AJANKOHTAISTA

SATATECH SUURIN MITSUBISHI ELECTRIC -JÄLLEENMYYJÄ SATAKUNNAN ALUEELLA VUONNA 2020

Julkaistu 18.1.2021

Satatech Talotekniikka Oy oli maahantuoja Scanofficen suurin Mitsubishi Electric -lämpöpumppujen jälleenmyyjä Satakunnan alueella vuonna 2020. Satatech Talotekniikka Oy on ollut suurin jälleenmyyjä Satakunnan alueella jo vuodesta 2017 lähtien.

Lämpöpumppujen suosio on jatkunut vahvana ja lämpöpumppu löytyykin jo yhä useammasta kodista. Tämän todistaa vuosittain kasvaneet myyntimäärät. Nykypäivänä ilmalämpöpumppuja hankitaan huomattava määrä myös pelkästään jäähdytyskäyttöön. Esimerkiksi kerrostaloasuntojen jäähdytys on lisääntynyt merkittävästi.

VALTIONAVUSTUS VAUHDITTANUT ILMA-VESILÄMPÖPUMPPUJEN KYSYNTÄÄ

Ilma-vesilämpöpumppujen suosiota on vauhdittanut etenkin öljylämmityksestä luopumiseen myönnetty valtionavustus sekä lisääntynyt tietoisuus järjestelmän taloudellisista hyödyistä ja ympäristövaikutuksista. Kysyntä on lisääntynyt valtakunnallisesti, jonka johdosta laitteiden toimitusajat ovat ajoittain pidentyneet.

KILPAILU MARKKINOILLA KOVAA

Lämpöpumppujen vahva suosio on houkutellut viime vuosina alalle paljon toimijoita, kuten valtakunnalliset kodinkoneketjut ja verkkokaupat. Suurin jälleenmyyjä -tunnustus kertoo sen, että Satatech on pystynyt vastaamaan alalla kovaan kilpailuun ja markkinointiin panostamalla vahvasti lämpöpumpputoimintoihin. Valttina on ammattitaitoinen toiminta, laadukkaat tuotteet ja asiakasläheisyys sekä asiakkaalle syntyvä turva, kun laitteen myynti ja asennus tulee saman katon alta paikalliselta toimijalta.

Satatech on luottanut jo vuosia Mitsubishi Electricin laatuun ja tämän ansiosta myynti jatkuu vahvana vuodesta toiseen. Laadukkaan merkin todiste on tyytyväiset asiakkaat ja lukumäärältään pienet reklamaatiot suhteutettuna asennusmäärään.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat luottaneet osaamiseemme sekä tunnettuun Mitsubishi Electric laatuun.

Maahantuoja Scanofficen kotisivut: www.scanoffice.fi

Satatechin kotisivut: www.satatech.fi

Lisätietoja:
Mika Siivonen, 040-061 8647
Jukka Otamo, 044-3400 525

AJANKOHTAISTA 

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

AJANKOHTAISTAKEVÄT ON HYVÄ AIKA HANKKIA KESÄN JÄÄHDYTYSJulkaistu 10.4.2023Kevät on hyvä aika hankkia ilmalämpöpumppu kesäajan jäähdytykseen. Kesää lähestyttäessä asennusjonot ovat edellisinä vuosina kasvaneet huomattavasti. Hankkimalla laitteen nyt keväällä, varmistut...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy