02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

KYLMÄOSASTOMME PALVELEE TÄYDELLÄ KAPASITEETILLA

Julkaistu 17.6.2020

Lämpötilat ovat nousseet päivittäin korkeaksi ja kylmäosaston laiteasennukset ja huoltokorjaukset ovat lisääntyneet huomattavasti kaikilla asiakasaloillamme.

Kylmäosastomme palvelee tällä hetkellä täydellä kapasiteetilla ja olemme varautuneet suorittamaan hälytystöitä myös normaalin työajan ulkopuolella suuremmalla henkilömäärällä. Pyrimme hoitamaan kaikki vikakorjaukset kohtuullisessa aikataulussa.

Ilmalämpöpumppuja löytyy vielä hyvin varastosta ja laitteita on saapumassa lisää. Asennusaikoja kesälle saadaan vielä järjestettyä. Joissakin malleissa saattaa esiintyä ajottaista puutetta kovan kysynnän johdosta.

Kylmäainevarastossamme on yleisimpiä kylmäaineita saatavilla ja uskomme määrän riittävän kesän tarpeisiin.

Kylmän tarpeessa tai vian sattuessa ota yhteyttä: (02) 8376 6100

Pahoittelemme ajoittaista ruuhkaa puhelinvaihteessamme.

AJANKOHTAISTA

Taloyhtiöissä suoritettavat työt palautetaan asteittain normaaliksi

AJANKOHTAISTATALOYHTIÖISSÄ SUORITETTAVAT TYÖT PALAUTETAAN ASTEITTAIN NORMAALIKSIJulkaistu 20.5.2020Satatech Talotekniikka Oy keskeytti taloyhtiöiden vuosihuollot ja kanavapuhdistukset 16.3.2020 alkaen koronaviruksen poikkeusolojen rajoitustoimenpiteiden vuoksi. Suomen...

Lämpöpumppuasennukset jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti

AJANKOHTAISTALÄMPÖPUMPPUASENNUKSET JATKUVAT TOISTAISEKSI LÄHES NORMAALISTIJulkaistu 21.4.2020Ajankohtaisesta koronaviruksesta huolimatta lämpöpumppuasennukset jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti ja katselmuskäynnit sekä asennukset pystytään suorittamaan...