02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

SATATECH SUURIN MITSUBISHI ELECTRIC -JÄLLEENMYYJÄ SATAKUNNAN ALUEELLA VUONNA 2020

Julkaistu 18.1.2021

Satatech Talotekniikka Oy oli maahantuoja Scanofficen suurin Mitsubishi Electric -lämpöpumppujen jälleenmyyjä Satakunnan alueella vuonna 2020. Satatech Talotekniikka Oy on ollut suurin jälleenmyyjä Satakunnan alueella jo vuodesta 2017 lähtien.

Lämpöpumppujen suosio on jatkunut vahvana ja lämpöpumppu löytyykin jo yhä useammasta kodista. Tämän todistaa vuosittain kasvaneet myyntimäärät. Nykypäivänä ilmalämpöpumppuja hankitaan huomattava määrä myös pelkästään jäähdytyskäyttöön. Esimerkiksi kerrostaloasuntojen jäähdytys on lisääntynyt merkittävästi.

VALTIONAVUSTUS VAUHDITTANUT ILMA-VESILÄMPÖPUMPPUJEN KYSYNTÄÄ

Ilma-vesilämpöpumppujen suosiota on vauhdittanut etenkin öljylämmityksestä luopumiseen myönnetty valtionavustus sekä lisääntynyt tietoisuus järjestelmän taloudellisista hyödyistä ja ympäristövaikutuksista. Kysyntä on lisääntynyt valtakunnallisesti, jonka johdosta laitteiden toimitusajat ovat ajoittain pidentyneet.

KILPAILU MARKKINOILLA KOVAA

Lämpöpumppujen vahva suosio on houkutellut viime vuosina alalle paljon toimijoita, kuten valtakunnalliset kodinkoneketjut ja verkkokaupat. Suurin jälleenmyyjä -tunnustus kertoo sen, että Satatech on pystynyt vastaamaan alalla kovaan kilpailuun ja markkinointiin panostamalla vahvasti lämpöpumpputoimintoihin. Valttina on ammattitaitoinen toiminta, laadukkaat tuotteet ja asiakasläheisyys sekä asiakkaalle syntyvä turva, kun laitteen myynti ja asennus tulee saman katon alta paikalliselta toimijalta.

Satatech on luottanut jo vuosia Mitsubishi Electricin laatuun ja tämän ansiosta myynti jatkuu vahvana vuodesta toiseen. Laadukkaan merkin todiste on tyytyväiset asiakkaat ja lukumäärältään pienet reklamaatiot suhteutettuna asennusmäärään.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat luottaneet osaamiseemme sekä tunnettuun Mitsubishi Electric laatuun.

Maahantuoja Scanofficen kotisivut: www.scanoffice.fi

Satatechin kotisivut: www.satatech.fi

Lisätietoja:
Mika Siivonen, 040-061 8647
Jukka Otamo, 044-3400 525

AJANKOHTAISTA 

LTO-koneiden varaosamoottorit joustavasti kauttamme

LTO-koneiden varaosamoottorit joustavasti kauttamme

AJANKOHTAISTALTO-KONEIDEN VARAOSAMOOTTORIT JOUSTAVASTI KAUTTAMME Julkaistu 27.1.2021 Valikoimastamme löytyy kaikki varaosina saatavat puhallinmoottorit pientalojen ilmanvaihtokoneisiin. Varastovalikoimassa pidämme yleisimpiä AC-puhallinmoottoreita, jotka sopivat...

Palvelut saatavilla myös joulunaikana, katso poikkeavat aukioloajat

Palvelut saatavilla myös joulunaikana, katso poikkeavat aukioloajat

AJANKOHTAISTAPALVELUT SAATAVILLA MYÖS JOULUNAIKANA, KATSO POIKKEAVAT AUKIOLOAJATJulkaistu 20.12.2020 TALOTEKNIIKKAA JOULUN AIKANAKaikki talotekniikkapalvelut ovat saatavilla myös joulun aikana. Palvelemme ja työskentelemme arkipäivisin normaalisti muutamaa liikkeemme...

Tilannekatsaus: Toimenpiteemme COVID-19 tilanteessa

Tilannekatsaus: Toimenpiteemme COVID-19 tilanteessa

AJANKOHTAISTATILANNEKATSAUS: TOIMENPITEEMME COVID-19 TILANTEESSA Julkaistu 17.11.2020 Satatech Talotekniikka Oy on varautunut koronaviruksen aiheuttamiin ongelmiin ja häiritötilanteisiin sekä tekee omalta osaltaan tarvittavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2021 Satatech Talotekniikka Oy