02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

TALOYHTIÖISSÄ SUORITETTAVAT TYÖT PALAUTETAAN ASTEITTAIN NORMAALIKSI

Julkaistu 20.5.2020

Satatech Talotekniikka Oy keskeytti taloyhtiöiden vuosihuollot ja kanavapuhdistukset 16.3.2020 alkaen koronaviruksen poikkeusolojen rajoitustoimenpiteiden vuoksi. Suomen hallituksen poistaessa rajoitustoimenpiteitä aloitamme palauttamaan taloyhtiöissä suoritettavat työt asteittain normaalille tasolle. Tämänhetkisten tietojen perusteella koronaepidemiatilanne ja poikkeukselliset olot jatkuvat vielä pitkään, joten osa huoltotöistä on välttämätöntä suorittaa poikkeuksellisten olosuhteiden aikana.

Taloyhtiöiden sopimushuoltoja ja vikakorjauksia jatketaan 1.6.2020 alkaen. Huollon suoritus on kiinteistön toiminnan ja energiatehokkuuden sekä sisäilman terveyden kannalta tärkeää, joten kaikkia huoltotöitä ei voida jättää kokonaan suorittamatta. Tällaisia töitä ovat esimerkiksi huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihdot ja laitekorjaukset.

Huoltotöissä noudatetaan erikseen sovittuja toimintaohjeita ja varotoimenpiteitä, jotta työt pystytään suorittamaan turvallisesti asiakkaiden ja oman henkilöstömme kannalta.

Jokainen huolto- tai korjaustoimenpide arvioidaan tapauskohtaisesti yhdessä taloyhtiön isännöitsijän kanssa. Tehdyn riskiarvion perusteella arvioidaan, suoritetaanko työ nyt vai siirretäänkö se myöhempään ajankohtaan.

Sovitut taloyhtiöiden kanavapuhdistustyöt ovat edelleen keskeytettynä ja näiden aikataulusta sovitaan tilaajan kanssa erikseen.

Seuraamme epidemiatilannetta päivittäin ja mahdolliset muutokset toimintatapoihin ja aikatauluihin toteutetaan välittömästi.

AJANKOHTAISTA

Kylmäosastomme palvelee täydellä kapasiteetilla

AJANKOHTAISTAKYLMÄOSASTOMME PALVELEE TÄYDELLÄ KAPASITEETILLAJulkaistu 17.6.2020Lämpötilat ovat nousseet päivittäin korkeaksi ja kylmäosaston laiteasennukset ja huoltokorjaukset ovat lisääntyneet huomattavasti kaikilla asiakasaloillamme. Kylmäosastomme palvelee tällä...

Lämpöpumppuasennukset jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti

AJANKOHTAISTALÄMPÖPUMPPUASENNUKSET JATKUVAT TOISTAISEKSI LÄHES NORMAALISTIJulkaistu 21.4.2020Ajankohtaisesta koronaviruksesta huolimatta lämpöpumppuasennukset jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti ja katselmuskäynnit sekä asennukset pystytään suorittamaan...