02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

SATATECH TALOTEKNIIKKA OY TOTEUTTAA KARIN KAMPUKSEN ILMANVAIHTOURAKAN

Julkaistu 26.5.2021

Raumalainen talotekniikka-alan yritys Satatech Talotekniikka Oy on valittu ilmanvaihtourakoitsijaksi Rauman kaupungin rakennuttamaan Karin kampus -hankkeeseen. Ilmanvaihtourakan arvo on noin 5 miljoonaa euroa.

Rauman kaupunki rakennuttaa Raumalle liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus Karin kampuksen. Hankekokonaisuuteen sisältyy myös uusi uimahalli. Koko rakennuksen bruttoala on 30 400 brm² ja investointi on Rauman kaupungin suurin tähän asti toteutettu hanke. Hankkeen kustannusarvio on noin 75 miljoonaa euroa. Karin kampus -hankekokonaisuus valmistuu alustavan aikataulun mukaan vuonna 2023.

Satatech Talotekniikka Oy:n vastuulle kuuluu koko hankkeen ilmanvaihtourakka asennuksineen ja laitetoimituksineen käyttöönotettuna. Töiden päästessä täyteen vauhtiin, työmaalla tehdään ilmanvaihtoon liittyviä asennuksia jopa 15:n asentajan voimin samanaikaisesti. Karin kampus -hankkeen ilmanvaihtourakka on kokonaisuudeltaan mittava myös valtakunnallisesti.

 

Lisätietoja:
Pietari Erko
Toimitusjohtaja
Satatech Talotekniikka Oy
040-570 7579
pietari.erko@satatech.fi

Likainen puhallin.

Havainnekuva takapihalta. Kuva: Verstas Architects

3D havainnekuva ilmanvaihdosta. Kuva: Rauman kaupunki

AJANKOHTAISTA 

Etsimme joukkoomme IV-huoltoasentajaa

Etsimme joukkoomme IV-huoltoasentajaa

AJANKOHTAISTAETSIMME JOUKKOOMME IV-HUOLTOASENTAJAAJulkaistu 18.5.2022Satatech Talotekniikka Oy  on ilmastointiin, ilmastointihuoltoon, jäähdytykseen, lämpöpumppuihin ja LVI-alan konsultointitehtäviin erikoistunut palveluyritys. Toimialueitamme ovat teollisuus- ja...

Huoltopalvelumme ovat ruuhkautuneet, varaudu pidempään odotusaikaan

Huoltopalvelumme ovat ruuhkautuneet, varaudu pidempään odotusaikaan

AJANKOHTAISTAHUOLTOPALVELUMME OVAT RUUHKAUTUNEET, VARAUDU PIDEMPÄÄN ODOTUSAIKAANJulkaistu 4.1.2022Huoltopalvelumme ovat tällä hetkellä ruuhkautuneet emmekä pysty hoitamaan kaikkia töitä normaalissa aikataulussa. Priorisoimme tällä hetkellä vikapyynnöt kiireellisyyden...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2022 Satatech Talotekniikka Oy