TILAUSEHDOT

Näitä tilausehtoja sovelletaan tuotteita tai palveluita ostettaessa Satatech Talotekniikka Oy:n (www.satatech.fi) verkkokaupasta. Tilausehdot ovat voimassa 14.10.2022 alkaen.

  • Satatech Talotekniikka Oy, y-tunnus 2575266-3
  • Osoite: Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
  • Sähköposti: info@satatech.fi

Tuotetoimitus
Toimitamme tilaukset ainoastaan manner-Suomeen (ei Ahvenanmaa/saaristo).
Tuotteiden toimitus tapahtuu postitoimituksella asiakasta lähimpään Postin noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksella. Tuotteiden normaali toimitusaika on 1-10 työpäivää. Satatech Talotekniikka Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle, mikäli toimitusaika pitenee tästä.

Satatech Talotekniikka Oy ei ole vastuussa mahdollisten ennalta-arvaamattomien tai kolmansien osapuolien syystä johtuvista viivästyksistä tai niiden aiheuttamista haitoista, mutta on velvollinen tiedottamaan asiakasta näistä viipymättä. Tilauksen tilaa voit tiedustella verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Satatech Talotekniikka Oy ei vastaa kuljetusyhtiön mahdollisesta toimituspisteen muutoksesta.

Palvelutuotteet
Palvelutuotteiden toimitusalue verkkokaupasta tilattaessa on Rauma +20km (Hakuninvahe 1, 26100 Rauma). Satatech Talotekniikka Oy ei ole velvollinen toimittamaan palvelua tämän toimitusalueen ulkopuolelle. Mikäli asiakas tilaa palvelun toimitusalueen ulkopuolelle, peruutetaan tilaus veloituksetta.

Palvelutuotteiden yhteydessä havaitut mahdolliset muut työt/vikakorjaukset eivät sisälly alkuperäiseen veloitushintaan.  Lisäkorjauksista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen ja ne veloitetaan erillisveloituksena annetun kustannusarvion mukaan.

Palvelutuotteiden toimitus
Palvelutuotteiden toimitus tapahtuu erikseen sovittavana ajankohtana. Palvelutuotteiden toimitusaika-arvio on 1-10 työpäivää. Palvelutuotteet toimitetaan arkipäivisin, työaika 7-15.30. Poikkeavat työajat ovat erillisveloitettavia ja niistä on sovittava erikseen.

Satatech Talotekniikka Oy ei ole vastuussa mahdollisten ennalta-arvaamattomien tai kolmansien osapuolien syystä johtuvista viivästyksistä tai niiden aiheuttamista haitoista, mutta on velvollinen tiedottamaan asiakasta näistä viipymättä. Tilauksen tilaa voit tiedustella verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Maksu
Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi Klarna Payments -palvelun avulla:

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat  erämaksu, verkkopankit ja luottokortit. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Vaihtoehtoinen maksutapa on lasku, jolla tuotteet tai palvelut laskutetaan tilauksen jälkeen laskulla 14pv maksuajalla. Lasku lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilaus toimitetaan, kun maksusuoritus näkyy pankkitilillämme. Mahdolliset lisäkustannukset tai tilauksen ulkopuoliset tuotteet/palvelut veloitetaan erikseen.

Tilauksen peruutus
Tilaus on mahdollista perua  ennen toimitusta ottamalla yhteyttä verkkokauppa@satatech.fi tai kotisivujemme yhteydenottolomakkeella. Tilauksen peruutus ennen tuotteen lähetystä tai palvelun toimittamista on kuluton ja mahdollisesti jo maksetut kulut palautetaan asiakkaalle.

Satatech Talotekniikka Oy:llä on oikeus verkkokauppatilauksen tai palvelutuotteen peruutukseen asiakkaan luottotietoihin, virheellisiin henkilötietoihin, virheelliseen tilaukseen, verkkosivuilla olevaan virheeseen tai mahdollisesti muihin vastaaviin seikkoihin vedoten. Tällaisissa tapauksissa mahdollisesti maksetut maksut palautetaan asiakkaalle.

PALAUTUSEHDOT

Näitä palautusehtoja sovelletaan tuotteita tai palveluita ostettaessa Satatechin (www.satatech.fi) verkkokaupasta. Palautusehdot ovat voimassa 14.10.2022 alkaen.

Tuotteiden palautusoikeus
Asiakkaalla on verkkokaupasta ostettuihin tuotteisiin 14 päivän palautusoikeus, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

  • tuote on alkuperäispakkauksessa ja myyntikelpoinen
  • tuote palautetaan takaisin noutopisteeseen Hakuninvahe 1, 26100 Rauma
  • kulutustuotteet (suodattimet, pesuaineet yms.) tulevat olla avaamattomia alkuperäispakkauksessa
  • tuotepalautus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla
  • ostotapahtumasta löytyy todiste

Palautuksesta on sovittava erikseen ottamalla yhteyttä verkkokauppa@satatech.fi

Satatech Talotekniikka Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuvia toimituskuluja.

Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on Satatech Talotekniikka Oy:llä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Palautusosoite:
Satatech Talotekniikka Oy
Hakuninvahe 1
26100 Rauma

Palvelutuotteen palautusoikeus
Palvelutuotteilla ei ole palvelun suorittamisen jälkeen palautusoikeutta. Palvelutuotteen voi perua tilausehdoissa mainittujen ehtojen mukaan.

Tuotevirheet, toimituksen tarkastus
Toimitettu tuote on tarkastettava mahdollisimman pian vastaanoton jälkeen, viimeistään 14 päivän sisällä. Ilmoita mahdollisesta havaitusta puutteesta meille sähköpostilla verkkokauppa@satatech.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

Toimipisteeemme sijaitsee Raumalla yli 600 m2 toimitiloissa. Yritys on täysin yksityisomistuksessa. Henkilöstömme koostuu lähes kahdestakymmenestä alansa ammattilaisesta.

Suoritamme urakointia pääsääntöisesti Satakunnan alueella. Yksittäisiä asennusprojekteja suoritamme myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Laajat palvelut ovat kaikkien käytettävissä. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, yritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja kotitaloudet.

YHTEYSTIEDOT

Hakuninvahe 1, 26100 Rauma

02-8376 6100

info@satatech.fi

Avoinna arkisin 7.00-16.00

Y-tunnus: 2575266-3

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa

©2024 Satatech Talotekniikka Oy