AJANKOHTAISTA

LTO-KONEIDEN VARAOSAMOOTTORIT JOUSTAVASTI KAUTTAMME

Julkaistu 27.1.2021

Valikoimastamme löytyy kaikki varaosina saatavat puhallinmoottorit pientalojen ilmanvaihtokoneisiin. Varastovalikoimassa pidämme yleisimpiä AC-puhallinmoottoreita, jotka sopivat vuosina 1990-2010 valmistettuihin pientalojen ilmanvaihtokoneisiin ja huippuimureihin. Varaston ulkopuolisten tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 2-3 päivää.

Myymme puhallinmoottoreita varaosatoimituksena tai vaihtoehtoisesti paikalleen vaihdettuna oman huoltohenkilöstön toimesta.

VARMISTA OMAN PUHALTIMEN TOIMIVUUS

Puhallinmoottorin rikkoontuminen kuuluu usein epätavallisena äänenä ilmanvaihtokoneesta tai -kanavistosta. Äänen aiheuttaja on puhallinmoottorin sisällä oleva laakeri, joka on kuluva osa. Puhallinmoottorin normaali käyttöikä vaihtelee n. 10-15 vuoteen.

Suodatinvaihdon yhteydessä on hyvä tarkistaa puhallinmoottorien toimivuus. Joskus on tullut vastaan tilanteita, joissa puhallinmoottori ei ole enää pyörinyt ollenkaan ja asiakas on ollut tästä täysin tietämätön. Tällöin rakennuksen ilmanvaihto on käytännössä toimimaton.

Likainen puhallin.
Ilmanvaihtokone ILTO440.

LIKAANTUNUT PUHALLINMOOTTORI HEIKENTÄÄ ILMANVAIHTOA JA ENERGIATEHOKKUUTTA

Suodattimien ohitse on saattanut päästä pölyä, joka on kertynyt puhallinmoottorin siivekkeisiin. Likaantuneet moottorin siivet eivät ”kaappaa” enää ilmaa yhtä hyvin, kuin puhdas ja näin ollen heikentää ilmanvaihtoa ja energiatehokkuutta. Moottorin siivekkeet ovat puhdistettavissa. Tämä on järkevä toimenpide kustannuksien kannalta, jos moottori on muuten täysin käyttökelpoinen.

Paine- tai ilmamääräohjatuissa koneissa likaantunut moottori pyörii nopeammin saavuttaakseen halutun kanavapaineen tai ilmamäärän. Kasvanut kierrosnopeus tarkoittaa myös suurempaa sähkön ottotehoa.

KYSY ROHKEASTI VARAOSAMOOTTORIA

Markkinoilla on useita eri konevalmistajia ja konemalleja. Usein kaikissa koneissa on sisällä täysin erit puhallinmoottorit. Tämän takia maallikolla saattaa olla hankala selvittää sopivaa varaosamoottoria. Kysyessä uutta vastaavaa puhallinmoottoria, susoittelemme selvittämään koneen mallin ja tyypin sekä valmistusvuoden. Usein koneen sisältä löytyy tyyppikilpi, joka helpottaa uuden moottorin hankinnassa.

Kysy halutessasi meiltä rohkeasti varaosamoottorin saatavuutta ja hintaa lähettämällä koneen tai moottorin tiedot info@satatech.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

AJANKOHTAISTA

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPUN KEVÄTHUOLTO - OTA NÄMÄ ASIAT HUOMIOONJulkaistu 13.5.2024 Nyt on hyvä hetki tehdä ilmalämpöpumpun keväthuolto. Katso mitä huoltotoimenpiteitä voit tehdä itse ja mitkä on parempi jättää ammattilaisen hoidettavaksi. ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy