AJANKOHTAISTA

KYLMÄOSASTOMME PALVELEE TÄYDELLÄ KAPASITEETILLA

Julkaistu 17.6.2020

Lämpötilat ovat nousseet päivittäin korkeaksi ja kylmäosaston laiteasennukset ja huoltokorjaukset ovat lisääntyneet huomattavasti kaikilla asiakasaloillamme.

Kylmäosastomme palvelee tällä hetkellä täydellä kapasiteetilla ja olemme varautuneet suorittamaan hälytystöitä myös normaalin työajan ulkopuolella suuremmalla henkilömäärällä. Pyrimme hoitamaan kaikki vikakorjaukset kohtuullisessa aikataulussa.

Ilmalämpöpumppuja löytyy vielä hyvin varastosta ja laitteita on saapumassa lisää. Asennusaikoja kesälle saadaan vielä järjestettyä. Joissakin malleissa saattaa esiintyä ajottaista puutetta kovan kysynnän johdosta.

Kylmäainevarastossamme on yleisimpiä kylmäaineita saatavilla ja uskomme määrän riittävän kesän tarpeisiin.

Kylmän tarpeessa tai vian sattuessa ota yhteyttä: (02) 8376 6100

Pahoittelemme ajoittaista ruuhkaa puhelinvaihteessamme.

AJANKOHTAISTA 

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

AJANKOHTAISTAKEVÄT ON HYVÄ AIKA HANKKIA KESÄN JÄÄHDYTYSJulkaistu 10.4.2023Kevät on hyvä aika hankkia ilmalämpöpumppu kesäajan jäähdytykseen. Kesää lähestyttäessä asennusjonot ovat edellisinä vuosina kasvaneet huomattavasti. Hankkimalla laitteen nyt keväällä, varmistut...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy