AJANKOHTAISTA

UUTUUS! MITSUBISHI ELECTRIC FT HYPER HEATING -LÄMPÖPUMPPU

Julkaistu 4.9.2020

FT-SARJAN MYYNTI ALKAA
Mitsubishi Electric on tuonut lämpöpumppumarkkinoille uuden Mitsubishi Electric FT -mallisarjan. Mallisarjaa on saatavana kahdessa eri kokoluokassa. Mallisarja on Hyper Heating -malli, joka sisältää uuden erittäin kylmiin olosuhteisiin suunnitellun matalalämpötilakompressorin, jonka avulla laitteen lämmitysteho pakkasella pysyy ennenäkemättömän korkealla.

Kylmäaineena laitteessa on nykyajan kylmäaine R32, jolla saavutetaan korkea hyötysuhde. Laitteessa on vakiovarusteena maksuton Wi-Fi ohjaus.

FT-sarja korvaa markkinoilla vuodesta 2013 myydyn FH-sarjan.

KOMPAKTI SISÄYKSIKKÖ
FT-sarjan puhtaan valkoinen sisäyksikkö on vain 280mm korkea, jonka ansiosta se voidaan asentaa ovien tai ikkunoiden yläpuolelle. Leveydeltään FT-sarjan tekniikka on saatu mahtumaan 838mm leveään runkoon.

TULE JA TUTUSTU
FT-mallisarjan sisäyksikkö on nähtäväissä toimipisteessämme Hakuninvahe 1. Tule tutustumaan ja kuulemaan lisää syksyn uutuusmallista!

AJANKOHTAISTA 

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

Kevät on hyvä aika hankkia kesän jäähdytys

AJANKOHTAISTAKEVÄT ON HYVÄ AIKA HANKKIA KESÄN JÄÄHDYTYSJulkaistu 10.4.2023Kevät on hyvä aika hankkia ilmalämpöpumppu kesäajan jäähdytykseen. Kesää lähestyttäessä asennusjonot ovat edellisinä vuosina kasvaneet huomattavasti. Hankkimalla laitteen nyt keväällä, varmistut...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2023 Satatech Talotekniikka Oy