOYHTIÖISSÄ SUORITETTAVIA TÖITÄ JATKETAAN 1.6.2020 ALKAEN

Satatech Talotekniikka Oy keskeytti taloyhtiöiden vuosihuollot ja kanavapuhdistukset 16.3.2020 alkaen koronaviruksen poikkeusolojen vuoksi. Suomen hallituksen poistaessa rajoitustoimenpiteitä aloitamme palauttamaan taloyhtiöissä suoritettavat työt asteittain normaalille tasolle. Taloyhtiöiden vuosihuoltoja jatketaan 1.6.2020 alkaen. Huollon suoritus on arvioitu kiinteistön ja sisäilman terveyden kannalta tärkeäksi.

Huoltotöissä noudatetaan erikseen sovittuja toimintaohjeita ja varotoimenpiteitä, jotta työt pystytään suorittamaan turvallisesti asiakkaiden ja oman henkilöstömme kannalta. Taloyhtiöiden kanavapuhdistustyöt ovat edelleen keskeytettynä.

Seuraamme epidemiatilannetta päivittäin ja mahdolliset muutokset toteutetaan välittömästi.

 

VAIKUTUS TARVIKETOIMITUKSIIN

Satatech Talotekniikka Oy on saanut tavara- ja laitetoimittajilta tietoa, että satunnaisia toimitusvaikeuksia saattaa esiintyä joidenkin komponenttien saatavuusongelman vuoksi. Tämä saattaa aiheuttaa töiden viivästymistä.

Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

AJANKOHTAISTA

Kylmäosastomme palvelee täydellä kapasiteetilla

AJANKOHTAISTAKYLMÄOSASTOMME PALVELEE TÄYDELLÄ KAPASITEETILLAJulkaistu 17.6.2020Lämpötilat ovat nousseet päivittäin korkeaksi ja kylmäosaston laiteasennukset ja huoltokorjaukset ovat lisääntyneet huomattavasti kaikilla asiakasaloillamme. Kylmäosastomme palvelee tällä...

Taloyhtiöissä suoritettavat työt palautetaan asteittain normaaliksi

AJANKOHTAISTATALOYHTIÖISSÄ SUORITETTAVAT TYÖT PALAUTETAAN ASTEITTAIN NORMAALIKSIJulkaistu 20.5.2020Satatech Talotekniikka Oy keskeytti taloyhtiöiden vuosihuollot ja kanavapuhdistukset 16.3.2020 alkaen koronaviruksen poikkeusolojen rajoitustoimenpiteiden vuoksi. Suomen...

Lämpöpumppuasennukset jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti

AJANKOHTAISTALÄMPÖPUMPPUASENNUKSET JATKUVAT TOISTAISEKSI LÄHES NORMAALISTIJulkaistu 21.4.2020Ajankohtaisesta koronaviruksesta huolimatta lämpöpumppuasennukset jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti ja katselmuskäynnit sekä asennukset pystytään suorittamaan...