AJANKOHTAISTA

PÄIVITYS 23.4.2024: MITSUBISHI ELECTRICIN MELCLOUD PALVELU PALAUTUNUT KÄYTTÖÖN

22.4.2024: MITSUBISHI ELECTRICIN MELCLOUD ETÄHALLINNASSA HÄIRIÖ

Julkaistu 22.4.2024, päivitetty 23.4.024

PÄIVITYS 23.4.2024: MELCLOUD PALVELU PALAUTUNUT KÄYTTÖÖN

Mitsubishi Electricin MELCloud -etähallintapalvelussa havaitut ongelmat ovat korjattu ja palvelu on palautunut käyttäjien käyttöön. Sisäyksikön uudelleen yhdistymiseen saattaa joillakin käyttäjillä kestää hetki. Käyttäjän ei tarvitse tehdä toimenpiteitä yhteyden palauttamiseksi.

Mikäli olet mennyt resetoimiaan laitteesi asetukset, voit yhdistää laitteesi palvelimelle uudestaan ohjeiden mukaan.

22.4.2024: MELCLOUD ETÄHALLINTAPALVELUSSA HÄIRIÖ

Mitsubishi Electricin MELCloud -etähallintapalvelussa on havaittu Euroopanlaajuinen ongelma, jonka vuoksi lämpöpumppujen etäohjaaminen osalla käyttäjillä ei ole tällä hetkellä mahdollista. Ongelma on palveluntuottaja MELCloudin palvelimissa. Vikaa korjataan parhaillaan eikä sen kestosta ole tällä hetkellä tietoa.

Ongelman korjaamiseksi ei ole käyttäjän mahdollista tehdä toimenpiteitä. Palvelu palautuu normaaliksi, kun palveluntuottaja on korjannut vian. Mikäli olet mennyt resetoimiaan laitteesi asetukset, voit yhdistää laitteesi palvelimelle uudestaan ohjeiden mukaan.

Ilmalämpöpumppua voi käyttää normaalisti kaukosäätimellä.

AJANKOHTAISTA

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPUN KEVÄTHUOLTO - OTA NÄMÄ ASIAT HUOMIOONJulkaistu 13.5.2024 Nyt on hyvä hetki tehdä ilmalämpöpumpun keväthuolto. Katso mitä huoltotoimenpiteitä voit tehdä itse ja mitkä on parempi jättää ammattilaisen hoidettavaksi. ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO...

Korotettu kotitalousvähennys ja ELY-avustus vuodelle 2024

Korotettu kotitalousvähennys ja ELY-avustus vuodelle 2024

AJANKOHTAISTAKOROTETTU KOTITALOUSVÄHENNYS JA ELY-AVUSTUS VUODELLE 2024Julkaistu 2.2.2024KOROTETTU KOTITALOUSVÄHENNYS VUODELLE 2024 Energiaremonttia suunniteltaessa kannattaa perehtyä tarkasti erilaisiin tarjolla oleviin avustuksiin. Avustuksia hyödyntämällä voit...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy