AJANKOHTAISTA

LÄMPÖPUMPPUASENNUKSET JATKUVAT TOISTAISEKSI LÄHES NORMAALISTI

Julkaistu 21.4.2020

Ajankohtaisesta koronaviruksesta huolimatta lämpöpumppuasennukset jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti ja katselmuskäynnit sekä asennukset pystytään suorittamaan turvallisesti. Noudatamme toiminnassamme omia toimintaohjeita, joita päivitetään ajankohtaisen tilanteen mukaan.

Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden luona ei pääsääntöisesti suoriteta asennus- ja huoltotöitä toistaiseksi. Riskiryhmien luona suoritettavia töitä voidaan tilanteen mukaan harkita, mikäli työt pystytään suorittamaan turvallisesti esim. ilman riskiryhmien paikallaoloa tms. Nämä tilanteen käsitellään tapauskohtaisesti.

VARAUTUMINEN LOGISTIIKKA- JA TAVARATOIMITUSONGELMIIN
Satatech Talotekniikka Oy on varautunut mahdolliseen koronaviruksen aiheuttamiin logistiikka- ja tavaratoimitusongelmiin. Olemme täydentäneet lämpöpumppuvarastoa kesää varten normaalia suuremmaksi, jotta asennukset eivät keskeytyisi laitteiden saatavuusongelmien vuoksi. Yksittäisissä tuotteissa saattaa esiintyä väliaikaisia toimitusvaikeuksia.

Tällä hetkellä kaikkia yleisimpiä laitemalleja löytyy suoraan varastosta.

Varaamme osan laitteista kesää varten kriittisiin jäähdytystä tarvitseviin kohteisiin.

ASENNUKSET KIIHTYVÄT KESÄÄ KOHDEN
Lämpöpumppuasennukset ovat joka vuosi kiihtyneet aina kesää kohden edetessä. Koronaviruksesta huolimatta asennustahti on tällä hetkellä lähes edellisten vuosien tasolla.

Tilanteesta johtuen muutokset aikatauluihin ja työjärjestelyihin ovat mahdollisia. Tarvittavat muutokset toteutetaan välittömästi.

Lisätietoja: Koronaviruksen vaikutukset toimintaan

 

AJANKOHTAISTA

Korotettu kotitalousvähennys ja ELY-avustus vuodelle 2024

Korotettu kotitalousvähennys ja ELY-avustus vuodelle 2024

AJANKOHTAISTAKOROTETTU KOTITALOUSVÄHENNYS JA ELY-AVUSTUS VUODELLE 2024Julkaistu 2.2.2024KOROTETTU KOTITALOUSVÄHENNYS VUODELLE 2024 Energiaremonttia suunniteltaessa kannattaa perehtyä tarkasti erilaisiin tarjolla oleviin avustuksiin. Avustuksia hyödyntämällä voit...

Etsimme joukkoomme huoltoasentajaa ilmastointiin

Etsimme joukkoomme huoltoasentajaa ilmastointiin

AJANKOHTAISTAETSIMME JOUKKOOMME HUOLTOASENTAJAA ILMASTOINTIINJulkaistu 29.12.2023Satatech Talotekniikka Oy  on ilmastointiin, LVI-huoltoon, jäähdytykseen, lämpöpumppuihin ja LVI-alan konsultointitehtäviin erikoistunut palveluyritys. Asiakkainamme ovat julkishallinto,...

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy