AJANKOHTAISTA

UUTUUS! MITSUBISHI ELECTRIC FT HYPER HEATING -LÄMPÖPUMPPU

Julkaistu 4.9.2020

FT-SARJAN MYYNTI ALKAA
Mitsubishi Electric on tuonut lämpöpumppumarkkinoille uuden Mitsubishi Electric FT -mallisarjan. Mallisarjaa on saatavana kahdessa eri kokoluokassa. Mallisarja on Hyper Heating -malli, joka sisältää uuden erittäin kylmiin olosuhteisiin suunnitellun matalalämpötilakompressorin, jonka avulla laitteen lämmitysteho pakkasella pysyy ennenäkemättömän korkealla.

Kylmäaineena laitteessa on nykyajan kylmäaine R32, jolla saavutetaan korkea hyötysuhde. Laitteessa on vakiovarusteena maksuton Wi-Fi ohjaus.

FT-sarja korvaa markkinoilla vuodesta 2013 myydyn FH-sarjan.

KOMPAKTI SISÄYKSIKKÖ
FT-sarjan puhtaan valkoinen sisäyksikkö on vain 280mm korkea, jonka ansiosta se voidaan asentaa ovien tai ikkunoiden yläpuolelle. Leveydeltään FT-sarjan tekniikka on saatu mahtumaan 838mm leveään runkoon.

TULE JA TUTUSTU
FT-mallisarjan sisäyksikkö on nähtäväissä toimipisteessämme Hakuninvahe 1. Tule tutustumaan ja kuulemaan lisää syksyn uutuusmallista!

AJANKOHTAISTA

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

Keskon uuden K-Supermarketin ilmanvaihtourakka Satatechille

AJANKOHTAISTAKESKON UUDEN K-SUPERMARKETIN ILMANVAIHTOURAKKA SATATECHILLEJulkaistu 28.9.2023Satatech Talotekniikka Oy on valittu ilmanvaihtourakoitsijaksi Keskon rakentamaan K-Supermarketiin, joka nousee Raumalle Sinkokadulle. Uusi K-Supermarket avautuu asiakkaille...

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

Uusi Vallox 125 MV helpottaa ilmanvaihtosaneerausta

AJANKOHTAISTAUUSI VALLOX 125 MV HELPOTTAA ILMANVAIHTOSANEERAUSTAJulkaistu 31.8.2023Uusi Vallox 125 MV -ilmanvaihtokone mullistaa ilmanvaihdon saneerauksen. Sen eri malleilla voi korvata kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokoneita nopeasti ja helposti ja saavuttaa...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy