AJANKOHTAISTA

SATATECH TALOTEKNIIKKA OY:LLE ILMANVAIHTOURAKAT EURAJOEN MONITOIMIHALLIIN JA EURAJOEN S-MARKETIIN

Julkaistu 26.4.2023

Satatech Talotekniikka Oy toteuttaa ilmanvaihtourakan Eurajoen kunnalle uuteen Eurajoen monitoimihalliin sekä Osuuskauppa Keulan rakennuttamaan Eurajoen S-Marketiin.

MONITOIMIHALLI EURAJOELLE

Eurajoen monitoimihalli rakentuu Eurajoen urheilukeskittymän alueelle jäähallin ja yhteiskoulun väliin, jossa sijaitsevat myös pururadat ja jalkapallokentät.

Monitoimihalli tulee tarjoamaan puitteet laaja-alaisesti eri palloilulajien harrastamiseen. Tilat käsittävät itse liikuntasalin lisäksi pienemmän monitoimisalin, kuntosalin, pukuhuoneet saniteettitiloineen sekä opettajien ja valmentajien tiloja.

Satatechin vastuulle kuuluu hankkeen ilmanvaihtourakka, jonka tilaajana on Eurajoen kunta. Urakka on aikataulutettu valmistuvaksi toukokuussa 2024.

Likainen puhallin.

Havainnekuva uudesta monitoimihallista. Kuva: Eurajoen kunta / Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila Oy

Likainen puhallin.

Havainnekuva uudesta S-Marketista. Kuva: Osuuskauppa Keula

OSUUSKAUPPA KEULAN S-MARKET

Osuuskauppa Keula rakentaa Eurajoelle uuden S-Marketin, jonka kokonaisinvestointi on noin 9 miljoonaa euroa. Uusi, nykyistä laajempi S-market sijoittuu Lotilan liikealueelle valtatie 8:n ja vanhan kasitien väliin. 

Rakennettavan kauppakiinteistön koko on lähes 3 000 neliömetriä, joten Osuuskauppa Keulan tilat kaksinkertaistuvat Eurajoella verrattuna nykyiseen S-Marketiin.

Satatech toteuttaa kohteen ilmanvaihtourakan, jonka tilaajana on Osuuskauppa Keula. Tavoitteena on, että uusi S-Market on valmis kesään 2024 mennessä.

AJANKOHTAISTA

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

AJANKOHTAISTAKESKON UUDEN K-SUPERMARKETIN ILMANVAIHTOURAKKA SATATECHILLEJulkaistu 28.9.2023Satatech Talotekniikka Oy on valittu ilmanvaihtourakoitsijaksi Keskon rakentamaan K-Supermarketiin, joka nousee Raumalle Sinkokadulle. Uusi K-Supermarket avautuu asiakkaille...

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

AJANKOHTAISTAUUSI VALLOX 125 MV HELPOTTAA ILMANVAIHTOSANEERAUSTAJulkaistu 31.8.2023Uusi Vallox 125 MV -ilmanvaihtokone mullistaa ilmanvaihdon saneerauksen. Sen eri malleilla voi korvata kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokoneita nopeasti ja helposti ja saavuttaa...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy