02-8376 6100 info@satatech.fi

AJANKOHTAISTA

LÄMPÖPUMPPUASENNUKSET JATKUVAT TOISTAISEKSI LÄHES NORMAALISTI

Julkaistu 21.4.2020

Ajankohtaisesta koronaviruksesta huolimatta lämpöpumppuasennukset jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti ja katselmuskäynnit sekä asennukset pystytään suorittamaan turvallisesti. Noudatamme toiminnassamme omia toimintaohjeita, joita päivitetään ajankohtaisen tilanteen mukaan.

Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden luona ei pääsääntöisesti suoriteta asennus- ja huoltotöitä toistaiseksi. Riskiryhmien luona suoritettavia töitä voidaan tilanteen mukaan harkita, mikäli työt pystytään suorittamaan turvallisesti esim. ilman riskiryhmien paikallaoloa tms. Nämä tilanteen käsitellään tapauskohtaisesti.

VARAUTUMINEN LOGISTIIKKA- JA TAVARATOIMITUSONGELMIIN
Satatech Talotekniikka Oy on varautunut mahdolliseen koronaviruksen aiheuttamiin logistiikka- ja tavaratoimitusongelmiin. Olemme täydentäneet lämpöpumppuvarastoa kesää varten normaalia suuremmaksi, jotta asennukset eivät keskeytyisi laitteiden saatavuusongelmien vuoksi. Yksittäisissä tuotteissa saattaa esiintyä väliaikaisia toimitusvaikeuksia.

Tällä hetkellä kaikkia yleisimpiä laitemalleja löytyy suoraan varastosta.

Varaamme osan laitteista kesää varten kriittisiin jäähdytystä tarvitseviin kohteisiin.

ASENNUKSET KIIHTYVÄT KESÄÄ KOHDEN
Lämpöpumppuasennukset ovat joka vuosi kiihtyneet aina kesää kohden edetessä. Koronaviruksesta huolimatta asennustahti on tällä hetkellä lähes edellisten vuosien tasolla.

Tilanteesta johtuen muutokset aikatauluihin ja työjärjestelyihin ovat mahdollisia. Tarvittavat muutokset toteutetaan välittömästi.

Lisätietoja: Koronaviruksen vaikutukset toimintaan

 

AJANKOHTAISTA

Kylmäosastomme palvelee täydellä kapasiteetilla

AJANKOHTAISTAKYLMÄOSASTOMME PALVELEE TÄYDELLÄ KAPASITEETILLAJulkaistu 17.6.2020Lämpötilat ovat nousseet päivittäin korkeaksi ja kylmäosaston laiteasennukset ja huoltokorjaukset ovat lisääntyneet huomattavasti kaikilla asiakasaloillamme. Kylmäosastomme palvelee tällä...

Taloyhtiöissä suoritettavat työt palautetaan asteittain normaaliksi

AJANKOHTAISTATALOYHTIÖISSÄ SUORITETTAVAT TYÖT PALAUTETAAN ASTEITTAIN NORMAALIKSIJulkaistu 20.5.2020Satatech Talotekniikka Oy keskeytti taloyhtiöiden vuosihuollot ja kanavapuhdistukset 16.3.2020 alkaen koronaviruksen poikkeusolojen rajoitustoimenpiteiden vuoksi. Suomen...