AJANKOHTAISTA

TALOYHTIÖISSÄ SUORITETTAVAT TYÖT PALAUTETAAN ASTEITTAIN NORMAALIKSI

Julkaistu 20.5.2020

Satatech Talotekniikka Oy keskeytti taloyhtiöiden vuosihuollot ja kanavapuhdistukset 16.3.2020 alkaen koronaviruksen poikkeusolojen rajoitustoimenpiteiden vuoksi. Suomen hallituksen poistaessa rajoitustoimenpiteitä aloitamme palauttamaan taloyhtiöissä suoritettavat työt asteittain normaalille tasolle. Tämänhetkisten tietojen perusteella koronaepidemiatilanne ja poikkeukselliset olot jatkuvat vielä pitkään, joten osa huoltotöistä on välttämätöntä suorittaa poikkeuksellisten olosuhteiden aikana.

Taloyhtiöiden sopimushuoltoja ja vikakorjauksia jatketaan 1.6.2020 alkaen. Huollon suoritus on kiinteistön toiminnan ja energiatehokkuuden sekä sisäilman terveyden kannalta tärkeää, joten kaikkia huoltotöitä ei voida jättää kokonaan suorittamatta. Tällaisia töitä ovat esimerkiksi huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihdot ja laitekorjaukset.

Huoltotöissä noudatetaan erikseen sovittuja toimintaohjeita ja varotoimenpiteitä, jotta työt pystytään suorittamaan turvallisesti asiakkaiden ja oman henkilöstömme kannalta.

Jokainen huolto- tai korjaustoimenpide arvioidaan tapauskohtaisesti yhdessä taloyhtiön isännöitsijän kanssa. Tehdyn riskiarvion perusteella arvioidaan, suoritetaanko työ nyt vai siirretäänkö se myöhempään ajankohtaan.

Sovitut taloyhtiöiden kanavapuhdistustyöt ovat edelleen keskeytettynä ja näiden aikataulusta sovitaan tilaajan kanssa erikseen.

Seuraamme epidemiatilannetta päivittäin ja mahdolliset muutokset toimintatapoihin ja aikatauluihin toteutetaan välittömästi.

AJANKOHTAISTA

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

AJANKOHTAISTAKESKON UUDEN K-SUPERMARKETIN ILMANVAIHTOURAKKA SATATECHILLEJulkaistu 28.9.2023Satatech Talotekniikka Oy on valittu ilmanvaihtourakoitsijaksi Keskon rakentamaan K-Supermarketiin, joka nousee Raumalle Sinkokadulle. Uusi K-Supermarket avautuu asiakkaille...

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

AJANKOHTAISTAUUSI VALLOX 125 MV HELPOTTAA ILMANVAIHTOSANEERAUSTAJulkaistu 31.8.2023Uusi Vallox 125 MV -ilmanvaihtokone mullistaa ilmanvaihdon saneerauksen. Sen eri malleilla voi korvata kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokoneita nopeasti ja helposti ja saavuttaa...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy