02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

SATATECH SUURIN MITSUBISHI ELECTRIC -JÄLLEENMYYJÄ SATAKUNNAN ALUEELLA VUONNA 2020

Julkaistu 18.1.2021

Satatech Talotekniikka Oy oli maahantuoja Scanofficen suurin Mitsubishi Electric -lämpöpumppujen jälleenmyyjä Satakunnan alueella vuonna 2020. Satatech Talotekniikka Oy on ollut suurin jälleenmyyjä Satakunnan alueella jo vuodesta 2017 lähtien.

Lämpöpumppujen suosio on jatkunut vahvana ja lämpöpumppu löytyykin jo yhä useammasta kodista. Tämän todistaa vuosittain kasvaneet myyntimäärät. Nykypäivänä ilmalämpöpumppuja hankitaan huomattava määrä myös pelkästään jäähdytyskäyttöön. Esimerkiksi kerrostaloasuntojen jäähdytys on lisääntynyt merkittävästi.

VALTIONAVUSTUS VAUHDITTANUT ILMA-VESILÄMPÖPUMPPUJEN KYSYNTÄÄ

Ilma-vesilämpöpumppujen suosiota on vauhdittanut etenkin öljylämmityksestä luopumiseen myönnetty valtionavustus sekä lisääntynyt tietoisuus järjestelmän taloudellisista hyödyistä ja ympäristövaikutuksista. Kysyntä on lisääntynyt valtakunnallisesti, jonka johdosta laitteiden toimitusajat ovat ajoittain pidentyneet.

KILPAILU MARKKINOILLA KOVAA

Lämpöpumppujen vahva suosio on houkutellut viime vuosina alalle paljon toimijoita, kuten valtakunnalliset kodinkoneketjut ja verkkokaupat. Suurin jälleenmyyjä -tunnustus kertoo sen, että Satatech on pystynyt vastaamaan alalla kovaan kilpailuun ja markkinointiin panostamalla vahvasti lämpöpumpputoimintoihin. Valttina on ammattitaitoinen toiminta, laadukkaat tuotteet ja asiakasläheisyys sekä asiakkaalle syntyvä turva, kun laitteen myynti ja asennus tulee saman katon alta paikalliselta toimijalta.

Satatech on luottanut jo vuosia Mitsubishi Electricin laatuun ja tämän ansiosta myynti jatkuu vahvana vuodesta toiseen. Laadukkaan merkin todiste on tyytyväiset asiakkaat ja lukumäärältään pienet reklamaatiot suhteutettuna asennusmäärään.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat luottaneet osaamiseemme sekä tunnettuun Mitsubishi Electric laatuun.

Maahantuoja Scanofficen kotisivut: www.scanoffice.fi

Satatechin kotisivut: www.satatech.fi

Lisätietoja:
Mika Siivonen, 040-061 8647
Jukka Otamo, 044-3400 525

AJANKOHTAISTA 

Ilmalämpöpumppujen kysyntä jatkunut vilkkaana

Ilmalämpöpumppujen kysyntä jatkunut vilkkaana

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPPUJEN KYSYNTÄ JATKUNUT VILKKAANAJulkaistu 30.11.2022Ilmalämpöpumppujen kysyntä on jatkunut vilkkaana. Ajankohtainen energiakustannusten nousu aiheutti alkusyksyllä lämpöpumppumarkkinoille kovan kysynnän, joka on jatkunut tasaisena talveen...

Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja käynnistyi

Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja käynnistyi

AJANKOHTAISTAVALTAKUNNALLINEN ASTETTA ALEMMAS -KAMPANJA KÄYNNISTYIJulkaistu 10.10.2022Valtakunnallinen Astetta alemmas- energiansäästökampanja alkoi tänään 10.10.2022. Kampanja tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen...

Ilmalämpöpumppuja saatavilla lämmityskauteen

Ilmalämpöpumppuja saatavilla lämmityskauteen

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPPUJA SAATAVILLA LÄMMITYSKAUTEENJulkaistu 15.8.2022Olemme varautuneet tulevaan lämmityskauteen ja suositumpien kotitalouksiin soveltuvien ilmalämpöpumppumallien oma varastosaatavuus on erinomainen. Erikoisempien mallien toimitusaika saattaa...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2022 Satatech Talotekniikka Oy