AJANKOHTAISTA

SATATECH TALOTEKNIIKKA OY:LLE ILMANVAIHTOURAKAT EURAJOEN MONITOIMIHALLIIN JA EURAJOEN S-MARKETIIN

Julkaistu 26.4.2023

Satatech Talotekniikka Oy toteuttaa ilmanvaihtourakan Eurajoen kunnalle uuteen Eurajoen monitoimihalliin sekä Osuuskauppa Keulan rakennuttamaan Eurajoen S-Marketiin.

MONITOIMIHALLI EURAJOELLE

Eurajoen monitoimihalli rakentuu Eurajoen urheilukeskittymän alueelle jäähallin ja yhteiskoulun väliin, jossa sijaitsevat myös pururadat ja jalkapallokentät.

Monitoimihalli tulee tarjoamaan puitteet laaja-alaisesti eri palloilulajien harrastamiseen. Tilat käsittävät itse liikuntasalin lisäksi pienemmän monitoimisalin, kuntosalin, pukuhuoneet saniteettitiloineen sekä opettajien ja valmentajien tiloja.

Satatechin vastuulle kuuluu hankkeen ilmanvaihtourakka, jonka tilaajana on Eurajoen kunta. Urakka on aikataulutettu valmistuvaksi toukokuussa 2024.

Likainen puhallin.

Havainnekuva uudesta monitoimihallista. Kuva: Eurajoen kunta / Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila Oy

Likainen puhallin.

Havainnekuva uudesta S-Marketista. Kuva: Osuuskauppa Keula

OSUUSKAUPPA KEULAN S-MARKET

Osuuskauppa Keula rakentaa Eurajoelle uuden S-Marketin, jonka kokonaisinvestointi on noin 9 miljoonaa euroa. Uusi, nykyistä laajempi S-market sijoittuu Lotilan liikealueelle valtatie 8:n ja vanhan kasitien väliin. 

Rakennettavan kauppakiinteistön koko on lähes 3 000 neliömetriä, joten Osuuskauppa Keulan tilat kaksinkertaistuvat Eurajoella verrattuna nykyiseen S-Marketiin.

Satatech toteuttaa kohteen ilmanvaihtourakan, jonka tilaajana on Osuuskauppa Keula. Tavoitteena on, että uusi S-Market on valmis kesään 2024 mennessä.

AJANKOHTAISTA 

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

AJANKOHTAISTAKEVÄT ON HYVÄ AIKA HANKKIA KESÄN JÄÄHDYTYSJulkaistu 10.4.2023Kevät on hyvä aika hankkia ilmalämpöpumppu kesäajan jäähdytykseen. Kesää lähestyttäessä asennusjonot ovat edellisinä vuosina kasvaneet huomattavasti. Hankkimalla laitteen nyt keväällä, varmistut...

Vuodenvaihteen 2022-2023 aukioloajat

Vuodenvaihteen 2022-2023 aukioloajat

AJANKOHTAISTAVUODENVAIHTEEN 2022-2023 AUKIOLOAJATJulkaistu 19.12.2022Kaikki talotekniikkapalvelut ovat saatavilla myös joulun aikana. Palvelemme ja työskentelemme arkipäivisin normaalisti muutamaa liikkeemme aukioloaikojen supistusta lukuunottamatta. Pyhäpäivinä...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy