AJANKOHTAISTA

TALOYHTIÖISSÄ SUORITETTAVAT TYÖT PALAUTETAAN ASTEITTAIN NORMAALIKSI

Julkaistu 20.5.2020

Satatech Talotekniikka Oy keskeytti taloyhtiöiden vuosihuollot ja kanavapuhdistukset 16.3.2020 alkaen koronaviruksen poikkeusolojen rajoitustoimenpiteiden vuoksi. Suomen hallituksen poistaessa rajoitustoimenpiteitä aloitamme palauttamaan taloyhtiöissä suoritettavat työt asteittain normaalille tasolle. Tämänhetkisten tietojen perusteella koronaepidemiatilanne ja poikkeukselliset olot jatkuvat vielä pitkään, joten osa huoltotöistä on välttämätöntä suorittaa poikkeuksellisten olosuhteiden aikana.

Taloyhtiöiden sopimushuoltoja ja vikakorjauksia jatketaan 1.6.2020 alkaen. Huollon suoritus on kiinteistön toiminnan ja energiatehokkuuden sekä sisäilman terveyden kannalta tärkeää, joten kaikkia huoltotöitä ei voida jättää kokonaan suorittamatta. Tällaisia töitä ovat esimerkiksi huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihdot ja laitekorjaukset.

Huoltotöissä noudatetaan erikseen sovittuja toimintaohjeita ja varotoimenpiteitä, jotta työt pystytään suorittamaan turvallisesti asiakkaiden ja oman henkilöstömme kannalta.

Jokainen huolto- tai korjaustoimenpide arvioidaan tapauskohtaisesti yhdessä taloyhtiön isännöitsijän kanssa. Tehdyn riskiarvion perusteella arvioidaan, suoritetaanko työ nyt vai siirretäänkö se myöhempään ajankohtaan.

Sovitut taloyhtiöiden kanavapuhdistustyöt ovat edelleen keskeytettynä ja näiden aikataulusta sovitaan tilaajan kanssa erikseen.

Seuraamme epidemiatilannetta päivittäin ja mahdolliset muutokset toimintatapoihin ja aikatauluihin toteutetaan välittömästi.

AJANKOHTAISTA

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

Ilmalämpöpumpun keväthuolto – ota nämä asiat huomioon

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPUN KEVÄTHUOLTO - OTA NÄMÄ ASIAT HUOMIOONJulkaistu 13.5.2024 Nyt on hyvä hetki tehdä ilmalämpöpumpun keväthuolto. Katso mitä huoltotoimenpiteitä voit tehdä itse ja mitkä on parempi jättää ammattilaisen hoidettavaksi. ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy