AJANKOHTAISTA

SATATECH TALOTEKNIIKKA OY TOTEUTTAA KARIN KAMPUKSEN ILMANVAIHTOURAKAN

Julkaistu 26.5.2021

Raumalainen talotekniikka-alan yritys Satatech Talotekniikka Oy on valittu ilmanvaihtourakoitsijaksi Rauman kaupungin rakennuttamaan Karin kampus -hankkeeseen. Ilmanvaihtourakan arvo on noin 5 miljoonaa euroa.

Rauman kaupunki rakennuttaa Raumalle liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus Karin kampuksen. Hankekokonaisuuteen sisältyy myös uusi uimahalli. Koko rakennuksen bruttoala on 30 400 brm² ja investointi on Rauman kaupungin suurin tähän asti toteutettu hanke. Hankkeen kustannusarvio on noin 75 miljoonaa euroa. Karin kampus -hankekokonaisuus valmistuu alustavan aikataulun mukaan vuonna 2023.

Satatech Talotekniikka Oy:n vastuulle kuuluu koko hankkeen ilmanvaihtourakka asennuksineen ja laitetoimituksineen käyttöönotettuna. Töiden päästessä täyteen vauhtiin, työmaalla tehdään ilmanvaihtoon liittyviä asennuksia jopa 15:n asentajan voimin samanaikaisesti. Karin kampus -hankkeen ilmanvaihtourakka on kokonaisuudeltaan mittava myös valtakunnallisesti.

 

Lisätietoja:
Pietari Erko
Toimitusjohtaja
Satatech Talotekniikka Oy
040-570 7579
pietari.erko@satatech.fi

Likainen puhallin.

Havainnekuva takapihalta. Kuva: Verstas Architects

3D havainnekuva ilmanvaihdosta. Kuva: Rauman kaupunki

AJANKOHTAISTA

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPUN KEVÄTHUOLTO - OTA NÄMÄ ASIAT HUOMIOONJulkaistu 13.5.2024 Nyt on hyvä hetki tehdä ilmalämpöpumpun keväthuolto. Katso mitä huoltotoimenpiteitä voit tehdä itse ja mitkä on parempi jättää ammattilaisen hoidettavaksi. ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy