AJANKOHTAISTA

KYLMÄOSASTOMME PALVELEE TÄYDELLÄ KAPASITEETILLA

Julkaistu 17.6.2020

Lämpötilat ovat nousseet päivittäin korkeaksi ja kylmäosaston laiteasennukset ja huoltokorjaukset ovat lisääntyneet huomattavasti kaikilla asiakasaloillamme.

Kylmäosastomme palvelee tällä hetkellä täydellä kapasiteetilla ja olemme varautuneet suorittamaan hälytystöitä myös normaalin työajan ulkopuolella suuremmalla henkilömäärällä. Pyrimme hoitamaan kaikki vikakorjaukset kohtuullisessa aikataulussa.

Ilmalämpöpumppuja löytyy vielä hyvin varastosta ja laitteita on saapumassa lisää. Asennusaikoja kesälle saadaan vielä järjestettyä. Joissakin malleissa saattaa esiintyä ajottaista puutetta kovan kysynnän johdosta.

Kylmäainevarastossamme on yleisimpiä kylmäaineita saatavilla ja uskomme määrän riittävän kesän tarpeisiin.

Kylmän tarpeessa tai vian sattuessa ota yhteyttä: (02) 8376 6100

Pahoittelemme ajoittaista ruuhkaa puhelinvaihteessamme.

AJANKOHTAISTA

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

AJANKOHTAISTAKESKON UUDEN K-SUPERMARKETIN ILMANVAIHTOURAKKA SATATECHILLEJulkaistu 28.9.2023Satatech Talotekniikka Oy on valittu ilmanvaihtourakoitsijaksi Keskon rakentamaan K-Supermarketiin, joka nousee Raumalle Sinkokadulle. Uusi K-Supermarket avautuu asiakkaille...

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

AJANKOHTAISTAUUSI VALLOX 125 MV HELPOTTAA ILMANVAIHTOSANEERAUSTAJulkaistu 31.8.2023Uusi Vallox 125 MV -ilmanvaihtokone mullistaa ilmanvaihdon saneerauksen. Sen eri malleilla voi korvata kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokoneita nopeasti ja helposti ja saavuttaa...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy