02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

LÄMPÖPUMPPUASENNUKSET JATKUVAT TOISTAISEKSI LÄHES NORMAALISTI

Julkaistu 21.4.2020

Ajankohtaisesta koronaviruksesta huolimatta lämpöpumppuasennukset jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti ja katselmuskäynnit sekä asennukset pystytään suorittamaan turvallisesti. Noudatamme toiminnassamme omia toimintaohjeita, joita päivitetään ajankohtaisen tilanteen mukaan.

Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden luona ei pääsääntöisesti suoriteta asennus- ja huoltotöitä toistaiseksi. Riskiryhmien luona suoritettavia töitä voidaan tilanteen mukaan harkita, mikäli työt pystytään suorittamaan turvallisesti esim. ilman riskiryhmien paikallaoloa tms. Nämä tilanteen käsitellään tapauskohtaisesti.

VARAUTUMINEN LOGISTIIKKA- JA TAVARATOIMITUSONGELMIIN
Satatech Talotekniikka Oy on varautunut mahdolliseen koronaviruksen aiheuttamiin logistiikka- ja tavaratoimitusongelmiin. Olemme täydentäneet lämpöpumppuvarastoa kesää varten normaalia suuremmaksi, jotta asennukset eivät keskeytyisi laitteiden saatavuusongelmien vuoksi. Yksittäisissä tuotteissa saattaa esiintyä väliaikaisia toimitusvaikeuksia.

Tällä hetkellä kaikkia yleisimpiä laitemalleja löytyy suoraan varastosta.

Varaamme osan laitteista kesää varten kriittisiin jäähdytystä tarvitseviin kohteisiin.

ASENNUKSET KIIHTYVÄT KESÄÄ KOHDEN
Lämpöpumppuasennukset ovat joka vuosi kiihtyneet aina kesää kohden edetessä. Koronaviruksesta huolimatta asennustahti on tällä hetkellä lähes edellisten vuosien tasolla.

Tilanteesta johtuen muutokset aikatauluihin ja työjärjestelyihin ovat mahdollisia. Tarvittavat muutokset toteutetaan välittömästi.

Lisätietoja: Koronaviruksen vaikutukset toimintaan

 

AJANKOHTAISTA 

Ilmalämpöpumppujen kysyntä jatkunut vilkkaana

Ilmalämpöpumppujen kysyntä jatkunut vilkkaana

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPPUJEN KYSYNTÄ JATKUNUT VILKKAANAJulkaistu 30.11.2022Ilmalämpöpumppujen kysyntä on jatkunut vilkkaana. Ajankohtainen energiakustannusten nousu aiheutti alkusyksyllä lämpöpumppumarkkinoille kovan kysynnän, joka on jatkunut tasaisena talveen...

Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja käynnistyi

Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja käynnistyi

AJANKOHTAISTAVALTAKUNNALLINEN ASTETTA ALEMMAS -KAMPANJA KÄYNNISTYIJulkaistu 10.10.2022Valtakunnallinen Astetta alemmas- energiansäästökampanja alkoi tänään 10.10.2022. Kampanja tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen...

Ilmalämpöpumppuja saatavilla lämmityskauteen

Ilmalämpöpumppuja saatavilla lämmityskauteen

AJANKOHTAISTAILMALÄMPÖPUMPPUJA SAATAVILLA LÄMMITYSKAUTEENJulkaistu 15.8.2022Olemme varautuneet tulevaan lämmityskauteen ja suositumpien kotitalouksiin soveltuvien ilmalämpöpumppumallien oma varastosaatavuus on erinomainen. Erikoisempien mallien toimitusaika saattaa...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
Puh. 02-8376 6100
Sopimuspäivystys 24/7: 040-660 7882
info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.30

Katso kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

©2022 Satatech Talotekniikka Oy