02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

UUTUUS! MITSUBISHI ELECTRIC FT HYPER HEATING -LÄMPÖPUMPPU

Julkaistu 4.9.2020

FT-SARJAN MYYNTI ALKAA
Mitsubishi Electric on tuonut lämpöpumppumarkkinoille uuden Mitsubishi Electric FT -mallisarjan. Mallisarjaa on saatavana kahdessa eri kokoluokassa. Mallisarja on Hyper Heating -malli, joka sisältää uuden erittäin kylmiin olosuhteisiin suunnitellun matalalämpötilakompressorin, jonka avulla laitteen lämmitysteho pakkasella pysyy ennenäkemättömän korkealla.

Kylmäaineena laitteessa on nykyajan kylmäaine R32, jolla saavutetaan korkea hyötysuhde. Laitteessa on vakiovarusteena maksuton Wi-Fi ohjaus.

FT-sarja korvaa markkinoilla vuodesta 2013 myydyn FH-sarjan.

KOMPAKTI SISÄYKSIKKÖ
FT-sarjan puhtaan valkoinen sisäyksikkö on vain 280mm korkea, jonka ansiosta se voidaan asentaa ovien tai ikkunoiden yläpuolelle. Leveydeltään FT-sarjan tekniikka on saatu mahtumaan 838mm leveään runkoon.

TULE JA TUTUSTU
FT-mallisarjan sisäyksikkö on nähtäväissä toimipisteessämme Hakuninvahe 1. Tule tutustumaan ja kuulemaan lisää syksyn uutuusmallista!

AJANKOHTAISTA 

Ilmalämpöpumppujen kysyntä jatkunut vilkkaana

Ilmalämpöpumppujen kysyntä jatkunut vilkkaana

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPPUJEN KYSYNTÄ JATKUNUT VILKKAANAJulkaistu 30.11.2022Ilmalämpöpumppujen kysyntä on jatkunut vilkkaana. Ajankohtainen energiakustannusten nousu aiheutti alkusyksyllä lämpöpumppumarkkinoille kovan kysynnän, joka on jatkunut tasaisena talveen...

Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja käynnistyi

Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja käynnistyi

AJANKOHTAISTAVALTAKUNNALLINEN ASTETTA ALEMMAS -KAMPANJA KÄYNNISTYIJulkaistu 10.10.2022Valtakunnallinen Astetta alemmas- energiansäästökampanja alkoi tänään 10.10.2022. Kampanja tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen...

Ilmalämpöpumppuja saatavilla lämmityskauteen

Ilmalämpöpumppuja saatavilla lämmityskauteen

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPPUJA SAATAVILLA LÄMMITYSKAUTEENJulkaistu 15.8.2022Olemme varautuneet tulevaan lämmityskauteen ja suositumpien kotitalouksiin soveltuvien ilmalämpöpumppumallien oma varastosaatavuus on erinomainen. Erikoisempien mallien toimitusaika saattaa...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2022 Satatech Talotekniikka Oy